Dodaj do ulubionych

pytanie o sklepy rowerowe

IP: *.com.pl / 213.227.72.* 11.07.06, 23:43
w mieście mamy pełno sklepów rowerowych -wybór cześci też jest ogromny.Moje
pytanie brzmi - w którym warto kupować części -gdzie za niezbyt wygórowane
pieniądze dostane w miare dobre części???
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzystka Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:29
      Po prostu,wejdź na rower (są wakacje),pojedź i popytaj.
      Ja na przykład kupiłem szprychę tanio u ........ a tobie ona może nie
      odpowiadać i daremne jest to pisanie bo reklamujemy tylko sklepikarzy, co jest
      nagminne na tym forum.Pozdrawiam.
      • Gość: tarnogorzanka Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:25
        a ja zawsze jade do Kalet do sklepu rowerowego
        • Gość: kojot Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:29
          na rowerze?
          • Gość: pitus Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:40
            Na rowerze przez las do kalet jest tylko ok 14 km - a droga jest super
            • Gość: guru Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:27
              a masz jakąś mapkę jak dojechać do kalet przez las ?
              • reservoir_dog Re: pytanie o sklepy rowerowe 11.07.07, 15:24
                Gość portalu: guru napisał(a):

> a masz jakąś mapkę jak dojechać do kalet przez las ?

proste jak drut - lecisz ul. Skłodowskiej, przechodzisz następnie w Grodzką i
                pedząc z gorki docierasz do Grzybowej. Na rozwidleniu skręcasz w prawo (w
                kierunku Czarnej Huty) i zaraz po 30 metrach w lewo na polno-leśną drogę. Tu
                zaczyna się twoja przygoda - można wybrać dwie wersje, przez Mikołeskę lub
                bezpośrednio do Kalet. Ta druga wersja jest bardziej hardcorowa bo wymaga nieco
                znajomości leśnych ścieżek. Ale nie jest żle, trzymając się w miarę "głównych"
                ścieżek dotrzesz do Kalet w ciągu godziny. Może te mapki nieco rozjaśnią temat :)

www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Tarnowskie+G%F3ry%2C+&Submit.x=44&Submit.y=16&Submit=Szukaj
    • Gość: gość Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.strong-pc.com 10.07.07, 16:55
      na Karola Miarki! Fachowo i niezbyt drogo!
      • Gość: gumis Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:57
        haaaa! niezbyt drogo?! przykry jesteś!
    • Gość: gość Re: pytanie o sklepy rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:59
      nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka