Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer co gdzie dla kogo...

• Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:57
      Aż włos się na głowie jeży co tu wszyscy piszą o Waloszczyku.
      Przecież zaczynał u Koszowskiego, potem był Gabriel, a teraz ma swój
      interes. Jaki Paryż?, jaka Kwaśniewska? A widział ktoś dyplom
      mistrzowski? Przeważnie Ci co mają jakieś dyplomy to się nimi
      chwalą, a u niego puste ściany. I to ma być artysta?????
      • Gość: baby Jaga Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 11.08.08, 19:59
        Jak u Waloszczyka wygląda wizyta.
        Umawiasz się wcześniej...przychodzisz i co?? jego oczywśce nie
        ma ............ czekam 40 min. wchodzi rozbawiony .... z laską i co
        nawet przez gębę mu nie przejdzie przepraszam !!za dużo zadziera
        nosa ten artysta !! innym razem umawiam się z 2-miesięcznym
        wyprzedzeniem na godz.8;00 zależy mi bardzo - on wiedział bo
        prosiłam by przyjął mnie pierwszą,okazuje się, że oprócz mną
        zajmuje się on pięcioma innymi osobami, a do ciebie przyjdzie lekko
        ściąć (fuche odwala) a resztą zajmują się inni.
        A cena ?? jaką se życzy !! Oj chłopie do Ciebie już nie pójdę i 5-
        ciu moich znajomych też już nieeeeeeeeeeee !! Artysta ??
        • Gość: jejku Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 11.08.08, 20:34
          No właśne ! ignorant , a nie powinien !powinien szanować swoich
          klientów, przecież oni mu płacą ,(a ceni sie !!) tylko pytane ?? za
          cooooo ??niech sie zacznie starać Krystek, jak chce sie utrzymać na
          rynku pracy, bo bedze "plajta" oj,będzie !!
          • cattheriine Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 28.08.08, 12:49
            Alexandra - nie
            Awangarda - nie
            Waloszczyk - nie

więc do kogo chodzicie ?
          • ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 28.08.08, 12:57
            HELLO!!!!!:) CZY KTOŚ MA MOŻE JESZCZE JAKIEŚ REFLEKSJE ZWIĄZANE Z OBCINANIEM WŁOSÓW U PANI AGNIESZKI DZIEDZIC W SALONIE "EGO" NA SZYMAŁY? ............................................................Zamierzam się tam właśnie wybrać, ale wciąż się wacham- mam cienkie włosy i trafienie w moim przypadku do kiepskiego fryzjera kończy się totalna katastrofą:/
            z góry dziękuję:)
            • Gość: juz_nie Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.40.191.208.sub.mbb.three.co.uk 16.09.08, 05:56
              Idź do Agnieszki. Jest dobra jak większość fryzjerów z Gabriela (ona
              się tam wychowała). Tak naprawdę to w Tarnowskich Górach tylko oni
              potrafią pokazać klasę. Czasem warto odłożyć trochę kasy, żeby
              porządnie zrobić włosy u Tomka, Izy, Cecyli, Kamili, Eli lub Bożeny
              w Gabrielu na ulicy Krakowskiej 25 (wejscie jest od ul.
              Staropocztowej), a przy okazji skorzystać z wielu innych usług, tego
              Salonu. Agnieszka jest równie dobra, a przy okazji chyba trochę
              tańsza.
              • ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 18.09.08, 00:20
                yhmmmm....AKURAT!!!!!! Już byłam u tej Agnieszki i pokazała tę swoją "klasę". Dwa tygodnie po niej poprawiałam, oskalpowała mnie z tyłu że heja!!!! Nieeeee no, ja jej nie odradzam, jak ktoś lubi taki hardcore....
                ps. Twój post wygląda jak jakaś autoreklama, no chyba że się mylę. Same(i) sobie piszecie recenzje? No no nieźle...
                • ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 18.09.08, 00:24
                  śmiech na sali.... ha ha ha
                  • Gość: zniszczone włosy Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 17:58
                    Wszystkie fryzjerki i fryzjerów powinno się zesłać na Madagaskar!
                    • Gość: bez komentarza:/ Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.08, 18:04
                      Ja też byłam u tej Agnieszki w tym domku obok mekony.
                      Rzeczywiście krzywo jej to wyszło też tam już nie pójdę więcej,a tłumaczyłam 5 min o co mi chodzi. Też mnie oskalpowała!
                  • Gość: juz_nie Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.40.189.32.sub.mbb.three.co.uk 30.10.08, 04:27
                    To nie autoreklama tym razem. Wystarczyło, żebyś popatrzała na mój
                    host i adres IP (IP: *.40.191.208.sub.mbb.three.co.uk).

Agnieszka ma styl, który nie każdemu może się podobać. Jak to mówią
                    de gustibus non est disputandum. Ludzi z tego zawodu łatwo
                    negatywnie skrytykować, a w naturze ludzkiej jest taka prawidłowość,
                    że robi się to chętnie. Twoje uwagi przydadzą się na tym forum, bo
                    być może ktoś właśnie chce być w ten sposób 'oskalpowany z tyłu'
                    Szkoda, że nie zaproponowałaś innego fryzjera, Twoim zdaniem
                    dobrego. To już trudniej ludziom zrobić ;)

PS. Pisanie jednego posta po drugim, tym bardziej, że drugi nic nie
                    wnosi do tematu jest śmieceniem na forum.
                    • Gość: ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 15.03.09, 00:37
                      ....."skalpowanie" mówiąc jęz. potocznym, wycięcie włosa kilka mm od nasady w
                      ilości, której raczej nie można by uznać za tzw drobne potknięcie.

I nie zaprzeczam wcale, że istnieje ktoś kto "właśnie chce być w ten sposób
                      'oskalpowany z tyłu'" (jeszcze in. dla lepszego zobrazowania pozbawiony włosów w
                      kilku miejscach, lub jak ktoś woli punktowo ogolony).

Klientka również ma styl, który nie każdemu fryzjerowi musi się podobać.
                      To o czym piszesz pozbawione jest sensu, bo dziwne żeby to ocenić ....
                      pozytywnie(?).

• Gość: gola;))) Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.09, 14:18
        oj bylo sie nie raz u pana Waloszyczyka i powiem jedno moze i ma
        malo czasu ale zawsze po wizycie w jego salonie wygladam dobrze;) a
        jesli chodzi o dyplomy to prawdziwy talent nie musi sie reklamowac a
        kto nie chce nie musi tam chodzic.pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Lana Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 83.16.125.* 23.09.08, 22:42
      Rewelacyjnie obcinała Estera z salonu u Koszowskiego, ale ona
      niestety wyjechała za granicę...:(
      Szkoda, że najlepsi fryzjerzy wyjeżdżają...
      No i od tego czasu ciągle szukam kogoś, kto mógłby ją zastąpić...
      bezskutecznie...:/

Nie polecam nikomu fryzjera na Sienkiewicza, obok Herkulesa!!!
      Porażka po prostu!!! Poszłam wyrównać włosy, żeby pozbyć się
      cieniowania. Długość miałam ledwo za ramiona i nie dość, że byłam
      obcinana na stojąco (o zgrozo!!!), to jeszcze takie koszmarne schody
      mi fryzjerka porobiła, że brak słów po prostu...:/
      • Gość: bania Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:44
        Dobrego fryzjera co strzygł w sporcie zamknęli
        • Gość: łysy Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:29
          Wszystkich fryzjerów pozamykać!
      • wacus37 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 05.01.09, 22:39
        witam jak moge pomóc to u pana KOSZOWSKIEGO sa jescze
        dziwczyny które dobrze strzygą nie wiem czy pracuje tam jeszcze
        pani MARZENA dawno nie byłam w polsce a tak poztym nie ma
        złych fryzjerów poprostu moda jest nie do dogodzenia wszystkim
        pozdrawiam
        • agma0 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 06.01.09, 14:34
          Nigdy nie pójdę do Koszowskiego, byłam raz, umówiłam się 3 tyg. wcześniej do
          p.Ani, bo podobno najlepiej tnie. Przyszłam, a tu się okazuje, ze ona nie ma
          czasu, bo wypadło jej farbowanie i obcięła mnie inna Ania, która akurat
          śpieszyła się na przerwę, efektu możecie się domyśleć, powiem tylko, ze zrobiła
          to w 10 min...... to była moja najkrótsza wizyta u fryzjera w życiu.
          Od pół roku chodzę do "Strefy Ciecia" na Kaczyńcu do p.Moniki - REWELACJA,
          zawsze wychodzę w 100% zadowolona, włosy świetnie się układają po cięciu u niej,
          nie trzeba nad nimi długo pracować, zęby uzyskać taki efekt jak po wyjściu z
          salonu. P.Monika obcinała mnie do fryzurki ślubnej - byłam w niebo wzięta, a
          każdy się pyta gdzie się obcinam ;]
    • Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 10:54
      absolutnie najlepsza jest pani Justyna z salonu "Alicja" z Przyjaźni
      • Gość: kasia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 23:30
        Ja polecam Panią Agnieszkę Dziedzic - długo jej szukałam, gdy przestała pracować w Gabrielu. Osobiście uważam, że jest naprawdę dobra i ma gust! Oczywiście to kwestia własnych upodobań, ale ja ją serdecznie polecam.
        • dom_e Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 30.09.13, 14:04
          Ostrzegam wszystkich przed obcinaniem sie u pana Pawla w salonie Awangarda. 0 umiejetnosci, zle podejscie, niepunktualny i w dodatku drozszy niz wielu dobrych fryzjerow. Poszlam do Awangardy, bo nie mialam czasu szukac innego miejsca, a pan Pawel byl wolny w sobote - juz wiem czemu.. Zepsuta fryzure musialam ratowac w innym salonie - serdecznie polecam D'Oro w Tarnowskich Gorach!
    • agma0 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 02.03.09, 09:33
      A czy ktoś wie jaki jest nr tel do Strefy Cięcia na Kaczyńcu?
      • Gość: mloda Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 212.59.240.* 23.04.09, 19:47
        Co powiecie o nowym salonie na Hali (parter)
        Ja bylam i totalna porazka ;...
    • Gość: Wiola Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.09, 21:03
      Kamajo!!! Świetnie strzyże Pani Monika;] Pasemka świetne ;]
      • Gość: anusiaaa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 18.03.09, 12:51
        Nr do Strefy Ciecia - nowy :)
        511 401 367

Ja tez ubóstwiam p. Monike ze Strefy :)
        • Gość: lidia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 20.03.09, 22:51
          ja po wizycie w kamajo mam gumę na głowie , chociaż na pierwszy rzut oka wyglądało świetnie;/też pasemka robiła jakaś pani monika;/ miła była i wydawałoby się zetelnal;/co zrobic z takimi włosami ratunku ;/
        • Gość: Catherine Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 31.03.09, 21:25
          Jakie ceny?
          Czy farbowanie też jest profesjonalne?
      • Gość: EWCIA Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 19.04.09, 22:01
        Byłam ostatnio w KAMAJO. Bardzo jestem zadowolona z cięcia i
        kolorków na mojej głowie. Polecam Panią Wiolę. Chyba pracowała
        kiedyś u Krystiana.
        • Gość: Karol Inka KAMAJO fryzjer IP: *.strong-pc.com 22.04.09, 14:56
          Jak co miesiąc poszłam na mikrodermabrazję do KAMAJO i wyszłam z
          piękną nową fryzurą. Dwie Panie fryzjerki naprawdę znają się na
          swoim fachu. Szczerze polecam. Na początku myślałam że trochę drogo
          ale za tą fryzurkę zapłaciłabym dwa razy tyle.
    • Gość: dlm Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 06:53
      A ile kosztuje ścięcie włosów i np. refleksy.
      • Gość: anusiaaa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 20.03.09, 11:59
        Zadzwon zapytaj, ja za ciecie, farbowanie i modelowanie place 130 zl :)
    • Gość: L. Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:02
      Na krakowskiej koło rossmanna, genialna fryzjerka, p. Dorota:)
      zawsze doradzi i pięknie obetnie, polecam:)
      • Gość: mario Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.devs.futuro.pl 23.04.09, 17:08
        czy ktoś wie gdzie pracuje teraz pan Grzegorz z salonu u koszowskiego
        • immortalp Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 23.04.09, 19:08
          Nie wiem gdzie pracuje..

Jeśli chodzi o dobrą fryzjerkę zdecydowanie polecam panią Monikę z salonu
          'Strefa Cięcia'. Przesympatyczna osoba, ma talent do cięcia! Zdaje się, że ona
          kocha to co robi. Bo robi to z radością i chęcia. Zawsze coś wymyśli
          oryginalnego dla każdej klientki.. Nie spotkałam się z niezadowoloną jakąś
          panią, którą p. Monika obcinała
    • malinka8619 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 07.05.09, 17:20
      omijać "Sylwię" na rogu ulicy Mickiewicza, koło mechanika;/...Nowa fryzjerka do bani...nie potrafi ciąć...nawet podcięcie końcówek skończyło sie koszmarem...pani ścieła mi 10 cm i chyba przypadkiem zrobiła grzywkę ;/ makabra... chyba świeżo po kursie...domniemam, bo do nastolatek nie należy... pominę już, że miała niezłe siano na głowie...szczerze odradzam ;/
      • Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 18:04
        Z tego co się orientuję urząd pracy organizuje takie kursy dla poszukujących
        pracy.Efekt jest taki jak opisuje malinka.Takie zakłady to lepiej omijać z
        daleka.Zresztą porządny fryzjer nie zatrudnia takich kursantów bo te panie nic
        nie umieją.Jest to tylko pozorna walka urzędów pracy z bezrobociem.A ta pani to
        rzeczywiście ukończyła taki kurs.
    • Gość: ania Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 95.171.201.* 08.05.09, 07:36
      trzeba uwazac na fryzjerow po kursach,nic nie umieja i
      pchaja sie do klienta,w salonie Sylwia kolo
      mechanika ,jest taka kursantka,porażka,a co do dobrego
      fryzjera to ja chwale salon EGO,kolo mekony.
    • Gość: kaktus Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 23:19
      tak ja znam Alina z avangardy:)jest najlepsza:)
      • Gość: kaska Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 212.244.165.* 04.06.09, 11:37
        czy moze ktos z was moze cos napisac na temat salonu gabriel w tg
    • niuniatg Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 04.06.09, 15:29
      Właścicielka "Aleksandry" na ul. Piastowskiej oraz Jej pracownica również Ola.
    • Gość: Beata Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 05.06.09, 22:38
      Najgorszy salon fryzjerski to Gabriel. Niesamowicie drogi a rezultat
      pracy koszmarny. Za farbowanie zaplacilam 250 zl. moze i
      zapalcialbym 500 zeby dostac to co chce
      • malinka8619 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 14.07.09, 21:30
        ...opowiem kawał...pamiętacie jak opowiadałam o fryzjerce z "Sylwii"...tej, która tak nieszczęśnie mnie "okroiła"...otóż spotkałam ją wczoraj i zaproponowała balejaż, ale u siebie w domu...ze spokojem w głosie powiedziała, że zapłacę tanio bo farby wzieła z salonu, w którym pracuje!!!
        ...makabra, co teraz się dzieje z ludźmi...nie jest to w porządku w stosunku do osoby, która ją zatrudnia...powiedzieć, czy nie powiedzieć...
        • Gość: ania Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 95.171.201.* 16.07.09, 20:05
          idz do salonu i powiedz szefowej jaką ma pracownice.
      • goga1501 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 17.10.09, 07:52
        Dzięki Waszemu forum trafiłam do świetnej fryzjerki. Jest nią pani Justyna z salonu Alicja z Przyjaźni. Odrosty zafarbowała mi idealnie (farbuję się na blond i zawsze wychodziły żółte), a potem mnie obcięła rewelacyjnie. Wysłuchała jakie są moje oczekiwania i zastosowała się do nich w 100%. Obsługa salonu też na medal, czułam się jak ktoś wyjątkowy. Wszystkie panie miłe i sympatyczne. Naprawdę warto. Gorąco polecam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka