Dodaj do ulubionych

Pogadajcie na GG

08.05.11, 13:58
Alois i strefasta.
Tam nikt wam nie przeszkodzi:D

Co, tchórzycie?
Obserwuj wątek
    • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 14:04
      A co na GG wybitny śląski informatyk ogłosił, że się nie da zainstalować 3 systemów jednocześnie i jednocześnie je uruchomić pisząc że alios się nie zna tylko berciki się znają?
      Trzeba obnażyć nieuctwo tumanerie i wytknąć ciemnotę.
      Było dwa dni spokoju.
      Nie zaglądałem tam gdzie się relaksowaliście, więc pytam, po co przyśliście zasr... topki o rowerach?
      • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 14:43
        "Trzeba obnażyć nieuctwo tumanerie i wytknąć ciemnotę".

To wam się udaje. Lud roboczy wytrzeszcza oczy i rechocze patrząc na to forum. Jacy starzy tacy głupi. Masz rację - nieuctwo i tumanerię trzeba obnażać. Dobrze że zaczynasz od siebie:)
        • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 14:51
          Nie Bula zacznę od ciebie.
          Przeszkadzały ci tematy polityczne (bo nie twoje)
          Po czym sam je chętnie zakładałeś.
          Przeszkadzają ci tematy o informatyce bo nie masz nic do powiedzenia.
          Zakładasz tematy typu:
          Śmieci na ulicy
          Alkoholicy pod sklepem
          Chuligani na Włoskiej
          Dlaczego, bo tutaj żadna wiedza nie jest potrzebna wystarczy bredzić waląc godzinami w klawiaturę.

A teraz Pytanie - Dlaczego ty z Bertoslawem nie lejecie tej światłości na GG? he?
          A może na tym zapyzialym forum gdzie ogłosili cię modzianem?
          Nie wypada a tutaj można?
          • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:08
            Gadam z nim na gg bardzo często. To mój kolega. Wiesz co to kolega? Wątpię.

Przeszkadza mi chamstwo, prymitywizm, wiocha i prowokacje. Nikogo tu nie znasz. każdy się jakoś kreuje lub lansuje. Nie wiesz więc jaką kto ma wiedzę. Kultura nakazuje się z takową nie obnosić. Dostajesz jedynie strzępy informacji o swoim rozmówcy. Na tej podstawie twoja ocena poziomu czyjejś inteligencji zawsze będzie błędna. Nigdy nie wiesz czy ktoś kto z tobą piszę używa głowy czy google. Ciebie też to dotyczy. A nawet jeżeli faktycznie znasz się na informatyce to też nie czyni cię geniuszem. Każdy z nas ma tu temat w którym czuje się jak ryba w wodzie ze względu na posiadaną wiedzę. Trzeba wybrać czy chcesz ją wykorzystać do poniżania przeciwnika czy w lepszym celu. Ty swoją (o ile taka istnieje) strzelasz po to by ośmieszyć kogoś kogo UWAŻASZ że się nie zna. A nie wiesz czy sie zna czy nie. Brak odpowiedzi przeważnie sugeruje iż rozmówca rozkłada ręce nad twoją głupotą, tudzież pokazuje bliskim jakim być nie wolno. A ty jesteś święcie przekonany że milczenie to niewiedza. Rozumowanie 2-3 latka.
            Ja również gdybym chciał mógłbym cię zagiąć tylko na co mi to? Nie znam cię, ty nie znasz mnie. Twój los jest mi zupełnie obojętny więc po co mam tracisz czas.
            Tyle w temacie.
            • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:10
              Bym zapomniał. Znajdziesz się w pracy magisterskiej która w czerwcu będzie broniona. Twoje wypowiedzi (starannie wybrane) przeczyta kilka osób z UŚ:D
              • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:22
                A jak to było z tym kapowaniem?

Moderatorze dziękuje, że osunąłeś jego tematy, najlepiej zablokuj go i tak na stale.
                Ja też czasem niszczę dyskusje ale mnie nie blokuj.
                • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:24
                  Gwiazda uniwerku:D
                  Debil stulecia.
                  • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:27
                    Promotor i recenzent zajrzą na to forum (prezentacja jako część pracy). Produkuj, produkuj. Fajnie że dawałeś się tak długo prowokować:D
                    • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:35
                      Buła masz 100% racji a tematy typu notatnik lub 3 systemy najlepiej przenieść na bardziej tematyczne fora ponieważ wypowiedzi dwóch sprzecznych teorii nie znajdują tu obiektywnego arbitra .Synu biednej garbatej praczki jesteś gotów na pojedynek na forum ekspertów Google ?lub Komputer Świat ?(do aloisa)
                      • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 15:43
                        Strefosta tak będzie najlepiej. Wiem że trudno być tym mądrzejszym. Wiem że trudno nie mieć ostatniego słowa. Wiem że trudno nie reagować na hasła "udowodnij", "pokaż że wiesz" itp. Ale czasem trzeba. Mądry z ciebie chłop. Ja o tym wiem, alois niestety nie. Na twoim miejscu całkowicie bym uciął te głupie dyskusje. Widzę jednak że po pierwsze - waleczny z ciebie zwierz, a po drugie - chciałbyś mu jednak coś udowodnić więc w imieniu swoim i reszty proszę byś jako pierwszy przeniósł się z takimi dyskusjami gdzie indziej. Albo przeprowadzka albo game over :)
                      • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 16:38
                        Bertuś systemy to prościzna nie znajdujesz tylko wystarczającej wiedzy a ponoć informatyk jesteś.
                        Berciuniu pogadamy również o PHP tylko przygotuj się dobrze co byś nie pieprzył od rzeczy tak jak wczoraj.
                        A ostrzegałem, nie ubliżaj i nie mędrkuj bo wyjdziesz na pajaca;
                        Pamiętasz Berciu:

strefas 08.05.11, 00:46 Odpowiedz
                        syn garbatej praczki wymyślił sobie że odpali kompa na 3 systemach :) i wszystkie będą śmigać równocześnie :) ...to tak jak silnik na Ropę i benzynę równocześnie z Gazem :)
                        {forum.gazeta.pl/forum/w,102,124984058,,alois_padl_.html?v=2}
                        i po co to było zamiast napisać: sadzę się strasznie ale nie mam zielonego pojęcia.
                        • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 16:52
                          Buła ,nie wiem czy jestem mądry ,ale wiem co wiem i wiem że to za mało żeby powiedzieć że wiem wszystko :) mimo wszystko dzięki :)
                          Synu garbatej praczki i ojca gnojarza ...co z tym pojedynkiem ?
                          • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 16:57
                            Berciu co z tym systemem?:D:D:D
                            Nie mydlij bule oczu że coś wiesz, wiesz wielkie g...
                            Już ci pisałem co napisał by ktoś mający jakiekolwiek pojęcie, a taki arbiter byłeś, podłączałeś się do dyskusji jako ekspert, decydowałeś kto ma rację.
                            To jaka jest w końcu Berciu ta odpowiedź?
                            Da się czy nie da się i co mają wspólnego stery jednego systemu ze sterami innego?
                            Ile jeszcze bzdur napiszesz, zanim całkiem się pogrążysz?
                            • bulczanka Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 17:04
                              Grzegorz przytaknij mu. Powiedz że nie umiesz i skończcie to wreszcie. Nie widzisz jaki to ciul?!
                              Cały weekend zmarnowaliście na te idiotyzmy.

Doprawdy znam wiele osób. Różnych osób ale takie debila jeszcze nie spotkałem. Wszyscy powinniśmy złożyć kondolencje jego starym. Serio krzyż pański.
                              • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 17:18
                                Buła nie może przytaknąć bo wczoraj twierdził że jest oświecony lampą wiekuistą naftową i lżył mnie bo według niego to co jest od dawna wiadome i vco wie jego cUra apro po jest niemożliwe.
                                Teraz musi ratować honor ślązaka bo gorol go zagiął :D:D:D:D
                            • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 17:18
                              Co z tymi sterami ? :)
                              A wiesz co to jest obsługa urządzeń ?
                              już ci pisałem pustaku że zainstalujesz 3 systemy ale na jednym dysku nie partycji ,ponieważ różne systemy wymagają innych formatów tj.winxp to NTFS ,Linux SWAP itp uruchomienie naraz tych systemów jest nie możliwe ,możliwe jest tylko wtedy kiedy zamkniemy jeden system i przejdziemy do następnego .
                              JA CI ODPISAŁEM... TERAZ CZAS NA KONKRETY JAKIE MASZ TE SYSTEMY ?
                              • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 17:22
                                to mi się bercik podoba, już myślałem że coś poczytałeś ale dalej wierzysz w wiedzę zdobytą na tajnych kompletach.
                                Bertusiu ja wiem co piszę bo od dawna mam kilka systemów jednocześnie.
                                A każdy system korzysta z własnych sterow.
                                Dużo nauki przed tobą ale na razie musisz się pomęczyć.
            • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 18:29
              bulczanka napisał:
              > Przeszkadza mi chamstwo, prymitywizm, wiocha i prowokacje. Nikogo tu nie znasz.
              > każdy się jakoś kreuje lub lansuje. Nie wiesz więc jaką kto ma wiedzę. Kultura
              > nakazuje się z takową nie obnosić.

- Przeszkadza ci chamstwo?
              A to dziwne bo jeszcze podjudzałeś Bercika jak założył 6 nikow w tym ciul_alois i sam pisywałeś podobne bzdury.
              To jak to jest, przeszkadza ci chamstwo czy tylko czyjeś chamstwo ci przeszkadza (szczególnie w spamerce)

Co do obnoszenia z wiedzą to NIGDY I NIGDZIE nie pisałem że jestem informatykiem śląskim, piwnicznym czy głęboko siedzącym.
              Ale ci co to pisali, nimi nie są i nie prawda że nie wiadomo kto jaką ma wiedze, Bercik już udowodnił, że zna się na informatyce jak wilk na gwiazdach za to pięknie lży przyciśnięty do muru.

> Ja również gdybym chciał mógłbym cię zagiąć tylko na co mi to? Nie znam cię, ty
              > nie znasz mnie. Twój los jest mi zupełnie obojętny więc po co mam tracisz czas

-O żesz ty, Nie lituj się Buła zaginaj ile chcesz, będzie dyskusja na temat.
              Jesteś ostatni na tym forum z ekipy spamerów który twierdzi, że się na czymś zna i jeszcze tego nie ujawnił a zapewne zrobił by to w dyskusji gdyby to była prawda.
              Tak więc nie lituj się tylko zaginaj :D:D:D:D
              • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 22:05
                Zgadzam się z bułą przekonywanie ciebie ,że nie masz racji to z mojej strony głupota ;)
                to trak jak by przekonywać alkoholika do odwyku ,albo mówienie idiocie że jest głupi bo on zawsze będzie twierdził że jest normalny :)
                • net.kielonek Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 22:45
                  Wiem, że alkoholików można do odwyku przekonać jeżeli ma się odpowiednie argumenty.
                  Pijaka do niepicia przekonać znacznie trudniej.
                  Zdrówko!
                  • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 22:47
                    net.kielonek napisał:

> Wiem, że alkoholików można do odwyku przekonać jeżeli ma się odpowiednie argume
                    > nty.
                    > Pijaka do niepicia przekonać znacznie trudniej.
                    > Zdrówko!
                    Kielonku za zwyczaj są to tragiczne wydarzenia które przekonywują alkoholików do odwyku :(
                    • net.kielonek Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 23:05
                      Zazwyczaj.
                      Za zwyczaj, zdrówko zwyczaju!
                      Co kraj, to obyczaj.
                      • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 23:08
                        zazwyczaj :) SZYBCIEJ PISZĘ NIŻ MYŚLĘ (po pijaku)
                        • net.kielonek Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 23:14
                          Nie martw się, też tak miewam.
                          Teraz czas kończyć wymianę zdań, bo w każdej chwili możemy zostać surowo upomniani
                          przez ortodoksyjnych bywalców forum za prowadzenie rozmów nie dotyczacych tematu.
                          A temat do inspirujących raczej nie należy.
                          Zdrówko!
                          • strefas Re: Pogadajcie na GG 08.05.11, 23:20
                            tu tylko jest jeden surowy "Kat" forum :) po za tym większość jest spoko :)
                • pink-alois Re: Pogadajcie na GG 09.05.11, 00:24
                  strefas napisał:

> Zgadzam się z bułą przekonywanie ciebie ,że nie masz racji to z mojej strony gł
                  > upota ;)
                  > to trak jak by przekonywać alkoholika do odwyku ,albo mówienie idiocie że jest
                  > głupi bo on zawsze będzie twierdził że jest normalny :)
                  Bercik życie cie nic nie nauczyło, dalej szerzysz ciemnotę?
                  Ty mnie nie przekonuj, że nie mam racji, bo systemy u mnie śmigają tylko weź w łapsko jakieś książki z informatyki i ortografii abyś nie pisał "a pr opo cury"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka