slonce_bielan 27.04.11, 16:08 wiem, że wątek nie dotyczy Bielan, ale tak mnie to nurtuje, ze spać nie mogę :D powiedzcie mi, co oznacza to "n/t" albo "nt" w tytule wypowiedzi :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz.1978 Wyjaśniam 27.04.11, 16:14 To skrót od no text - w ten sposób informujemy, że w takiego posta nie warto klikac, bo i tak nie zawiera on żadnej treści, jedynie sam tytuł. Odpowiedz Link
elfkabezhaltera Re: tajemnicze n/t 27.04.11, 19:52 Fajnie, że się zapytałaś. Dzieki temu czegoś się nauczyłem Odpowiedz Link
slonce_bielan Re: tajemnicze n/t 28.04.11, 16:03 dzięki za odpowiedzi :) a z tym klikaniem w posty to o co chodzi? u mnie się one same otwierają, nie muszę klikać w nie Odpowiedz Link
ryk.pat Re: tajemnicze n/t 29.04.11, 08:46 Widocznie masz zaznaczoną opcję "pokaż wszystkie". Odpowiedz Link
elfkabezhaltera Re: tajemnicze n/t 29.04.11, 22:39 slonce_bielan napisała: > dzięki za odpowiedzi :) > > a z tym klikaniem w posty to o co chodzi? > u mnie się one same otwierają, nie muszę klikać w nie Przypusczam, że tu trzeba sięgnąć do prehistorii, czyli do popularnych w zeszłym wieku i tysiącleciu list dyskusyjnych, gdzie posty były mejlami. Mając w skrzynce list o nagłówku "Wilson jest gupi - n/t" wiedziałaś, że nie ma potrzeby czytania zawartości, bo takowej nie było. Odpowiedz Link
slonce_bielan Re: tajemnicze n/t 30.04.11, 13:26 sprawdziłam sobie ustawienia forum i rzeczywiście mam ustawione tak, że po kliknięciu w wątek wyświetlają mi się wszystkie posty chronologicznie Odpowiedz Link