Dodaj do ulubionych

Ginekolog w TG

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 02:14
możecie mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa w TG?
najlepiej kobietę
...i nie mam na myśli tutaj gabinetów prywatnych, niestety nie stać mnie
do kogo warto się udać?
Obserwuj wątek
    • helenaaa Re: Ginekolog w TG 10.07.06, 09:33
      Ja moge polecić ci dr Rączkę. Przyjmuje w gabinecie w szpitalu na Opolskiej.
      Tylko trzeba się zarejestrować a kolejka też czasami jest spora.
    • merich Re: Ginekolog w TG 10.07.06, 13:09
      Ja polecam dr Gwoździa. Ja co prawda chodzę do niego prywatnie, ale wiem że
      przyjmuje też w ramach NFZ w przychodni na Karola Miarki. Nazywa się chyba
      SANTI MED, ale tego nie jestem pewna.
      • Gość: Daywalker Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:24
        No ja nie chodze do ginegologa :) bo jestem facetem ale polecam chyba jak sie
        nie myle dr Zajda obok policji sie to znajduje
      • visiteur Re: Ginekolog w TG 20.12.06, 01:04
        A czy może Pani mi więcej o tym dr. napisać? Pozdrawiam
    • Gość: Ivee Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:11
      Dobry wieczór,

ja bym Ci poleciła Panią dr Michnik - Grzegorczyk, przyjmuje w przychodni na Osadzie Jana Eko - Prof- Med i w przychodni kolejowej na Piłsudskiego. Oczywiście trzeba się wcześniej umówić i czasami trochę poczekać, ale naprawdę warto.
      Życzę powdzenia :)
    • Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:43
      hahaha dobre ;)
      Zajdy nie polecam bo ten to uśmiecha się i jest miły tylko w gabinecie
      prywatnym :(
      Michnikowska owszem miła i wesoła ale jej umiejętności pozostawiają wiele do
      życzenia.
      Gwóźdź przyjmuje tylko prywanie.
      Jeszcze jest Chmielowa prowadzi dobrze ciążę.Rączki nie znam.
      • Gość: Gosia Re: Ginekolog w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:57
        zgadzam sie z tarnogórska mamą! Zajda- ktoś ma poczucie humoru,:)
        Rączka- dobra lekarka, ale trochę wredna!
      • Gość: kaska Re: Ginekolog w TG IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.07, 08:11
        pani dr Michnikowska jest kompetentna lekarka mam do niej pelne zaufanie
        poniewaz prowadila moja pierwsza ciaze i porod.wspomne tez o tym ze jest dobrym
        czlowiekiem i przemila osoba.dzeki niej przezylam w milej i spokojnej
        atmosferze trzy okropne dni na starej porodowce w szp. nr1. Nie bylam pacj.
        prywatna .tez jestem matka ale na szczescie nie mam tylu negatywnych
        doswiadczen jak mama Tarnogorska .
    • Gość: Janka754 Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:57
      Ja tez polecam dr Annę Rączkę, prowadziła moją pierwszą ciążę 10 lat temu, drugą
      też-w marcu była przy moim drugim porodzie. Jest konkretna, fachowa. przyjmuje
      na Opolskiej w przychodni, jepiej się zarejestrować (tel. 285-42-13) lub
      prywatnie w Strzybnicy w poniedziałki i czwartki 16.00-19.00(40zł wizyta,w tym
      USG)WARTO!
      • helenaaa Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 17:21
        Janka754 a możesz napisać coś więcej. Chodzi mi mianowicie o to jaka Rączka jest
        podczas porodu? Sama za jakiś czas będę rodzić więc mnie to ciekawi.
        • Gość: Paolo... Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:24
          To wpadnijcie do mnie. Dokładnie sprawdzę wszystko, jak w swoim samochodzie.
          Nawet podwozie, umyję.
          • helenaaa Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 20:55
            Łał ale błysłeś. Długo nad tym zdaniem myślałeś?
            • Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:59
              helenaaa a do kogo teraz chodzisz??
              • helenaaa Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 21:31
                Do Rączkowej właśnie dlatego chciałam się dowiedzieć więcej.
                Ja w tym zawodzie preferuje kobietę. Chodziłam kiedys do Gwoździa ale jakoś
                przekonania do niego nie miałam.
        • Gość: Janka754 Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:58
          Hej Helenaaa!
          Rączka przy porodzie jest superowa, żałuję że nie była przy miom pierwszym. W
          ogóle przez cały pobyt w szpitalu opiekuje się tobą jakoś szczególnie. Naprawde
          warto mieć przy porodzie lekarza, do którego chodzi się w czasie ciąęży. Trzymam
          za Ciebie kciuki :-)
    • milania Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 22:01
      tarnogórska mamo czy mogłabyś mi napisac na maila gazetowego coś więcej o dr michnikowskiej, ponieważ się u niej leczę, ale teraz mnie przestraszyłaś co do jej umiejętności i qrcze zaczęłam się zastanawiać czy nie trzeba by zmienić gin????
      • Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:22
        he lepiej ją zmień,a masz GG ??
        • milania Re: Ginekolog w TG 20.07.06, 14:19
          Mam ale za bardzo nie chciałabym ;isać nr GG na forum, czy mogłabyś napisać na mojego maila gazetowego dlaczego lepiej zmienić, albo napisać na maila a ja Ci na Twojego podam mój nr GG
          • Gość: tarnogórka mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:04
            ok to napisze :)
    • Gość: maja Re: Ginekolog w TG IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:28
      A co powiecie o dr Urbańczyku? Koleżanka dała mi do zrozumienia , że lepiej
      wybrać innego lekarza. Jakie są Wasze opinie?Proszę o szczere odpowiedzi.
      • Gość: tarnogórka mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:59
        I koleżanka ma rację,temn lekarz powiniem byc weterynarzem.
        Byłam u niego AŻ RAZ i nigdy więcej.Do tego bardzo nieuprzejmy
        • Gość: lek.wet. Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:45
          Przegięłaś z tym weterynarzem!!! Co ty sobie nie wyobrażasz, że my jesteśmy hyclami!
          • Gość: tarnogórka mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:56
            my ?? to znaczy kto??
            • Gość: lek.wet. Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 05:17
              Przecież napisałem "lek.wet.", Twój komputer autora nie wyświetla?
              • Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 07:39
                hahahahahahahaha
                • Gość: lek.wet. Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:02
                  Ten się śmieje, kto się śmieje u .... ginekologa
                  • Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:14
                    no tak jasne ;P
        • Gość: pacjentka z TG Re: Ginekolog w TG IP: *.strong-pc.com 28.11.06, 21:29
          Zgadzam się z tarnogórską mamą co do doktora Urbańczyka, bo mam co do niego
          dokładnie takie same obserwacje. Badał mnie jakby się mnie wstydził albo
          brzydził, do tego dość mocno nieuprzejmy. Dodam, że byłam również raz, pierwszy
          i ostatni. A tak na marginesie to się strasznie dziwię, że nadal zatrudniany
          jest jako lekarz, bo chętne na wizyte pacjentki możnaby policzyć na palcach
          jednej ręki ( a wiem co mówię). Cały dzień czyta w pracy gazete zamknięty w
          swoim gabinecie na cztery spusty. Takiemu to dobrze - płacą mu za nic
          nierobienie. Może dlatego jest nieuprzejmy? To dobry sposób na zarabianie bez
          wkładu zbędnej energii w pracę zawodową.
          Póżniej chodziłam do doktor Michnikowskiej, która prowadziła moją ciążę, a że
          płód miał chore serce to często u niej bywałam. Wysyłała nas na badania do
          Centrum Matki i Dziecka w Łodzi oraz Kliniki w Zabrzu (niestety ale w TG nie
          było odpowiedniego sprzętu do badań). Bardzo o nas dbała i to wszystko nie
          prywatnie tylko z Kasy Chorych, więc mogę ją z czystym sumieniem polecić.
          • basia744 Re: Ginekolog w TG 30.11.06, 10:45
            ja chodzę do doktor Chmiel i na razie nie narzekam jak byłam w ciąży to super je
            prowadziła a nawet jak leżałam w szpitalu to nie zapomniała o tym że jestem jej
            pacjentką i jak miała chwilkę czasu to zawsze zajrzała.
          • Gość: kaska Re: Ginekolog w TG IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.07, 08:01
            ja tez chodzilam do pani dr Michnikowskiej i jestem bardzo zadowolona jest
            przesympatyczna fachowa i bardzo opiekowla sie mna w czasie porodu i po.
            polecam!!!
    • Gość: tarnogórzanka Re: Ginekolog w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:27
      a co myślicie o dr Chmiel?
      • Gość: ja20 Re: Ginekolog w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:10
        A czy doktor Chmiel przyjmuje z kasy chorych? Jeśli tak to gdzie, bo na
        ul.Bałkańskiej to chyba tylko prywatnie.
        • ania2812 Re: Ginekolog w TG 31.03.07, 18:50
          a ja stanowczo odradzam p.chmiel.Chodziłam do niej prywatnie.Dziecko urodziło
          mi się z powazną wadą, która było widać w ciąży.Nie zostałam o niej
          poinformowana.Pani Chmiel nawet po porodzie nie przyszła do mnie na salę zeby
          porozmawiac.A wiedziała ze maluch jest chory.ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: fifi Re: Ginekolog w TG IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 15:04
      zgłaszam propozycję nowego forum ginekologicznego albo lepiej lekarskiego, tylko
      ni chce mi się łowić wszystkich wątków lekarskich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka