Dodaj do ulubionych

dziewczyna starucha

28.09.12, 22:09
Staruch siedzi w więzieniu na podstawie zeznań świadka koronnego...
jego dziewczyna zostaje o 6 rano w kajdankach wyprowadzona z mieszkania
przez policję, siedziała na dołku jeden dzień
ZA TO ŻE NIE SIEDZIAŁA NA SWOIM MIEJSCU NA STADIONIE!

jednocześnie bandyta zwyrodnialec Słowik zostaje uniewinniony
tu zeznania świadka koronnego są za słabe
to jest obraz tego państwa w które obywatel nie wierzy
Obserwuj wątek
    • robingut Re: dziewczyna starucha 28.09.12, 22:52
      Pan Zbigniew Zero nakręcił swych prokuratorów by postawili przed sądem mafię z Pruszkowa, bo PIS walczył o sprawiedliwość i potrzebował sukcesu. Niestety, z piasku bicza nie ukręci i sąd mafiosów musiał z braku dowodów uwolnić. Muszą bidoki wracać do roboty.
      A mieli juz na oku,
      Brukselę po wyroku.
      Odszkodowanie w mig,
      Dla kraju koszty i wstyd.i
      Napisać ci coś więcej o mistrzu konferencji?
      Trybunał dla tego pachoła? Niech wraca do przedszkola.
      Więc nie martw się - dziewucha
      Nie twoja, a starucha.
      • wdch_po Re: dziewczyna starucha 28.09.12, 23:44
        nie mają dowodów bo ukradli
        albo samochód z dowodami się spalił
        co ty robingut, nie wiesz co siędzieje wokoło?
        chcieć to móc, skoro wymiar sprawiedliwości jest skorumpowany to nie chce
        i żadna rymowanka tego nie rozmiękczy :)
    • strefas Re: dziewczyna starucha 28.09.12, 23:21
      Ja nazwałbym te sytuacje (obie)za chore.Wszyscy mówią to samo ,ale trzeba szukać rozwiązań .
      To ,że ten system dogorywać to wszyscy już czują ,teraz trzeba znaleźć następcy.
      • strefas Re: dziewczyna starucha 28.09.12, 23:22
        przepraszam powinno być "zaczyna dogorywać"
        • wdch_po Re: dziewczyna starucha 29.09.12, 23:58
          czy nie uważasz że stopień zastraszenia i manipulacji opinią publiczną
          obecnie zagraża demokracji?
          • robingut Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 09:58
            „Wśród uczestników pikiety można dostrzec transparenty, m.in. z hasłem "Kłamiecie rano, kłamiecie wieczorem".: "Dość kłamstw", "Żądamy wolnych mediów", "Dość Tuskolandii!", Wznosili okrzyki: "Tu jest Polska!", "Precz z cenzurą", ""Komorowski won do Moskwy!", "To rycerze Boga", "Nie oddamy TV Trwam","Dość dyskryminacji katolickich mediów!". Kraśko hiena!".

Czołgów nie widać? A gdzie są hieny tam muszą być i "zastraszone" szakale.

„Redaktor naczelny "Gazety Polskiej" Tomasz Sakiewicz zwrócił się do pracowników TVP, którzy wyglądali przez okna budynku: "Zapraszamy do normalnego świata. Przywróćmy ten kraj dla normalnych mediów. Media są od tego, żeby rząd kontrolować, a nie się mu podlizywać. Mówcie prawdę. Z prawdą zajdziecie dalej niż z tymi kłamstwami".

Czołgów nie widzę. Rozglądam się po normalnym świecie i widzę w kiosku „Gazetę Polską” i „Nasz Dziennik” przede mną leży „Gość Niedzielny”. Ojdyr melduje, że w „Niedzieli” wszystko napisane. W Radyju – nadawcy społecznym - j kaznodzieja ozór strzępi o potrzebie pluralizacji mediów, i rzeczywiście takim Radyjo jest bo na zmianę, Yaro, Jojo, Zbycho, Antonio, Sobecka, Yaro, Jojo, Zbycho itd.. -paciorki jednego różańca. TV Trwam nadaje, jak nadawało, więc wyłączam i myślę: Do jakiego świata ten Sukiewicz zaprasza? Tam gdzie w Gazecie Polskiej był hel, bomba, ofiary, szczały? Do Naszego Dziennika, gdzie ruscy dobijali kawałki mięsa? Do Fundacji „Lux Veritas” gdzie prezio Ojciec Tadeusz , a członek ojcaszek Król. Kochanowicz dobili ostatnio bo sami się wyjąkać nie potrafią nigdzie poza Radyjem. Wszystkie stronki www. tez działają. Zgłupiał do reszty ten Sukiewicz czy manipuluje? Kto cenzuruje te szmatławce? Nawet „Gość” miał sprawę w sądzie i przegrał za pisanie głupot o prywatnej osobie.
            Kto chce zabrać TV Trwam. Po co komu ten prywatny badziew pseudokatolicki? Jedynym zainteresowanym może być Episkopat.

Manipulują Wydech. Manipulują. Kłamią rano i wieczorem. W kraju i za granicą. Rycerze Boga? Jakiego Wydech? Jak się on nazywa ? Jam jest.... Biznes? Kasa? Ten sam jest w PO.
            Jeśli sie nie ma na koncesję i nie potrafi udokumentować przychodów lub są one niewiadomego pochodzenia ( podatek 75%) to trzeba iść do banku, wykazać się zdolnością kredytową, albo niech Duda da zamiast maszerować przeciwko cenzurze. Gazeta "Solidarnosci" też wychodzi, bez cenzury. Cegiełki już nie przejdą. Utonęły w stoczni.

"Demokracja bez Chrystusa staje się demoniczna" - z kazania do manifestantów.
            "Kraśko - hiena". To musiał napisać na pewno jakiś demokrata katolik, przesiąknięty na Chrystusem i chrześcijańską miłością bliźniego.

Myśl Wydech. Po to Bóg dał człowiekowi rozum.Nie korzystasz z rozumu - jesteś pionkiem w cudzej grze, twoja opinia się nie liczy.
          • oryginal23 Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 09:58
            Demokracji w tej chwili zagrażają jedynie idioci.
            Odpowiedz sobie sam kim jesteś, Ty i twoi idole polityczni.
            23.
            • wdch_po Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 18:13
              jeśli chodzi o ciebie to odpowiedź kim jesteś można znaleźć także na innych forach
              wszyscy się poznali żeś głupek
          • strefas Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 18:30
            wdch_po napisał:

> czy nie uważasz że stopień zastraszenia i manipulacji opinią publiczną
            > obecnie zagraża demokracji?
            Kiedyś jeździłem do Jarocina,Przystanek Woodstock ,znam się z tym środowiskiem.Widziałem reportaż TV Trwam na temat Jarocina, który pokazywał wszystkich uczestników jako narkomanów i prostytutki .Nie pisz mi na temat manipulacji i zastraszania bo Trwam powinno się nazywać "sram"
            • wdch_po Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 19:30
              > .Nie pisz mi na temat manipulacji i zastraszania bo Trwam powinno się nazywać "sram"

Coś ci się pomieszało. To jak nazywasz trwam to twoja sprawa
              Dlaczego uważasz że nie mogę pisać o manipulacji?
              Możesz to uzasadnić?
              • wdch_po Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 20:59
                zdaje się że nie rozumiesz mojego pytania
                dlaczego uważasz że nie mogę pisać o manipulacji?
                i co ma do tego link który wklejasz

mam nadzieję że to nie wynik coraz większego sfrustrowania bo sld poparcie spada,
                ani solidarnośc nie jest z nimi
                ani co oczywiste duża katolicka część Polski
                a i geje i lesbijki już nie będą tańczyły na platformie z Senyszyn i Kaliszem
                • strefas Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 21:12
                  Nie pisze ,że nie możesz pisać na temat manipulacji ,piszę ,że jesteś zmanipulowany przez tv "sram".Byłem na tych koncertach i dzieci dziewięcioletnich tam nie widziałem,najebanych można spotkać na każdej imprezie nawet tych organizowanych przez "O.Inwestora" , że nie napiszę o tym ,że piwo lepiej smakuje niż pianka do golenia.
                  • wdch_po Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 22:11
                    niestety słaby z ciebie jasnowidz
                    mam full pakiet n-ki lecz jest tam tylko religia.tv
                    żadnej trwam
                    wiec na czym ma polegac ta manipulacja?
                    lub dlaczego bzdury wypisujesz?
                    • strefas Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 22:17
                      Trwam ,Dziennik Polski,Niezależna itp wzajemnie się uzupełniają ,więc bzdur nie piszę
                      • oryginal23 Re: dziewczyna starucha 30.09.12, 23:03
                        Masz rację, ty bzdur nie piszesz, oni je głoszą.
                        23.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka