Gość: mozzarella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:17 Co sądzicie o wchodzeniu do sklepu spozywczego z psem? Grzecznie zwróciłam uwagę, że tak nie wolno, ale ekspedientka nie zareagowała. Pańcia z kundlem też nie wyszła.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggic Lykna se gorzouy to ci powim:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANZ_MAURER Re: Lykna se gorzouy to ci powim:-) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.02.06, 18:18 Jestem przeciwny tego typu praktyka, nie dosc ze czlowiek idac ulica musi omijac te cholerne pozostalosci po tych zwierzakach to jeszcze w sklepie mi ich brakowalo. Moze niedlugo dojdzie do tego ze pies w tym kraju bedzie mial wieksze prawa i swobody niz czlowiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Lykna se gorzouy to ci powim:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 07:47 Bo pies na to zasługuje a człowiek nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Lykna se gorzouy to ci powim:-) 18.02.06, 11:40 Gość portalu: FRANZ_MAURER napisał(a): > Jestem przeciwny tego typu praktyka, nie dosc ze czlowiek idac ulica musi > omijac te cholerne pozostalosci po tych zwierzakach to jeszcze w sklepie mi ich > > brakowalo. Moze niedlugo dojdzie do tego ze pies w tym kraju bedzie mial > wieksze prawa i swobody niz czlowiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tu bym właśnie widział interwencje straży miejskiej! powinni się zajmować psimi sprawami i pilnowaniem porządku. "psy obowiązuje taka sama dyscyplina jak ludzi (...) czym się różni gó..ść gówna psiego od gówna ludzkiego??" zachowanie pupilków świadczy tylko i wyłącznie o ich właścicielach. jezeli pies naszcza do piaskownicy to tak jakby naszczał tam jego właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: ludzie i pieski 18.02.06, 11:36 Gość portalu: mozzarella napisał(a): > Co sądzicie o wchodzeniu do sklepu spozywczego z psem? Grzecznie zwróciłam > uwagę, że tak nie wolno, ale ekspedientka nie zareagowała. Pańcia z kundlem > też nie wyszła.... toż to jakaś paranoja! gdzie z psem do sklepu?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg DRUGA STRONA MEDALU....... 18.02.06, 13:01 najezdzacie na ludzi...dobra, zgadzam sie. Ale DRUGA STRONA MEDALU TO BRAK 'ZACZEPNIKOW', czy zwal jak zwal. No takich kijkow coby mozna tam psa zaczepic (o smycz). Bo w naszym pierd*lonym kraju zlomiorze wszystko zajumaja. I TU BYM WIDZIAL INTERWENCJE SLUZB NADZORU. Niech qwa przy kazdym sklepie bedzie kole smietnika taki stalowy kijek, ale chyba musialby byc wmurowany. amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozzarella ludzie i pieski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:43 To sklep PSS przy kościele Piotra i Pawła. Przed sklepem jest wielka poręcz,do której kundla mozna przywiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggic dr_scott to zoofil!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:22 Gwauci psy somsioduf!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś