Dodaj do ulubionych

Park Wodny

05.05.12, 18:28
Podobno rozmyślają nad wprowadzeniem rozliczania sekundowego ,czy to prawda ?
Obserwuj wątek
    • wdch_po Re: Park Wodny 05.05.12, 18:42
      tzn ze będę biegł aby wyjść przed 59 sekundą coby mi się nowa minuta nie naliczyła?
      absurdalne
      niech rozmyślają jak obniżyć ceny
      • strefas Re: Park Wodny 05.05.12, 18:46
        wdch_po napisał:

> tzn ze będę biegł aby wyjść przed 59 sekundą coby mi się nowa minuta nie nalicz
        > yła?
        > absurdalne
        > niech rozmyślają jak obniżyć ceny
        Ale ty jesteś chytry ;) lepiej pomyśl jak efektywnie zminimalizować czas pobytu a zarazem dłużej się tam bawić ,ja wpadłem na pomysł -zabrać ze sobą wrotki - będzie szybciej a zarazem więcej czasu na uciechy :)))
        • strefas Re: Park Wodny 05.05.12, 18:54
          strefas napisał:

> wdch_po napisał:
          >
          > > tzn ze będę biegł aby wyjść przed 59 sekundą coby mi się nowa minuta nie
          > nalicz
          > > yła?
          > > absurdalne
          > > niech rozmyślają jak obniżyć ceny
          > Ale ty jesteś chytry ;) lepiej pomyśl jak efektywnie zminimalizować czas pobytu
          > a zarazem dłużej się tam bawić ,ja wpadłem na pomysł -zabrać ze sobą wrotki -
          > będzie szybciej a zarazem więcej czasu na uciechy :)))
          Zapomniałem dodać ....mój znajomy ma lepszy pomysł .... już z domu wychodzi w czepku i płetwach ...w przeciągu 30min jest wstanie zaspokoić swoje zapotrzebowanie na pływanie :))
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------
          Temat całkowicie fikcyjny a poruszyłem go bo podsłuchałem dziś młodych ludzi którzy przechwalali się pomysłami "jak efektywnie wykorzystać 60min w Parku Wodnym" .
          Co ciekawe w Krakowie "centusie" płacą (albo płacili) 10zł za osobę ,ale na cały dzień .
        • wdch_po Re: Park Wodny 05.05.12, 20:15
          o nie to ty jesteś chytry! ;)
          na wrotkach zapewne zjedziesz więcej razy w rurze niż ja ;)
          przez co bardziej ich wycyckasz :)
          • staryztg Re: Park Wodny 05.05.12, 21:45
            Zapomnijcie o tanich wejściówkach ,oni są nastawieni na "elity" a nie na motłoch .Kto nie ma "miedzi" ten w domu siedzi .
            • strefas Re: Park Wodny 06.05.12, 14:48
              Mnie stać na to aby tam co jakiś czas bywać ,ale wielu młodych i być może uzdolnionych ludzi na to nie stać ,a szkoda bo mogli by rozwinąć swoje talenty np.w pływaniu.Co do rekreacyjnego sensu pobytu tam z całą rodziną to uważam to za totalną porażkę , za taka kasę można zagospodarować czas dużo lepiej.
    • alfa-1234 Re: Park Wodny 06.05.12, 21:01
      jak mi naliczą to na odchodne nasram do basenu i tyle mnie tam zobaczą
      • robingut Re: Park Wodny 07.05.12, 01:08
        Bad idea.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka