Dodaj do ulubionych

Likwidacja 106!

08.02.11, 19:29
Zachęcam wszystkich do podpisania listu w obronie - mającej zniknąć od najbliższej soboty - linii autobusowej 106: www.petycje.pl/petycja/6539/petycja_do_pani_prezydent_warszawy_w_sprawie_komunikacji_miejskiej_%28w_szczegolnozci_linii_106%29.html !
Obserwuj wątek
    • lukasz.1978 Re: Likwidacja 106! 08.02.11, 20:27
      Jeszcze raz wklejam link, coby był klikalny:
      www.petycje.pl/petycja/6539/petycja_do_pani_prezydent_warszawy_w_sprawie_komunikacji_miejskiej_%28w_szczegolnozci_linii_106%29.html
      Do linii 106 mam jakiś tam sentymenyt. Pamiętam, ze w okresie, gdy uwielbiałem fotografować Warszawę, czasem wyruszalem z domu sto-szóstką. Kursowało to sobie po obwodzie, a ja z jednej foto-wyprawy miałem zdjęcia z Bemowa, Jelonek, Włoch, Okęcia (po zrobieniu iluś zdjęć łapałem następną sto-szóstkę).

Ale sentymenty sentymentami, a tymczasem wciąż widzę w sto-szóstkach pasażerów, co oznacza, że komuś ta linia jest potrzebna i do tego łączy wiele dzielic alternatywną trasą obwodową, co znakomicie ułatwia wiele podrózy międzydzielnicowych bez konieczności zahaczania o centrum. Więc poparłem petycję i Was też namawiam.

Panie i panowie, popierajcie petycję, nie oddamy 106!
      • gwiazdka_89 Re: Likwidacja 106! 13.02.11, 22:42
        Ja również popieram petycję o przywrócenie linii 106. Dobrze by było aby przywrócono również jej dawny kurs czyli do UKSW, gdyż jako studentce tej uczelni bardzo to ułatwiało dojazd z Bemowa na Młociny.

Pozdrowienia dla założyciela fora:)))))
        • lukasz.1978 Re: Likwidacja 106! 13.02.11, 22:45
          > Ja również popieram petycję o przywrócenie linii 106. Dobrze by było aby przywr
          > ócono również jej dawny kurs czyli do UKSW, gdyż jako studentce tej uczelni bar
          > dzo to ułatwiało dojazd z Bemowa na Młociny.
          >
          > Pozdrowienia dla założyciela fora:)))))

A witam Panią Gwiazdkę :) :*

Ale zdaje się, że Pani Gwiazdka to z Jelonek a nie z Bemowa dojeżdża, prawda? :)
          • gwiazdka_89 Re: Likwidacja 106! 13.02.11, 22:57
            Prawda, bo linia 106 była znakomitym połączeniem Bemowa z Młocinami i dlatego też zachęcam wszystkich do podpisania petycji (Pana Łukasza też) :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka