Dodaj do ulubionych

Hjuston mamy problem!

06.05.14, 19:41
Jeżeli znajdziecie chwilkę to zajrzyjcie na stronę:
hjustonmamyproblem.pl/pl/
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Hjuston mamy problem! 06.05.14, 20:02
      Ok ,ale impreza się już odbyła,czy pomoc jest dalej potrzebna ?
      • pezza Re: Hjuston mamy problem! 06.05.14, 21:06
        Na leczenie w Houston potrzebny jest milion zł i wiem tylko tyle, że do tej kwoty niestety jeszcze duuuuużo brakuje.
        • strefas Re: Hjuston mamy problem! 06.05.14, 21:31
          :( Szkoda ,ogólnie jest mi smutno,ale wiem też ,że wielu ludzi potrzebuje podobnej pomocy.Co na to fundacje ?.Spróbuję jeszcze coś zorganizować,ale nic nie obiecuję ,skontaktuję się bezpośrednio z organizatorem zbiórki i zobaczymy.
          • pezza Re: Hjuston mamy problem! 07.05.14, 08:15
            Dzięki za zainteresowanie :) Ja też zobaczę co się da zdziałać na "moim terenie" (bo tu gdzie mieszkam, a mieszkam w TG, to niewiele osób słyszało, że jest taka dziewczyna, która potrzebuje pomocy). Taka moja refleksja po tym co napisałeś: ilu ludziom można by pomóc gdyby nie ta cholerna KASA?
            • strefas Re: Hjuston mamy problem! 07.05.14, 19:22
              To dobra refleksja ,niestety bardzo smutna. :(
      • izabela811 Re: Hjuston mamy problem! 13.05.14, 12:11
        Witajcie ;) Cieszę, się że ktoś założył wątek. Ania jest moją siostrą i to dla niej zbieramy kasę na leczenie, jeśli możecie pomóc, macie pomysły piszcie i.grabiec81@gmail.com, albo dzwońcie 507056588
        Z serca dziękuję,
        Iza
        • strefas Re: Hjuston mamy problem! 14.05.14, 00:55
          Iza ,na razie rozpocząłem procedury pozyskania kapel ,mam jedną która zagra na pewno,teraz czekam na odpowiedź reszty,następnie trzeba będzie wybrać miejsce ,w\g mnie najlepszym było by dom kultury "Jubilat" .W przyszłym tygodniu będę miał więcej czasu na załatwianie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka