Gość: Forman IP: 2.3.STABLE* 21.09.02, 07:51 Lubię,ale nie zbieram.Śzanownych grzybiarzy proszę o wymianę doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: Czy są grzyby? IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 23.09.02, 08:30 Lubie, nie zbieram, czasem susze otrzymane. Grzybow w lesie NIE MA!!!! Nawet trujacych! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Czy są grzyby? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 10:08 Gość portalu: Forman napisał(a): > Lubię,ale nie zbieram.Śzanownych grzybiarzy proszę o wymianę doświadczeń. masz szczascie ze nie zbierasz! mam uprzedzenia co do grzybiarzy!!! najchetniej wybyl bym ich w pien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ministrant Re: Czy są grzyby? IP: *.protonet.pl 24.09.02, 16:33 Obecnie niema grzybow albo sa ale male ilosci,tez wole je jesc niz zbierac! Jest jeszcze inny rodzaj grzybkow igrzybiarzy . Co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Czy są grzyby? IP: 2.3.STABLE* 27.09.02, 21:31 Na razie w lasach świerklanieckich pojawiły się muchomory-to dobry znak. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Czy są grzyby? 29.09.02, 23:54 za misteczkiem, przy zjezdzie na zyglin stoi kilka osob, troche grzybow juz w ofercie maja Odpowiedz Link Zgłoś
gwahir Re: Czy są grzyby? - Pojawiły się 02.10.02, 08:44 Wczoraj był ojciec tylko nieduże wiaderko - w okolicach Tworoga. Zbierał przez 2 godziny po pracy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Czy są grzyby? 10.08.03, 14:14 Czy w tym roku bedzie wiecej grzybow niz zwykle? Wg. specjalistow z rodziny w czerwcu kiedy rozwija sie grzybnia byly idealne warunki. Teraz wszystko zalezy od pogody na jesien... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Czy są grzyby? IP: *.tg.akk.net.pl 10.08.03, 21:13 loggic napisał: > Czy w tym roku bedzie wiecej grzybow niz zwykle? > Wg. specjalistow z rodziny w czerwcu kiedy rozwija sie grzybnia byly idealne > warunki. Teraz wszystko zalezy od pogody na jesien... > L. > szczerze mowiac jest mi to obojetne. lubie grzyby, ale nie przepadam za grzybiarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Czy są grzyby? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 10:08 loggic napisał: > To moze chociaz grzybiareczka? > L. > hmmmmmmmmm... no moze moze... w koncy wszystkich mozna oduczyc grzybozbieractwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy są grzyby? 10.08.03, 21:24 grzybow jet malo a jak juz sie jakis trafi to taki po zakladach papierniczych w kaletach ;D muchomorus gigantus... PS.lubie grzyby ale grzybiarzy nie za bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Grzybiarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:35 Dlaczego nie lubicie grzybiarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Grzybiarze IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 10:10 Gość portalu: Gargamel napisał(a): > Dlaczego nie lubicie grzybiarzy? dluga historia. moze nie powinienem osadzac ogółu grzybiarzy po zachowaniu kilku z nich, ale tak wlasnie robie. po prostu zaszli mi za skóre i to fest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Czy są grzyby? IP: proxy / 192.168.3.* 28.08.03, 21:32 Z powodu suszy cienko na razie z grzybami. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czy są grzyby? 12.09.03, 22:09 Dzisiaj widziałem w lesie duże dorodne muchomory czerwone --jak bajki wyglądały ! Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: Czy są grzyby? 13.09.03, 09:25 zrobimy grzybową i Zosia zaprosi sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Czy są grzyby? IP: *.protonet.pl 13.09.03, 19:46 Musiałaby być zupa grzybowa z muchomorów i reszty trujących okazów,wtedy byłby skutek.Jestem gościnna,ale z takiej propozycji grzybowego przyjęcia dla sąsiada nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Czy są grzyby? IP: *.protonet.pl 15.09.03, 18:06 na pewno nie o PAPIERZOKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czy są grzyby? 20.09.03, 23:14 Kumpel dziś był i nie narzekał ! Ale sucha jest ściółka leśna. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Czy są grzyby? 21.09.03, 19:47 dzisiaj rano (okolo 5.00) widzialem dziesiatki grzybiarzy maszerujacych ze Swierklanca do lasow lublinieckich. jedno jest pewne - grzybiarze w lesie sa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Czy są grzyby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 13:01 Byłem w ostatnia sobotę. Ogólnie mówiąc- jest bardzo sucho i grzybów jest bardzo mało, gdziekolwiek by sie nie szukało. W srode-czwartek ma padac, wiec sytuacja sie poprawi i pod koniec tego tygodnia powinien byc mały wysyp:-) Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś