artektg 23.07.04, 11:26 Mi się marzy " Miasteczko Twin Peaks" Oglądałem go jak miałem chyba z 8 lat :D bardzo mi się podobał chociaż nic z niego nie rozumiałem :D ale ma w sobie coś ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 23.07.04, 12:13 artektg napisał: > Mi się marzy " Miasteczko Twin Peaks" > Oglądałem go jak miałem chyba z 8 lat :D bardzo mi się podobał chociaż nic z > niego nie rozumiałem :D ale ma w sobie coś ... w Twin Peaks była fajna muzyczka :) taka uspokajająca ;) a ja bym chcał, żeby powtórzyli "parade humoru" taki angielski serial... na TV3 leciał.... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 23.07.04, 19:08 zdecydowanie Allo Allo Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 23.07.04, 19:09 i jeszcze Drużyna A :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancer7 Re: Nash Bridges IP: *.ticom.pl 23.07.04, 19:38 z tego co wiem to Nash leci w piątki na jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Nash Bridges 25.07.04, 18:15 Gość portalu: lancer7 napisał(a): > z tego co wiem to Nash leci w piątki na jedynce oooooo... to czuje sie zaskoczony. sprawdze to Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Nash Bridges 27.07.04, 08:32 lancer7 napisał: > juz nie leci:/ teraz jest Baywatch szkoda :/ nasha zawsze fajnie sie ogladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Nash Bridges 04.08.04, 14:58 Jednak leci Nash. W czwartki-12.25 na Jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? IP: *.bobry / *.bobry-net.org 23.07.04, 20:24 Allo Allo Świat wg Bundych Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Alf 25.07.04, 22:21 kiedyś to oglądałem, ale potem jakoś przestało mnie to bawić.... Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 26.07.04, 07:16 Chciałbym zobaczyć nowy serial. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 26.07.04, 23:26 utopiec napisał: > Chciałbym zobaczyć nowy serial. a ja tak szczeże to mam dość seriali.... już wole bardziej obejżec jakiś fajny film akcji.... te stare też są fajne.... z Clintem albo Sylvestrem...... Bullit też był fajny, fajnym mustangiem jeździł.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 27.07.04, 07:58 Świat wg. Budnych. A z filmów to Ojca Chrzestnego. A pozatym to TV może nie istnieć. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wittman Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:31 Ja to bym bardzo pragnął by nasza kochana, rodzima TVP wyemitowała wszystkie odcinki "Latającego Cyrku Monthy Pythona", a już szczytem marzeń byłoby uraczenie widzów ich jedną z produkcji pełnometrażowych->np. "Żywot Briana", "MP i Świety Graal". Inna sprawa to pora emisji takich seriali, ale niech tylko je wrzucą na antene... Dosyć już badziewia z serii Złotopolscy czy Srebrnoruscy... Nie wiem kto to w ogóle ogląda i o jaką grupę widzów troszczy sie najbardziej TVP. Wogóle te wakacje jakieś dziwne... NAwet Klossa nie puścili, ani nawet pancernych!! Co to za wakacje bez Janka i spółki... pozdrawiam pracowników i szanowną dyrekcję TVP ;) p.s. a zmiennicy lecieli już w tym roku na TVP. pora emisji tro zdaje sie niedziela godz. 6.40 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? 01.01.05, 08:25 "17 mgnień wiosny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Jaki serial chcielbyście znów zobaczyć w TV ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:11 Jacek i Agatka Odpowiedz Link Zgłoś