Dodaj do ulubionych

Wolny czas

IP: 217.96.34.* 13.06.04, 21:19
Sprzedam swój wolny czas, w każdy dzień roboczy od 17 - 22. W soboty od 7 -
19. To nie żart, ale wymóg czasu i to od zaraz!
Obserwuj wątek
    • drcarlos Re: Wolny czas 13.06.04, 21:39
      a ile bierzesz od godziny?? :>
    • forman5 Re: Wolny czas 13.06.04, 23:25
      A z jakiej profesji moglibyśmy skorzystac ?
    • loggic Re: Wolny czas 14.06.04, 07:56
      ;)
      L.
      • Gość: In Re: Wolny czas IP: 217.96.34.* 15.06.04, 06:10
        Dziękuję za zainteresowanie. Myślę o 3,5-5/h.
        Przede wszystkim to bardzo dobrze mi wychodzi montaż elektroniczny-przewlekany.
        Obróbka skrawaniem (frezowanie)i roboty ślusarskie również nie stanowią
        problemu. Dobrze znam komputer i peryferia. Prace biurowe - przepisywanie
        tekstów, wprowadzanie danych i podobne - jak najbardziej. Mogę robić prawie
        wszystko, nie mam zahamowań. Dodatkowy atut -własny sprzęt, stały dostęp do
        netu, samochód, telefony (komórka i stacjonarny/ISDN), no i to, że odpada ZUS.
        • dr_scott Re: Wolny czas 15.06.04, 08:07
          Gość portalu: In napisał(a):

> Dziękuję za zainteresowanie. Myślę o 3,5-5/h.
          > Przede wszystkim to bardzo dobrze mi wychodzi montaż elektroniczny-
          przewlekany.
          > Obróbka skrawaniem (frezowanie)i roboty ślusarskie również nie stanowią
          > problemu. Dobrze znam komputer i peryferia. Prace biurowe - przepisywanie
          > tekstów, wprowadzanie danych i podobne - jak najbardziej. Mogę robić prawie
          > wszystko, nie mam zahamowań. Dodatkowy atut -własny sprzęt, stały dostęp do
          > netu, samochód, telefony (komórka i stacjonarny/ISDN), no i to, że odpada ZUS.

przy samochodach tez umiesz gmerac? mechnika, elektromechnika, blacharstwo??
          • Gość: In Re: Wolny czas IP: 217.96.34.* 15.06.04, 21:40
            "W tem temacie mi nie po drodze" -(:
            • dr_scott Re: Wolny czas 16.06.04, 17:08

> "W tem temacie mi nie po drodze" -(:

łooooo, to szkoda.
              no ale nie można być fachowcem od wszystkiego, bo wówczas jest się fachowcem od
              niczego...
        • forman5 Re: Wolny czas 16.06.04, 08:14

> Dziękuję za zainteresowanie. Myślę o 3,5-5/h.
          > Przede wszystkim to bardzo dobrze mi wychodzi montaż elektroniczny-
          przewlekany.
          > Obróbka skrawaniem (frezowanie)i roboty ślusarskie również nie stanowią
          > problemu. Dobrze znam komputer i peryferia. Prace biurowe - przepisywanie
          > tekstów, wprowadzanie danych i podobne - jak najbardziej. Mogę robić prawie
          > wszystko, nie mam zahamowań. Dodatkowy atut -własny sprzęt, stały dostęp do
          > netu, samochód, telefony (komórka i stacjonarny/ISDN), no i to, że odpada ZUS.

Szkoda że wcześniej o tym nie napisałeś.Miałem robotę ślusarsko-spawalniczą
          (Alu) .
          • Gość: In Re: Wolny czas IP: 217.96.34.* 21.06.04, 22:52
            Mimo tego nie tracę nadziei -:))
            • dantetg Re: Wolny czas 21.06.04, 23:44
              pytaj w Zabrzu w firmie energetycznej - potrzebowali duzo ludzi do wklepywania
              danych na kompa i uzupelniaja sobie braki, bo pracownicy urlopy biora.Chyba
              umowa o dzielo, albo umowa-zlecenie. Poza tym zawsze mozesz klikac na reklamy
              tak jak ja to robie - w sumie nieduzo czasu na to schodzi, max 10 minut
              dziennie (tak pod wieczor, naraz sie klika i tyla). + urzad pracy (czesto sa
              roboty fizyczne, frez tez widzialem, a to malo chodliwy towar jakos...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka