Dodaj do ulubionych

To trzeba oblać!

26.04.11, 18:55
Święto pierwszomajowe połączone z zatwierdzeniem pobytu Karola w niebie!
Niech się święci 1 Maja!
Zdrówko!
Obserwuj wątek
    • amadeo214 Re: To trzeba oblać! 26.04.11, 20:08
      Kiedyś idee Lenina, teraz idee Wojtyły wiecznie żywe.
      • net.kielonek Re: To trzeba oblać! 26.04.11, 20:44
        Osobiście uważam pisma Karola za ciekawsze od pism Lenina.
        Po wódce skłaniają do przemyśleń.
        Zdrówko!
        • amadeo214 Re: To trzeba oblać! 26.04.11, 20:59
          Jedne jak i drugie są siebie warte
          • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 26.04.11, 21:01
            Ale oblać i tak należy.
            • amadeo214 Re: To trzeba oblać! 26.04.11, 21:04
              Dano okazje świętowania, no to w imie tego należy bezwzględnie oblac.
              • net.kielonek Re: To trzeba oblać! 26.04.11, 22:37
                Wódka nadal w tej samej cenie!
          • tukantg Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 11:14
            Które konkretnie? Możesz jakieś wymienić?
            Ja kiepski jestem w tym temacie, chętnie posłucham, co masz do powiedzenia :) Tylko konkrety proszę.
    • robingut Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 00:46
      Obaj Karliki chcieli,
      Byśmy według potrzeb mieli.
      Spór jeden był między nimi:
      Tam w niebie, czy tu na ziemi.
      • strefas Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 01:02
        robingut napisał:

> Obaj Karliki chcieli,
        > Byśmy według potrzeb mieli.
        > Spór jeden był między nimi:
        > Tam w niebie, czy tu na ziemi.
        i znów trefnie napisane :) zdrówko
        • mlot_na_hanysa Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 01:17
          Powiedz spamerze co ci da to chodzenie i potakiwanie skoro wszyscy wiedzą, że jesteś spamer nastawiony antypolsko.
          Nie zauważyłeś że nikt ci nie odpowiada?
          Po co się męczysz.
          Specjalizowaleś się w zasrywaniu forum bo nie byleś wstanie dyskutować ze względu na ograniczenia oświatowe.
          Spamowałeś tutaj zanim jeszcze zacząłeś reklamować to swoje nieudacznictwo.
          Masz trochę honoru?
          Odpowiedz wprost, tak czy nie?

Nie będzie porządku na forum dopóki nie zniknie z tego forum
          strefasta vel strefas, vel fan_aloisa, vel ciul_alois, vel wi3lebny, vel gorol_zas_tyn_som
          oraz pisowski prowokator chwd_po, vel wdch_po
          i nie nastąpi zmiana moderatora z wirtualnego na rzeczywistego
          • net.kielonek Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 01:21
            Co ta wypowiedź ma wspólnego ze świętowaniem?
            • mlot_na_hanysa Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 01:26
              dobre pytanie tylko 2 tygodnie za późno, trzeba bylo pytać jak ścierwo wielonikowe zasrywało wszelkie tematy gdzie toczyła się dyskusja.
              Malo tego, ścierwo wielonnikowe spamowalo tutaj nie pisząc ani jednego normalnego postu i na dlugo przed tym jak zaczął reklamować swoje wypociny bo nik fan_aloisa jest stary jak świat.
              Reasumując. Spamer przybywał sobie tutaj aby zamieszać.
              • net.kielonek Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 01:29
                Tymczasem szanowny pan pisze nie na temat. W wasze dyskusje się nie wdaję, nie bawią mnie i nie interesują.
                Zdrówko!
                • mlot_na_hanysa Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 01:38
                  Kielonku nie mam nic do ciebie ponieważ zacny z ciebie człowiek.
                  Uważam też, że możesz rozmawiać z kim zechcesz dlatego też nie wspominałem o tym że jako jedyny na tym forum podnosiłeś tematy spamera i wdawałeś sie z nim w dyskusje a powszechnie wiadomo, ze trol niekarmiony zdycha
                  Życzę dobrej nocy i do spotkania na lepiej moderowanym forum:D
                  • strefas Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 10:53
                    Kielonku a jo se zrobia karta wędkarsko i byda wędkowoł nad stawem :)
                    • strefas Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 10:53
                      strefas napisał:

> Kielonku a jo se zrobia karta wędkarsko i byda wędkowoł nad stawem :)
                      grilowoł nad stawem sorry
                      • net.kielonek Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 16:06
                        Czekam nadal na wypowiedzi milośników Karola.
                        Czekam i piję wódkę.
                        • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 27.04.11, 16:24
                          Wszyscy już do Watykanu wyjechali, albo są w podrózy.
                          Nie doczekasz się, nic Ci nie powiedzą.
                          • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:07
                            Mimo wszystko wielu wybrało grilla. Wieczorami altanki i pawilony ogrodowe aż huczą.
                            Lud roboczy wypoczywa biernie - przy papierowym talerzu i flaszce.
                            • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:17
                              Kazdy świętuje tak jak lubi. Jeden przy grillu inny przy kompie, kłócąc się o pietruszke.
                              • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:22
                                I jedno i drugie hoduje oponę na brzuchu, cholesterol w żyłach i hemoroidy w...:D
                                • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:31
                                  To Ty musisz mieć to wszystko, ba ile razy zajrze na forum spotykam Ciebie, chyba pod kilkoma różnymi nickami.
                                  Współczuję, musisz cierpieć:(
                                  • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:35
                                    Nie wiem czemu uważacie że używałem kilku ników. Zapewniam cię że po zablokowaniu przed admina nie byłem na forum przez conajmniej tydzień. Chciałem bo widzę że jest to tu powszechne ale tego nie zrobiłem. Odblokowali mnie. Szybko zleciało:)
                                    • mlot_na_hanysa Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:42
                                      Na innym forum pisywałeś pod innym nikiem, zasięgałeś porad o rozpadającym się laptoku więc nie udawaj cnotliwego.
                                      I skończ w końcu pisać, że używałeś jednego nika, tylko prawda cię wyzwoli.
                                      • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:45
                                        O drugim niku (morten24) też już kiedyś pisałem. Służy tylko do forum komputerowego. Zapewniam.
                                        • mlot_na_hanysa Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 17:01
                                          Wspomnij jeszcze o trzecim chociaż slowo i przypomnij sobie jak pisaleś do moderatora że używanie dwóch profili jest zabronione i prosisz o bana. dla aloisa:D
                                          • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 17:04
                                            Jakim trzecim?
                                    • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:44
                                      Jezeli tak zapewniasz, to musi być prawda.
                                      Ten ktoś ma bardzo podobny styl pisania, lub tak dobrze Cię naśladuje ;- )
                                      • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 16:56
                                        No właśnie nie sądzę. Sprawdź dobrze. Buła był, jest i będzie tylko jeden. Nie jestem forumową k...ą jak inni. Mam swój honor a przy tym nie jestem uzależniony od tej witryny. Dożywotni ban (z którym się liczyłem wszak nie znam się zbytnio na sieciach) też nie spowodowałby że wrzuciłbym sobie suszarkę do wanny. Są ważniejsze rzeczy.
                                        • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 17:02
                                          Bardzo dobrze i tak trzymaj.
                                          Na dożywotni ban chyba nie zasluzyleś sobie.
                                          • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 17:04
                                            Dziękuję:)
                                            • ktoswcos Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 17:19
                                              Bardzo proszę :)
                                              Spadam, bo dopadną mnie te wszystkie dolegliwości o których wczesniej pisałeś ;)
                                              • bulczanka Re: To trzeba oblać! 01.05.11, 17:20
                                                Hehehehe.
                                                Postawię ci za to żymloka z cebulką:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka