Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:57 Aż włos się na głowie jeży co tu wszyscy piszą o Waloszczyku. Przecież zaczynał u Koszowskiego, potem był Gabriel, a teraz ma swój interes. Jaki Paryż?, jaka Kwaśniewska? A widział ktoś dyplom mistrzowski? Przeważnie Ci co mają jakieś dyplomy to się nimi chwalą, a u niego puste ściany. I to ma być artysta????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby Jaga Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 11.08.08, 19:59 Jak u Waloszczyka wygląda wizyta. Umawiasz się wcześniej...przychodzisz i co?? jego oczywśce nie ma ............ czekam 40 min. wchodzi rozbawiony .... z laską i co nawet przez gębę mu nie przejdzie przepraszam !!za dużo zadziera nosa ten artysta !! innym razem umawiam się z 2-miesięcznym wyprzedzeniem na godz.8;00 zależy mi bardzo - on wiedział bo prosiłam by przyjął mnie pierwszą,okazuje się, że oprócz mną zajmuje się on pięcioma innymi osobami, a do ciebie przyjdzie lekko ściąć (fuche odwala) a resztą zajmują się inni. A cena ?? jaką se życzy !! Oj chłopie do Ciebie już nie pójdę i 5- ciu moich znajomych też już nieeeeeeeeeeee !! Artysta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejku Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 11.08.08, 20:34 No właśne ! ignorant , a nie powinien !powinien szanować swoich klientów, przecież oni mu płacą ,(a ceni sie !!) tylko pytane ?? za cooooo ??niech sie zacznie starać Krystek, jak chce sie utrzymać na rynku pracy, bo bedze "plajta" oj,będzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
cattheriine Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 28.08.08, 12:49 Alexandra - nie Awangarda - nie Waloszczyk - nie więc do kogo chodzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 28.08.08, 12:57 HELLO!!!!!:) CZY KTOŚ MA MOŻE JESZCZE JAKIEŚ REFLEKSJE ZWIĄZANE Z OBCINANIEM WŁOSÓW U PANI AGNIESZKI DZIEDZIC W SALONIE "EGO" NA SZYMAŁY? ............................................................Zamierzam się tam właśnie wybrać, ale wciąż się wacham- mam cienkie włosy i trafienie w moim przypadku do kiepskiego fryzjera kończy się totalna katastrofą:/ z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz_nie Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.40.191.208.sub.mbb.three.co.uk 16.09.08, 05:56 Idź do Agnieszki. Jest dobra jak większość fryzjerów z Gabriela (ona się tam wychowała). Tak naprawdę to w Tarnowskich Górach tylko oni potrafią pokazać klasę. Czasem warto odłożyć trochę kasy, żeby porządnie zrobić włosy u Tomka, Izy, Cecyli, Kamili, Eli lub Bożeny w Gabrielu na ulicy Krakowskiej 25 (wejscie jest od ul. Staropocztowej), a przy okazji skorzystać z wielu innych usług, tego Salonu. Agnieszka jest równie dobra, a przy okazji chyba trochę tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 18.09.08, 00:20 yhmmmm....AKURAT!!!!!! Już byłam u tej Agnieszki i pokazała tę swoją "klasę". Dwa tygodnie po niej poprawiałam, oskalpowała mnie z tyłu że heja!!!! Nieeeee no, ja jej nie odradzam, jak ktoś lubi taki hardcore.... ps. Twój post wygląda jak jakaś autoreklama, no chyba że się mylę. Same(i) sobie piszecie recenzje? No no nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 18.09.08, 00:24 śmiech na sali.... ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniszczone włosy Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 17:58 Wszystkie fryzjerki i fryzjerów powinno się zesłać na Madagaskar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez komentarza:/ Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.08, 18:04 Ja też byłam u tej Agnieszki w tym domku obok mekony. Rzeczywiście krzywo jej to wyszło też tam już nie pójdę więcej,a tłumaczyłam 5 min o co mi chodzi. Też mnie oskalpowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz_nie Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.40.189.32.sub.mbb.three.co.uk 30.10.08, 04:27 To nie autoreklama tym razem. Wystarczyło, żebyś popatrzała na mój host i adres IP (IP: *.40.191.208.sub.mbb.three.co.uk). Agnieszka ma styl, który nie każdemu może się podobać. Jak to mówią de gustibus non est disputandum. Ludzi z tego zawodu łatwo negatywnie skrytykować, a w naturze ludzkiej jest taka prawidłowość, że robi się to chętnie. Twoje uwagi przydadzą się na tym forum, bo być może ktoś właśnie chce być w ten sposób 'oskalpowany z tyłu' Szkoda, że nie zaproponowałaś innego fryzjera, Twoim zdaniem dobrego. To już trudniej ludziom zrobić ;) PS. Pisanie jednego posta po drugim, tym bardziej, że drugi nic nie wnosi do tematu jest śmieceniem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajakto Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 15.03.09, 00:37 ....."skalpowanie" mówiąc jęz. potocznym, wycięcie włosa kilka mm od nasady w ilości, której raczej nie można by uznać za tzw drobne potknięcie. I nie zaprzeczam wcale, że istnieje ktoś kto "właśnie chce być w ten sposób 'oskalpowany z tyłu'" (jeszcze in. dla lepszego zobrazowania pozbawiony włosów w kilku miejscach, lub jak ktoś woli punktowo ogolony). Klientka również ma styl, który nie każdemu fryzjerowi musi się podobać. To o czym piszesz pozbawione jest sensu, bo dziwne żeby to ocenić .... pozytywnie(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola;))) Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.09, 14:18 oj bylo sie nie raz u pana Waloszyczyka i powiem jedno moze i ma malo czasu ale zawsze po wizycie w jego salonie wygladam dobrze;) a jesli chodzi o dyplomy to prawdziwy talent nie musi sie reklamowac a kto nie chce nie musi tam chodzic.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lana Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 83.16.125.* 23.09.08, 22:42 Rewelacyjnie obcinała Estera z salonu u Koszowskiego, ale ona niestety wyjechała za granicę...:( Szkoda, że najlepsi fryzjerzy wyjeżdżają... No i od tego czasu ciągle szukam kogoś, kto mógłby ją zastąpić... bezskutecznie...:/ Nie polecam nikomu fryzjera na Sienkiewicza, obok Herkulesa!!! Porażka po prostu!!! Poszłam wyrównać włosy, żeby pozbyć się cieniowania. Długość miałam ledwo za ramiona i nie dość, że byłam obcinana na stojąco (o zgrozo!!!), to jeszcze takie koszmarne schody mi fryzjerka porobiła, że brak słów po prostu...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:44 Dobrego fryzjera co strzygł w sporcie zamknęli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:29 Wszystkich fryzjerów pozamykać! Odpowiedz Link Zgłoś
wacus37 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 05.01.09, 22:39 witam jak moge pomóc to u pana KOSZOWSKIEGO sa jescze dziwczyny które dobrze strzygą nie wiem czy pracuje tam jeszcze pani MARZENA dawno nie byłam w polsce a tak poztym nie ma złych fryzjerów poprostu moda jest nie do dogodzenia wszystkim pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agma0 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 06.01.09, 14:34 Nigdy nie pójdę do Koszowskiego, byłam raz, umówiłam się 3 tyg. wcześniej do p.Ani, bo podobno najlepiej tnie. Przyszłam, a tu się okazuje, ze ona nie ma czasu, bo wypadło jej farbowanie i obcięła mnie inna Ania, która akurat śpieszyła się na przerwę, efektu możecie się domyśleć, powiem tylko, ze zrobiła to w 10 min...... to była moja najkrótsza wizyta u fryzjera w życiu. Od pół roku chodzę do "Strefy Ciecia" na Kaczyńcu do p.Moniki - REWELACJA, zawsze wychodzę w 100% zadowolona, włosy świetnie się układają po cięciu u niej, nie trzeba nad nimi długo pracować, zęby uzyskać taki efekt jak po wyjściu z salonu. P.Monika obcinała mnie do fryzurki ślubnej - byłam w niebo wzięta, a każdy się pyta gdzie się obcinam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 10:54 absolutnie najlepsza jest pani Justyna z salonu "Alicja" z Przyjaźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 23:30 Ja polecam Panią Agnieszkę Dziedzic - długo jej szukałam, gdy przestała pracować w Gabrielu. Osobiście uważam, że jest naprawdę dobra i ma gust! Oczywiście to kwestia własnych upodobań, ale ja ją serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dom_e Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 30.09.13, 14:04 Ostrzegam wszystkich przed obcinaniem sie u pana Pawla w salonie Awangarda. 0 umiejetnosci, zle podejscie, niepunktualny i w dodatku drozszy niz wielu dobrych fryzjerow. Poszlam do Awangardy, bo nie mialam czasu szukac innego miejsca, a pan Pawel byl wolny w sobote - juz wiem czemu.. Zepsuta fryzure musialam ratowac w innym salonie - serdecznie polecam D'Oro w Tarnowskich Gorach! Odpowiedz Link Zgłoś
agma0 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 02.03.09, 09:33 A czy ktoś wie jaki jest nr tel do Strefy Cięcia na Kaczyńcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 212.59.240.* 23.04.09, 19:47 Co powiecie o nowym salonie na Hali (parter) Ja bylam i totalna porazka ;... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.09, 21:03 Kamajo!!! Świetnie strzyże Pani Monika;] Pasemka świetne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaaa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 18.03.09, 12:51 Nr do Strefy Ciecia - nowy :) 511 401 367 Ja tez ubóstwiam p. Monike ze Strefy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 20.03.09, 22:51 ja po wizycie w kamajo mam gumę na głowie , chociaż na pierwszy rzut oka wyglądało świetnie;/też pasemka robiła jakaś pani monika;/ miła była i wydawałoby się zetelnal;/co zrobic z takimi włosami ratunku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catherine Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 31.03.09, 21:25 Jakie ceny? Czy farbowanie też jest profesjonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWCIA Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 19.04.09, 22:01 Byłam ostatnio w KAMAJO. Bardzo jestem zadowolona z cięcia i kolorków na mojej głowie. Polecam Panią Wiolę. Chyba pracowała kiedyś u Krystiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Inka KAMAJO fryzjer IP: *.strong-pc.com 22.04.09, 14:56 Jak co miesiąc poszłam na mikrodermabrazję do KAMAJO i wyszłam z piękną nową fryzurą. Dwie Panie fryzjerki naprawdę znają się na swoim fachu. Szczerze polecam. Na początku myślałam że trochę drogo ale za tą fryzurkę zapłaciłabym dwa razy tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 06:53 A ile kosztuje ścięcie włosów i np. refleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaaa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 20.03.09, 11:59 Zadzwon zapytaj, ja za ciecie, farbowanie i modelowanie place 130 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:02 Na krakowskiej koło rossmanna, genialna fryzjerka, p. Dorota:) zawsze doradzi i pięknie obetnie, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.devs.futuro.pl 23.04.09, 17:08 czy ktoś wie gdzie pracuje teraz pan Grzegorz z salonu u koszowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
immortalp Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 23.04.09, 19:08 Nie wiem gdzie pracuje.. Jeśli chodzi o dobrą fryzjerkę zdecydowanie polecam panią Monikę z salonu 'Strefa Cięcia'. Przesympatyczna osoba, ma talent do cięcia! Zdaje się, że ona kocha to co robi. Bo robi to z radością i chęcia. Zawsze coś wymyśli oryginalnego dla każdej klientki.. Nie spotkałam się z niezadowoloną jakąś panią, którą p. Monika obcinała Odpowiedz Link Zgłoś
malinka8619 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 07.05.09, 17:20 omijać "Sylwię" na rogu ulicy Mickiewicza, koło mechanika;/...Nowa fryzjerka do bani...nie potrafi ciąć...nawet podcięcie końcówek skończyło sie koszmarem...pani ścieła mi 10 cm i chyba przypadkiem zrobiła grzywkę ;/ makabra... chyba świeżo po kursie...domniemam, bo do nastolatek nie należy... pominę już, że miała niezłe siano na głowie...szczerze odradzam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 18:04 Z tego co się orientuję urząd pracy organizuje takie kursy dla poszukujących pracy.Efekt jest taki jak opisuje malinka.Takie zakłady to lepiej omijać z daleka.Zresztą porządny fryzjer nie zatrudnia takich kursantów bo te panie nic nie umieją.Jest to tylko pozorna walka urzędów pracy z bezrobociem.A ta pani to rzeczywiście ukończyła taki kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 95.171.201.* 08.05.09, 07:36 trzeba uwazac na fryzjerow po kursach,nic nie umieja i pchaja sie do klienta,w salonie Sylwia kolo mechanika ,jest taka kursantka,porażka,a co do dobrego fryzjera to ja chwale salon EGO,kolo mekony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 23:19 tak ja znam Alina z avangardy:)jest najlepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 212.244.165.* 04.06.09, 11:37 czy moze ktos z was moze cos napisac na temat salonu gabriel w tg Odpowiedz Link Zgłoś
niuniatg Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 04.06.09, 15:29 Właścicielka "Aleksandry" na ul. Piastowskiej oraz Jej pracownica również Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 05.06.09, 22:38 Najgorszy salon fryzjerski to Gabriel. Niesamowicie drogi a rezultat pracy koszmarny. Za farbowanie zaplacilam 250 zl. moze i zapalcialbym 500 zeby dostac to co chce Odpowiedz Link Zgłoś
malinka8619 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 14.07.09, 21:30 ...opowiem kawał...pamiętacie jak opowiadałam o fryzjerce z "Sylwii"...tej, która tak nieszczęśnie mnie "okroiła"...otóż spotkałam ją wczoraj i zaproponowała balejaż, ale u siebie w domu...ze spokojem w głosie powiedziała, że zapłacę tanio bo farby wzieła z salonu, w którym pracuje!!! ...makabra, co teraz się dzieje z ludźmi...nie jest to w porządku w stosunku do osoby, która ją zatrudnia...powiedzieć, czy nie powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 95.171.201.* 16.07.09, 20:05 idz do salonu i powiedz szefowej jaką ma pracownice. Odpowiedz Link Zgłoś
goga1501 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 17.10.09, 07:52 Dzięki Waszemu forum trafiłam do świetnej fryzjerki. Jest nią pani Justyna z salonu Alicja z Przyjaźni. Odrosty zafarbowała mi idealnie (farbuję się na blond i zawsze wychodziły żółte), a potem mnie obcięła rewelacyjnie. Wysłuchała jakie są moje oczekiwania i zastosowała się do nich w 100%. Obsługa salonu też na medal, czułam się jak ktoś wyjątkowy. Wszystkie panie miłe i sympatyczne. Naprawdę warto. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś