Gość: kasia IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 20:33 mój kupmel podsumował to tak: o kurde, to już teraz nawet księżyc ukradną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pułk. Miodowicz Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:28 Obawiam sie że przez to że PiS jest na górze za 4 lata łatwiej będze (o zgrozo) do władzy dojsc Giertychowii jego wszechpolskim pretorianom i Lepperowi i jego kmiotkom i najbardziej ciekawe kto dostał sie z naszego okręgu wyborczego do parlamentu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PIS wygrał IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 21:37 hi hi - też cała drżę :D stawiam że do senatu wejdzie maria pańczyk - bo nawet jeśli ktoś jej nie lubi (jak ja na przykład), ale zobaczył listę kandydatów to wymiękł - naprawdę nie było na kogo głosować. ta przynajmniej narobi mniejszych szkód. a jeśli chodzi o sejm - nie mam pojęcia co będzie. pewnie się jutro dowiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułk. Miodowicz Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:44 masz racje lista do senatu to była 1 wielka porazka 2 komuchy z sld 2 oszołomy z lpr 1 furiatka z autonomii śląska i małoznani i w mojej opinii mało kompetentni kandydaci z PO i PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułk. Miodowicz Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:41 i jeszcze 1 PO wyborach bedzie PiSkliwie a najlepiej jak za 2 tygodnie okaże się, że Polska będzie rządził Kaczor/Donald:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PIS wygrał IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 21:54 pułkowniku! przepraszam za sianie prywaty, ale może kawa? wygląda na to że się w bardzo wielu sprawach zgadzamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułk. Miodowicz Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:32 kasiu jestem jak najbardziej na to otwarty podaj maila ja podam ci sowjego i nic tylko poszerzac kontakty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:42 a jak ci go podać? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: PIS wygrał 25.09.05, 22:16 Jakoś nie widze tej koalicji. Tzn. widzę i zdrowo to wyglądać nie będzie. No chyba, że nie będą sie kłócić, tylko solidarnie i równo dobiorą się do koryta. Gdyby chociaż przywrócili karę śmierci... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PIS wygrał IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 22:22 hi hi- właśnie sobie czytam serwisy na GW - jak samoobrona zareagowała i cała ta reszta. w tv słyszę kaczora - właśnie puchnie z dumy, wymądrza się i dziękuje Wyborcom - jak się jutro obudzę, czy to już będzie nowa rzeczywistość?? rany, a jak nam zakażą pochodu gwarkowskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: PIS wygrał 26.09.05, 19:40 Korwin Mikke zrobiłby porządek... www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=6 To jedyny słuszny program jaki istnieje. To nie żadna utopia. Wystarczy przypomniec sobie ile zyskała Ameryka za Regana... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: PIS wygrał 30.09.05, 10:51 I ciągle nie moze się dogadać z PO. Pogubiłem w tym,gdyż śledzę to okazjonalnie. Czy nie można wypracować jakiegoś kompromisu ? Sam nie wiem kto ma rację. Biorąc to na chłopski rozum,czy przywódca zwycięskiej partii musi być premierem skoro załóżmy nie ma do tego predyspozycji.Czy nie może desygnować "lepszego od siebie" ? ? ? Wydaje mi się ,że argumenty PO są niepoważne.Ale któtnie na prawicy to rzecz normalna.Szkoda,że tak wcześnie ! Dobrzy małzonkowie też muszą iść czasem na kompromis ,by była zgoda w rodzinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwr Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:00 wgbwrghwrghwr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sus Re: PIS wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:49 i fajnie jest Odpowiedz Link Zgłoś