Gość: greg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 21:55 Ludzie , co jest ??!!! Macie jakąś imprezę , czy co ?! A może okres napięcia przedmiesiączkowego ?! Zacznijcie się odzywać - nie ma z kim , kurna , pogadać (popisać) ! greg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RysiekD Re: CISZA IP: *.lerid.com.pl 08.10.02, 22:01 Zawsze jeszcze jestem ja, ale ze mną nie ma o czym gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: CISZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 22:13 No to jednak ktoś tu żyje ! Jak masz coś ciekawego to rzucaj ! greg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: CISZA IP: *.lerid.com.pl 08.10.02, 22:16 Mogę rzucać mięsem, jak chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: CISZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 22:20 Może być mięso ale pieczone i koniecznie z zouzą. Poza tym nie pogardzę dobrą kiełbasą , krupniokami .... greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: CISZA IP: *.lerid.com.pl 08.10.02, 22:22 Dobra to rzucam mięsem, bo jam jest Ryszard Wojtacha i mięsa ci u nas dostatek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: CISZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 22:25 Nie wierzę - prawdopodobniej RysiekD-ojtacha. greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: CISZA IP: *.lerid.com.pl 08.10.02, 22:30 Literka "D" jest tylko przykrywką, już mnie tutaj rozpracowali w temacie "Pytanie kulinarne" i to loggy mnie zdemaskował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: CISZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 22:43 No dobra - jak już tak bardzo chcesz to jes żech ci w sztandzie uwierzyć. W takim razie - Wojtacha , synek ! poprow sie !!! greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: CISZA IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 09.10.02, 08:28 "Cisza jak ta, jak ta!" "Tak cie uczyli od lat, tylko krzykiem zdobywa sie swiat! A to nie tak! Nie tak!" "Przyjdz i zanurz sie w nia, krysztalowa i czysta" Mialem problemy z kablem :( L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: CISZA IP: proxy 09.10.02, 08:43 Przechodzę depresję jesienną--może jak słońce zaświeci to umysł mi oświeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: CISZA IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 09:42 Najbardziej aktywny się odezwał ! Odpowiedz Link Zgłoś