dr_scott 16.02.04, 20:49 od pewnego czasu cos nadzwyczajnie czesto zostaje wylogowywany przez system... normalnie sobie pisze i co chwila system mnie wylogowuje... cos namieszali na tym forum. wam tez sie tak dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickowa Re: Forum - logowanie 16.02.04, 20:53 już mi się to pare razy zdarzyło...nie wspominając o tym, że ten serwer ostatnimi czasy chodzi okrutnie wolno (byc może z racji i operartora w moim przypadku protonetu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Forum - logowanie 16.02.04, 20:54 nickowa napisała: > już mi się to pare razy zdarzyło...nie wspominając o tym, że ten serwer > ostatnimi czasy chodzi okrutnie wolno (byc może z racji i operartora w moim > przypadku protonetu:)) w ciagu dnia rzeczywiscie kiepsko chodzi. moze to tychy sabotuja nasze łącza... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Forum - logowanie 16.02.04, 20:55 Jak nie mogłem,pozbierać myśli lub uważałem by wszystkie znaki były na miejscu to mijał czas i cyk ! Wtedy pisałem jako gość portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Forum - logowanie 16.02.04, 20:55 forman5 napisał: > Jak nie mogłem,pozbierać myśli lub uważałem by wszystkie znaki były na miejscu > to mijał czas i cyk ! Wtedy pisałem jako gość portalu. ale czasem zaraz po zalogowaniu mnie wywala z serwera... cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Forum - logowanie 16.02.04, 21:01 i zaś!! no nie moge pisac w takich warunkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Forum - logowanie 16.02.04, 21:13 10 minut bez wylogowania!! niezle Odpowiedz Link Zgłoś