Gość: kaliope IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 02:14 możecie mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa w TG? najlepiej kobietę ...i nie mam na myśli tutaj gabinetów prywatnych, niestety nie stać mnie do kogo warto się udać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helenaaa Re: Ginekolog w TG 10.07.06, 09:33 Ja moge polecić ci dr Rączkę. Przyjmuje w gabinecie w szpitalu na Opolskiej. Tylko trzeba się zarejestrować a kolejka też czasami jest spora. Odpowiedz Link Zgłoś
merich Re: Ginekolog w TG 10.07.06, 13:09 Ja polecam dr Gwoździa. Ja co prawda chodzę do niego prywatnie, ale wiem że przyjmuje też w ramach NFZ w przychodni na Karola Miarki. Nazywa się chyba SANTI MED, ale tego nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daywalker Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:24 No ja nie chodze do ginegologa :) bo jestem facetem ale polecam chyba jak sie nie myle dr Zajda obok policji sie to znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
visiteur Re: Ginekolog w TG 20.12.06, 01:04 A czy może Pani mi więcej o tym dr. napisać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivee Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:11 Dobry wieczór, ja bym Ci poleciła Panią dr Michnik - Grzegorczyk, przyjmuje w przychodni na Osadzie Jana Eko - Prof- Med i w przychodni kolejowej na Piłsudskiego. Oczywiście trzeba się wcześniej umówić i czasami trochę poczekać, ale naprawdę warto. Życzę powdzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:43 hahaha dobre ;) Zajdy nie polecam bo ten to uśmiecha się i jest miły tylko w gabinecie prywatnym :( Michnikowska owszem miła i wesoła ale jej umiejętności pozostawiają wiele do życzenia. Gwóźdź przyjmuje tylko prywanie. Jeszcze jest Chmielowa prowadzi dobrze ciążę.Rączki nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ginekolog w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:57 zgadzam sie z tarnogórska mamą! Zajda- ktoś ma poczucie humoru,:) Rączka- dobra lekarka, ale trochę wredna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Ginekolog w TG IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.07, 08:11 pani dr Michnikowska jest kompetentna lekarka mam do niej pelne zaufanie poniewaz prowadila moja pierwsza ciaze i porod.wspomne tez o tym ze jest dobrym czlowiekiem i przemila osoba.dzeki niej przezylam w milej i spokojnej atmosferze trzy okropne dni na starej porodowce w szp. nr1. Nie bylam pacj. prywatna .tez jestem matka ale na szczescie nie mam tylu negatywnych doswiadczen jak mama Tarnogorska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka754 Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:57 Ja tez polecam dr Annę Rączkę, prowadziła moją pierwszą ciążę 10 lat temu, drugą też-w marcu była przy moim drugim porodzie. Jest konkretna, fachowa. przyjmuje na Opolskiej w przychodni, jepiej się zarejestrować (tel. 285-42-13) lub prywatnie w Strzybnicy w poniedziałki i czwartki 16.00-19.00(40zł wizyta,w tym USG)WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 17:21 Janka754 a możesz napisać coś więcej. Chodzi mi mianowicie o to jaka Rączka jest podczas porodu? Sama za jakiś czas będę rodzić więc mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo... Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:24 To wpadnijcie do mnie. Dokładnie sprawdzę wszystko, jak w swoim samochodzie. Nawet podwozie, umyję. Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 20:55 Łał ale błysłeś. Długo nad tym zdaniem myślałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:59 helenaaa a do kogo teraz chodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 21:31 Do Rączkowej właśnie dlatego chciałam się dowiedzieć więcej. Ja w tym zawodzie preferuje kobietę. Chodziłam kiedys do Gwoździa ale jakoś przekonania do niego nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka754 Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:58 Hej Helenaaa! Rączka przy porodzie jest superowa, żałuję że nie była przy miom pierwszym. W ogóle przez cały pobyt w szpitalu opiekuje się tobą jakoś szczególnie. Naprawde warto mieć przy porodzie lekarza, do którego chodzi się w czasie ciąęży. Trzymam za Ciebie kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milania Re: Ginekolog w TG 19.07.06, 22:01 tarnogórska mamo czy mogłabyś mi napisac na maila gazetowego coś więcej o dr michnikowskiej, ponieważ się u niej leczę, ale teraz mnie przestraszyłaś co do jej umiejętności i qrcze zaczęłam się zastanawiać czy nie trzeba by zmienić gin???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:22 he lepiej ją zmień,a masz GG ?? Odpowiedz Link Zgłoś
milania Re: Ginekolog w TG 20.07.06, 14:19 Mam ale za bardzo nie chciałabym ;isać nr GG na forum, czy mogłabyś napisać na mojego maila gazetowego dlaczego lepiej zmienić, albo napisać na maila a ja Ci na Twojego podam mój nr GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórka mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:04 ok to napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ginekolog w TG IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:28 A co powiecie o dr Urbańczyku? Koleżanka dała mi do zrozumienia , że lepiej wybrać innego lekarza. Jakie są Wasze opinie?Proszę o szczere odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórka mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:59 I koleżanka ma rację,temn lekarz powiniem byc weterynarzem. Byłam u niego AŻ RAZ i nigdy więcej.Do tego bardzo nieuprzejmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.wet. Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:45 Przegięłaś z tym weterynarzem!!! Co ty sobie nie wyobrażasz, że my jesteśmy hyclami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórka mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:56 my ?? to znaczy kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.wet. Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 05:17 Przecież napisałem "lek.wet.", Twój komputer autora nie wyświetla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 07:39 hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.wet. Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:02 Ten się śmieje, kto się śmieje u .... ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: Ginekolog w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:14 no tak jasne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka z TG Re: Ginekolog w TG IP: *.strong-pc.com 28.11.06, 21:29 Zgadzam się z tarnogórską mamą co do doktora Urbańczyka, bo mam co do niego dokładnie takie same obserwacje. Badał mnie jakby się mnie wstydził albo brzydził, do tego dość mocno nieuprzejmy. Dodam, że byłam również raz, pierwszy i ostatni. A tak na marginesie to się strasznie dziwię, że nadal zatrudniany jest jako lekarz, bo chętne na wizyte pacjentki możnaby policzyć na palcach jednej ręki ( a wiem co mówię). Cały dzień czyta w pracy gazete zamknięty w swoim gabinecie na cztery spusty. Takiemu to dobrze - płacą mu za nic nierobienie. Może dlatego jest nieuprzejmy? To dobry sposób na zarabianie bez wkładu zbędnej energii w pracę zawodową. Póżniej chodziłam do doktor Michnikowskiej, która prowadziła moją ciążę, a że płód miał chore serce to często u niej bywałam. Wysyłała nas na badania do Centrum Matki i Dziecka w Łodzi oraz Kliniki w Zabrzu (niestety ale w TG nie było odpowiedniego sprzętu do badań). Bardzo o nas dbała i to wszystko nie prywatnie tylko z Kasy Chorych, więc mogę ją z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
basia744 Re: Ginekolog w TG 30.11.06, 10:45 ja chodzę do doktor Chmiel i na razie nie narzekam jak byłam w ciąży to super je prowadziła a nawet jak leżałam w szpitalu to nie zapomniała o tym że jestem jej pacjentką i jak miała chwilkę czasu to zawsze zajrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Ginekolog w TG IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.07, 08:01 ja tez chodzilam do pani dr Michnikowskiej i jestem bardzo zadowolona jest przesympatyczna fachowa i bardzo opiekowla sie mna w czasie porodu i po. polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanka Re: Ginekolog w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:27 a co myślicie o dr Chmiel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja20 Re: Ginekolog w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:10 A czy doktor Chmiel przyjmuje z kasy chorych? Jeśli tak to gdzie, bo na ul.Bałkańskiej to chyba tylko prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2812 Re: Ginekolog w TG 31.03.07, 18:50 a ja stanowczo odradzam p.chmiel.Chodziłam do niej prywatnie.Dziecko urodziło mi się z powazną wadą, która było widać w ciąży.Nie zostałam o niej poinformowana.Pani Chmiel nawet po porodzie nie przyszła do mnie na salę zeby porozmawiac.A wiedziała ze maluch jest chory.ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Ginekolog w TG IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 15:04 zgłaszam propozycję nowego forum ginekologicznego albo lepiej lekarskiego, tylko ni chce mi się łowić wszystkich wątków lekarskich Odpowiedz Link Zgłoś