Gość: gosc IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.04, 21:07 Pomóżcie, chce ustalic numer telefonu znajomej przebywajacej na ul.Niedziałkowskiego 79 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia2 Re: Pomocy, nr telefonu 02.07.04, 21:20 zadzwoń sobie na niebieską linie Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Pomocy, nr telefonu 02.07.04, 21:22 sorry chyba miałam napisać błękitną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomocy, nr telefonu IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 02.07.04, 21:25 Kłopot w tym,ze nie znam nazwiska własciciela mieszkania...i błękitna panienka nie chce podac... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Pomocy, nr telefonu 02.07.04, 22:04 a może nie chce żebyś się dowiedział?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Pomocy, nr telefonu 02.07.04, 22:33 no cosik mi się tak zdaje, że chyba nie chce bo inaczej sama by zadzwoniła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Pomocy, nr telefonu 03.07.04, 00:14 mozna qmpla z TPSA zapytac, jak ktokolwiek z ziomkow pracuje-to wal jak w dym,wglad do ksiegi abonentow ma KAZDY,nawet gupi serwisant,albo no nie wiem...KTOKOLWIEK w TPSA,nie tylko ci z blekitnej.Mialem kontakt kiedys to se zalatwialem rozne takie numery etc. ale sie urwal :/ Nie pomoge,poszukaj w ksiazce telefonicznej Tarnowskich Gor, albo sie przejdz na Niedzialkowskiego i przeczytaj z domofonu/tabliczki nazwisko.Erwntualnie jak to domek 1rodzinny to wypytaj sasiadow (zaczaj sie jak beda wchodzic/wychodzic) o to czy tu mieszkaja p.Adamowscy,bo miales kiedys qmpele w pedalowce i nie wiesz czy to ona.Ona powie - nie.No to ty-to kto w takim razie,jesli mozna wiedziec.Ona taka podobna,myslalem etc......... SOCJOTECHNIKA PANOWIE!!!!!!!Napisz jak sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomocy, nr telefonu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.04, 22:48 Nie uda sie, pisze z Walbrzycha. Kobitka wyjechala rok temu, teraz od sąsiadów dowiedziałem sie jej adresu. Poniewaz mam pilną sprawe to chce szybko do niej zadzwonic... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Pomocy, nr telefonu 03.07.04, 23:04 no to nazwisko też musisz znać.... chyba że mają inne... Odpowiedz Link Zgłoś