Gość: CIEKAWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:37 Bez jakich programów nie możecie się obejść? Ciekaw jestem jakim softem się posługujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: Z FORUM KOMPUTERY 19.04.04, 22:20 narazie to windows, outlook, internet explorer i jeszcze troszku mi wystarcza :P ale do czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWSKI Re: Z FORUM KOMPUTERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:14 OOOOOOOOOO nikt nie chce się przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 19:38 program do gry w ,,Literaki".....(z komputerem) ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 20:33 d_aga napisała: > program do gry w ,,Literaki".....(z komputerem) > ;-)))))))))))) hmmmm.... fajnie :) szkoda ze w moim windowsie nie ma kierek.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 20:52 drcarlos napisał: > d_aga napisała: > > > program do gry w ,,Literaki".....(z komputerem) > > ;-)))))))))))) > > hmmmm.... fajnie :) szkoda ze w moim windowsie nie ma kierek.... można pobrac www.kurnik.pl taaaaaaaaaaaaka zabawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 20:58 d_aga napisała: > drcarlos napisał: > > > d_aga napisała: > > > > > program do gry w ,,Literaki".....(z komputerem) > > > ;-)))))))))))) > > > > hmmmm.... fajnie :) szkoda ze w moim windowsie nie ma kierek.... > można pobrac www.kurnik.pl > taaaaaaaaaaaaka zabawa..... no jaaa... tam juz szpilałem... :P ale jak wtoś mo ciańkiego neta to se nie poszpila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWSKI Re: Z FORUM KOMPUTERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:12 Tylko tyle??? Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 20:55 Gość portalu: CIEKAWSKI napisał(a): > Tylko tyle??? Poważnie...to każdy pewnie ma swój do pracy i niekoniecznie musi go lubić. To tylko narzędzie....tekie samo jak kiedys młotek, łopata, pióro, czy maszyna do pisania, kalkulator, czy inne dogodne ustrojstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 21:00 d_aga napisała: > Gość portalu: CIEKAWSKI napisał(a): > > > Tylko tyle??? > Poważnie...to każdy pewnie ma swój do pracy i niekoniecznie musi go lubić. > To tylko narzędzie....tekie samo jak kiedys młotek, łopata, pióro, czy maszyna > do pisania, kalkulator, czy inne dogodne ustrojstwo.... łooojeeedźku... a to młotek kiedyś boł drogi?? ;P ale te ustrojstwa som czasym przydatne ;) byz nich bych terozki na forum nie szkrobał :P Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 22:46 Gość portalu: CIEKAWSKI napisał(a): > Tylko tyle??? Tak, dokladnie. Przeciez pytasz o te, bez ktorych nie moge sie obejsc. Super przegladarka + klient poczty. Cala reszte mozna olac. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Z FORUM KOMPUTERY 20.04.04, 23:30 a Ty CIEKAWSKI cóż ty taki ciekawski?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWSKI Re: Z FORUM KOMPUTERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:11 Już więcej nie pytam. To mi wystarczy by wiedzieć do czego ludzie uzywają komputera. Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś