Dodaj do ulubionych

program w tv

09.10.10, 22:46
Witam
Ogladalam w tym tygodniu program z Pana udziałem i szczerze mowiac jestem zawiedziona.
Spodziewałam się ,ze bedzie o rodzajach chust, jak zakladac i wogole duzo pomocnych informacji a tu niestety prawie nic....Pani pokazala jak zaklada dziecko w chuste a Pan Pawel nic nie powiedzial, oza tym ze jest chust duzo itp.
Naprawde zawiodlam sie....I pewnie nie ja jedna..
Obserwuj wątek
    • pawel.zawitkowski Re: program w tv 10.10.10, 03:19
      :)
      Ja szczerze mówiąc również :)
      Proponuję zwrócić się do stacji z prośbą o wydłużenie czasu antenowego przeznaczonego na wejścia z moim udziałem.
      Nie jestem pewien tylko czy się zgodzą.
      Jak Pani sama zauważyła zdążyliśmy powiedzieć i pokazać tylko to co zdążyliśmy :)
      Cieszę się jednak, że podziela Pani moje zdanie, że na takie tematy warto poświęcać więcej czasu.
      Pozdrawiam
      Paweł Z.
      • aanidaa Re: program w tv 11.10.10, 21:43
        programu wprawdzie nie widziałam więc się nie wypowiem
        chciałabym jednak apelować o więcej informacji na temat pielęgnacji niemowląt
        źródło : wszelkie dostępne np. gazety, strona internetowa, książki, etc...
        dlaczego? bo nie mając wokół siebie nikogo kto podpowiadał mi jak dzieci pielęgnować zmarnowałam dużo czasu wskutek czego "walczę" z nierównymi główkami (żaden lekarz nie stwierdzał niczego niepokojącego - do czasu - asymetrię ułożeniową wykryto, gdy mieli 3 mies. - obecnie mają 10)
        super bo po niedługiej rehabilitacji i zastosowaniu się do wskazówek pielęgnacyjnych udzielonych przez rehabilitanktę, a także po lekturze Pana książki dzieci rozwijają się pięknie
        i mimo, że dość późno zaczęły się samodzielnie obracać (jeden synek w wieku 5 mies, drugi tuż przed 6 mies.życia), pozostałe czynności nadgoniły i radzą sobie świetnie
        pozdrawiam - i dziękuję za wątki edukacyjne :)
      • sana Re: program w tv 12.10.10, 17:19
        Panie Pawle
        A może Pan zaproponuje TVN-owi lub jakiejś innej stacji autorski program? Jestem pewna, że znajdzie wielu widzów.
        • pawel.zawitkowski Re: program w tv 12.10.10, 17:33
          Bardzo dziękuję, to miłe
          chyba jednak poprzestanę na byciu fizjoterapeutą :)
          to dużo milsze zajęcie
          P
          • helenka_22 Re: program w tv 13.10.10, 17:57
            Moze jednak jakis dluzszy cykl by sie naprawde przydał??/Dzis widzialam Pana znowu i powiem szczerze ze znowu kiepsko wypadlo-wina jak zwykle ze strony TVN-u ktory mial wazniejsze psy od masazu dzieci...Niestety przykro patrzec kiedy jest ciekawy temat a ekspert przegrywa z pieskami i reklamami.
            Panie Pawle mam nadzieje ze moze jednak przemysli Pan kwestie takiego programu. Znam sporo kobiet i mezczyzn tez krorzy chetnie poogladaliby taki ekspercki program.
            Pozdrawiam
            Hela
            • angela_s85 Re: program w tv 14.10.10, 08:33
              ja się też pod tym podpiszę!!! potrzebny jest taki program dla rodziców!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka