Dodaj do ulubionych

ku pamięci

10.04.12, 00:15
www.youtube.com/watch?v=X_M28y6p1zk
Obserwuj wątek
    • amadeo214 Re: ku pamięci 10.04.12, 07:49
      wiadomosci.onet.pl/kraj/zaskakujace-badanie-polacy-nie-chca-obchodzic-rocz,1,5092542,wiadomosc.html
      Dość pajacowania !
    • amadeo214 Re: ku pamięci 10.04.12, 08:02
      wdch_p0 napisał:

> www.youtube.com/watch?v=X_M28y6p1zk

www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=lc2pYkoD_9I
      Pamiętamy !
      • staryztg Re: ku pamięci 10.04.12, 12:46
        Od momentu katastrofy nie nawiedzę PO i PiS ,nie przepadałem za L.Kaczyńskim .Po katastrofie przypomniały mi się słowa Olejniczaka byłego przewodniczącego SLD który po przegranych wyborach parlamentarnych w 2004 r powiedział "Niech brną w tych prawicowych konfliktach ,my będziemy się przyglądać z boku " i miał rację ,że te konflikty przyniosą trupy.Teraz jest tylko ból po tym co nigdy nie powinno się zdarzyć ,demagogia" czyja to była wina?" jest szukaniem usprawiedliwienia amatorstwa i niekompetencji .Partactwo rozpoczęło się w chwili przejęcia władzy przez PiS i rozpieprzeniu polskiego wywiadu, autorstwo Macierewicza ,i trwa do dziś .W jednym z garaży w Smoleńsku pewien pan odkupił od złomiarzy szczątki wraku Tupolewa i co zrobił ? najpierw poinformował polskie władze ,ze coś takiego posiada ,a co zrobiła polska strona ? NIC ! zamiast wysłać własnych laborantów i przebadać te kawałki (nie będące jeszcze w rękach rosyjskich "ekspertów") mogły by dać odpowiedź na zawartość polotu materiałów wybuchowych i rozwiać wszelkie wątpliwości (potwierdziły by lub zaprzeczyły teorią spiskowym) partacze zawiadomili rosyjskie władzę o takim fakcie i w konsekwencji ów mieszkaniec Smoleńska zostanie ukarany za "niezawiadomienie o tym rosyjskich władz (zdrada ojczyzny)"
        Niech spoczywają w pokoju.
        • amadeo214 Re: ku pamięci 10.04.12, 15:04
          Kawałek samolotu jest i w Częstochowie, ba wszyty w sukienkę na obrazku, i co ?
          Przecież mogliby zbadać Ci którzy pierniczą o bombie
          • net.kielonek Re: ku pamięci 10.04.12, 21:18
            Samo słowo "Smoleńsk" powoduje u mnie czkawkę.
            Zupełnie mnie nie interesuje ten komunikacyjny wypadek, nie znałem nikogo
            z tych ludzi.
            Kiedy Erwin zabił się jadąc swoim rowerem to była dla mnie tragedia, ale o tym
            nikt nie pamięta.
            Zdrowie tych, którzy czkawki na samo brzmienie słowa "smoleńsk" dostają!
    • robingut Re: ku pamięci 11.04.12, 00:13
      Czy Prezydent już podjął decyzję?
      Anita - Pull up!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka