Dodaj do ulubionych

prawo adopcyjne

IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 08:16
Prawo adopcyne dla homoseksualistów to nie nowość! Teraz proponuję walczyć o
te prawa dla onanistów, a potem zoofili. Ci ostatni będą mogli adoptować
pieski ze schronisk i ciekawe jakie się wtedy zrobi larmo!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2157693.html
Obserwuj wątek
    • d_aga Re: prawo adopcyjne 01.07.04, 10:47
      Gość portalu: tatyś napisał(a):

> Prawo adopcyne dla homoseksualistów to nie nowość! Teraz proponuję walczyć o
      > te prawa dla onanistów, a potem zoofili. Ci ostatni będą mogli adoptować
      > pieski ze schronisk i ciekawe jakie się wtedy zrobi larmo!
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2157693.html

A co na to Animalsi?
    • nickowa Re: prawo adopcyjne 01.07.04, 21:18
      Ja tam nic przeciw "homikom" nie mam lepiej żeby dziecko wychowywał
      gej/lesbijka, który jest dobrym człowiekiem niż heteroseksualny alkoholik
      bijący dziecko czym popadnie...
      • Gość: tatuś Re: prawo adopcyjne IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 14:39
        Zabawa w skrajności, podobnie jak posądzanie każdego homo o pedofilię, co jest
        kompletną bzdurą. Zamykanie ust heterosekualnym, tym że piją i maltretują
        dzieci jest wypaczeniem zjawiska i silną bronią w rękach homoseksualistów. Oni
        bowiem dzieci nie mają i to ich nie dotyczy. No chyba, że ktoś się rozmnożył
        przez podział, pączkowanie, fragmentację plechy, albo przez dzieworództwo.
        • drcarlos Re: prawo adopcyjne 02.07.04, 22:12
          no właśnie, nie mogą mieć dzieci, więc nie będą też potrafili ich wychować....
          • Gość: iwusia2 Re: prawo adopcyjne IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:07
            trzeba pamietać że dzieci wzorują się na doroslych i w ten sposób sie
            rozwijają!!!
            • Gość: tatuś Re: prawo adopcyjne IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 07:23
              Dziękując za poparcie pragnę stwierdzić, że nie jestem człowiekiem zwalczającym
              ogniem, mieczem i kropidłem odchyły seksualne! Bronię się tylko przed
              nachalnością kabotynów, dla których homoseksualizm jest happeningiem. Bronię
              się przed nieukami, którzy twierdzą, że homoseksualizm jest czymś normalnym w
              przyrodzie myląc pojecie obojnacta sprowadzając przez to istotę ludzka do
              poziomu pantofelka, albo tasiemca
              Bronię się przed pewnymi metodami zwalcznia patologi społecznych
              doprowadzających do sieroctwa. Obawiam się, że dziecko oddane od adopcji gejom
              stanie się obiektem propagandy sukcesu takiego stylu życia.
              Nigdy nie powiem, że homoseksualista jest gorszym człowiekiem, ale jeśli wybrał
              taką drogę współżycia - to niech się liczy ze skutkami. Nie dajmy się zwariować!
              Tolerujmy - będąc tolerowani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka