markacz123 13.03.17, 08:55 Jakie opinie o pani dr jeśli chodzi o opiekę podczas ciąży i porodu? Podobno pracuje na trójce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suender Re: dr gin Danuta Ziarko 13.03.17, 11:09 Nie nazywa si ona przypadkiem ZIARNKO? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
markacz123 Re: dr gin Danuta Ziarko 30.03.17, 08:21 nie, napisałam nazwisko dobrze :p Odpowiedz Link Zgłoś
kotka92 Re: dr gin Danuta Ziarko 18.04.17, 08:14 tak, pracuje na trojce. Chodzilam do niej w pierwszej ciazy, rzeczowa kobieta, mila. Za to przed porodem, juz w szpitalu byla awantura. Nie doczytala kartoteki, jak zaczely sie problemy udawala ze mnie nie zna. Dlugo myslalam ze to najgorszy gin w rejonie. Dopoki nie urodzilam drugiego dziecka. Akurat trafilam na jej zmiane, myslalam ze bedzie mi robic aluzje, bo zapamietala kim jestem. Ale zwracam honor. Byla bardzo opiekuncza, mila, przy porodzie. Spokojnie mowila co i jak, nawet poduszke pod glowe dostalam, bo bolala mnie szyja. Rodzilam wieczorem, rano przed wizyta wpadla jeszcze zapytac jak sie czujemy. Odpowiedz Link Zgłoś