Gość: In IP: 217.96.34.* 13.06.04, 21:19 Sprzedam swój wolny czas, w każdy dzień roboczy od 17 - 22. W soboty od 7 - 19. To nie żart, ale wymóg czasu i to od zaraz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: Wolny czas 13.06.04, 23:25 A z jakiej profesji moglibyśmy skorzystac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Wolny czas IP: 217.96.34.* 15.06.04, 06:10 Dziękuję za zainteresowanie. Myślę o 3,5-5/h. Przede wszystkim to bardzo dobrze mi wychodzi montaż elektroniczny-przewlekany. Obróbka skrawaniem (frezowanie)i roboty ślusarskie również nie stanowią problemu. Dobrze znam komputer i peryferia. Prace biurowe - przepisywanie tekstów, wprowadzanie danych i podobne - jak najbardziej. Mogę robić prawie wszystko, nie mam zahamowań. Dodatkowy atut -własny sprzęt, stały dostęp do netu, samochód, telefony (komórka i stacjonarny/ISDN), no i to, że odpada ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wolny czas 15.06.04, 08:07 Gość portalu: In napisał(a): > Dziękuję za zainteresowanie. Myślę o 3,5-5/h. > Przede wszystkim to bardzo dobrze mi wychodzi montaż elektroniczny- przewlekany. > Obróbka skrawaniem (frezowanie)i roboty ślusarskie również nie stanowią > problemu. Dobrze znam komputer i peryferia. Prace biurowe - przepisywanie > tekstów, wprowadzanie danych i podobne - jak najbardziej. Mogę robić prawie > wszystko, nie mam zahamowań. Dodatkowy atut -własny sprzęt, stały dostęp do > netu, samochód, telefony (komórka i stacjonarny/ISDN), no i to, że odpada ZUS. przy samochodach tez umiesz gmerac? mechnika, elektromechnika, blacharstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Wolny czas IP: 217.96.34.* 15.06.04, 21:40 "W tem temacie mi nie po drodze" -(: Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Wolny czas 16.06.04, 17:08 Gość portalu: In napisał(a): > "W tem temacie mi nie po drodze" -(: łooooo, to szkoda. no ale nie można być fachowcem od wszystkiego, bo wówczas jest się fachowcem od niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wolny czas 16.06.04, 08:14 Gość portalu: In napisał(a): > Dziękuję za zainteresowanie. Myślę o 3,5-5/h. > Przede wszystkim to bardzo dobrze mi wychodzi montaż elektroniczny- przewlekany. > Obróbka skrawaniem (frezowanie)i roboty ślusarskie również nie stanowią > problemu. Dobrze znam komputer i peryferia. Prace biurowe - przepisywanie > tekstów, wprowadzanie danych i podobne - jak najbardziej. Mogę robić prawie > wszystko, nie mam zahamowań. Dodatkowy atut -własny sprzęt, stały dostęp do > netu, samochód, telefony (komórka i stacjonarny/ISDN), no i to, że odpada ZUS. Szkoda że wcześniej o tym nie napisałeś.Miałem robotę ślusarsko-spawalniczą (Alu) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Wolny czas IP: 217.96.34.* 21.06.04, 22:52 Mimo tego nie tracę nadziei -:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Wolny czas 21.06.04, 23:44 pytaj w Zabrzu w firmie energetycznej - potrzebowali duzo ludzi do wklepywania danych na kompa i uzupelniaja sobie braki, bo pracownicy urlopy biora.Chyba umowa o dzielo, albo umowa-zlecenie. Poza tym zawsze mozesz klikac na reklamy tak jak ja to robie - w sumie nieduzo czasu na to schodzi, max 10 minut dziennie (tak pod wieczor, naraz sie klika i tyla). + urzad pracy (czesto sa roboty fizyczne, frez tez widzialem, a to malo chodliwy towar jakos...) Odpowiedz Link Zgłoś