tomasz_glogowski 27.09.05, 16:29 Cóż więcej dodać. Dołożę starań, aby tarnogórzanie byli zadowoleni ze swego wyboru. DZIĘKUJĘ BARDZO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: DZIĘKUJĘ 27.09.05, 17:03 gratulacje Tomek! wczoraj juz sms do mnie dotarl z info ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: DZIĘKUJĘ 27.09.05, 18:07 Gratuluję ! Obawiałem się,że duże miasta w naszym okręgu mogą stać na przeszkodzie.Ale powiat i miasto Tarnowskie Góry nie spisały pana na straty ! Teraz panie Tomku do wytężonej pracy i proszę nie zapominać o wyborcach. Myślę ,że się spotkamy w biurze poselskim w naszym mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: DZIĘKUJĘ 27.09.05, 22:15 Jak to było w ,,Powrocie taty" Mickiewicza? ,,...Nie dziekuj, wyznam szczerze pierwszy bym pałke strzaskał na twej głowie, gdyby nie dziatek pacierze..." ( mniej więcej oczywiscie) Dziatek nie było, pacierzy - nie wiem.... Nie mniej jednak......brawo doktorze Tomku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_glogowski Re: DZIĘKUJĘ 27.09.05, 23:22 Pracę - chociażby nad uruchomieniem biura poselskiego w TG już rozpocząłem. Powinno ruszyć zaraz po rozpoczęciu kadencji. Dzięki za maile z gratulacjami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rasheed Re: DZIĘKUJĘ 28.09.05, 10:36 Z jednej strony to fajnie, że posłem zostaje osoba z którą chodziło się do szkoły. Z drugiej strony pamiętaj, że od dzisiaj rozpoczynasz życie za moje pieniądze! Nie zmarnuj ich proszę, bo ciężko na nie pracuje i nie mam ich za wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof_scott Re: DZIĘKUJĘ IP: r.r:* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:24 A teroski to jyno prokurator.. Kiery to łodchodziyl bez lodpraw prokuratorskich??/ Lostatnio wywaloono v-ce burmistrza. Chlopy umią się gościc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drcarlos Re: DZIĘKUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:57 Tumus pszijc na nosch tref(abo spynt) uobaliyma po jabollu na gowa:-) Godoom Ci hopje bydzie git impra:-))))))) Mom recht,oder????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tarnogorzanin1 Re: DZIĘKUJĘ 06.10.05, 12:54 Przypominam tylko , że poparcie Pana osoby było mizerne - więc nie ma się z czego cieszyć. I już w drugim temacie postów apeluję do Pana - proszę po sobie posprzątać!!! antypolityk Odpowiedz Link Zgłoś