strefas 05.05.12, 18:28 Podobno rozmyślają nad wprowadzeniem rozliczania sekundowego ,czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wdch_po Re: Park Wodny 05.05.12, 18:42 tzn ze będę biegł aby wyjść przed 59 sekundą coby mi się nowa minuta nie naliczyła? absurdalne niech rozmyślają jak obniżyć ceny Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Park Wodny 05.05.12, 18:46 wdch_po napisał: > tzn ze będę biegł aby wyjść przed 59 sekundą coby mi się nowa minuta nie nalicz > yła? > absurdalne > niech rozmyślają jak obniżyć ceny Ale ty jesteś chytry ;) lepiej pomyśl jak efektywnie zminimalizować czas pobytu a zarazem dłużej się tam bawić ,ja wpadłem na pomysł -zabrać ze sobą wrotki - będzie szybciej a zarazem więcej czasu na uciechy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Park Wodny 05.05.12, 18:54 strefas napisał: > wdch_po napisał: > > > tzn ze będę biegł aby wyjść przed 59 sekundą coby mi się nowa minuta nie > nalicz > > yła? > > absurdalne > > niech rozmyślają jak obniżyć ceny > Ale ty jesteś chytry ;) lepiej pomyśl jak efektywnie zminimalizować czas pobytu > a zarazem dłużej się tam bawić ,ja wpadłem na pomysł -zabrać ze sobą wrotki - > będzie szybciej a zarazem więcej czasu na uciechy :))) Zapomniałem dodać ....mój znajomy ma lepszy pomysł .... już z domu wychodzi w czepku i płetwach ...w przeciągu 30min jest wstanie zaspokoić swoje zapotrzebowanie na pływanie :)) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Temat całkowicie fikcyjny a poruszyłem go bo podsłuchałem dziś młodych ludzi którzy przechwalali się pomysłami "jak efektywnie wykorzystać 60min w Parku Wodnym" . Co ciekawe w Krakowie "centusie" płacą (albo płacili) 10zł za osobę ,ale na cały dzień . Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Park Wodny 05.05.12, 20:15 o nie to ty jesteś chytry! ;) na wrotkach zapewne zjedziesz więcej razy w rurze niż ja ;) przez co bardziej ich wycyckasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
staryztg Re: Park Wodny 05.05.12, 21:45 Zapomnijcie o tanich wejściówkach ,oni są nastawieni na "elity" a nie na motłoch .Kto nie ma "miedzi" ten w domu siedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Park Wodny 06.05.12, 14:48 Mnie stać na to aby tam co jakiś czas bywać ,ale wielu młodych i być może uzdolnionych ludzi na to nie stać ,a szkoda bo mogli by rozwinąć swoje talenty np.w pływaniu.Co do rekreacyjnego sensu pobytu tam z całą rodziną to uważam to za totalną porażkę , za taka kasę można zagospodarować czas dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa-1234 Re: Park Wodny 06.05.12, 21:01 jak mi naliczą to na odchodne nasram do basenu i tyle mnie tam zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś