dr_scott 03.02.04, 15:45 gdzie można znaleźć mapke linii KZK-GOP?? chcialbym posprawdzac trasy autobusów. ma ktoś namiary na jakąś stronke w necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggic Re: KZK GOP 03.02.04, 16:35 Kiedyś była w formia papierowej... w kioskach. L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: KZK GOP 03.02.04, 17:10 forman5 napisał: > > > www.kzkgop.com.pl/rozklady/rozklady/ o rozkladach to wiedzialem. ale sa tez trasy, wczesniej nie zauważyłem www.kzkgop.com.pl/rozklady/trasy/ Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: KZK GOP 03.02.04, 17:19 Chciałeś graficznie zapewne,ale jak wejdzisz na linię obierzesz kurs to to cała trasa wg.przystanków jest wypisana. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: KZK GOP 03.02.04, 17:53 forman5 napisał: > Chciałeś graficznie zapewne,ale jak wejdzisz na linię obierzesz kurs to to > cała trasa wg.przystanków jest wypisana. wiem wiem. problem w tym, ze nie wiem jaka to ma być linia. wlasnie tego chce sie dowiedziec, a wchodzic na kazda pokolei to troche sie mija z celem. no ale w trasach znalazlem juz dwie odpowiednie. w kazdym razie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: KZK GOP 07.02.04, 23:32 MZKP ma fajną mapkę w Javie zrobioną... jest niezła. a KZK... echo Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: KZK GOP 08.02.04, 11:00 Jeśli ktoś ma pamięć wzrokową to w autobusach można się przyjrzeć mapce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: KZK GOP 08.02.04, 17:39 artektg napisał: > Jeśli ktoś ma pamięć wzrokową to w autobusach można się przyjrzeć mapce ;) oczywiscie ze można... ale wszystkich linii nie sposób zapamiętać...... :/ Odpowiedz Link Zgłoś