Gość: rocco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:20 www.tg.net.pl/gwarki/index.htm według mnie nędza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nigel Re: GWARKI - program imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:56 rzeczywiscie nedza... impreza systematycznie staje sie nic nie znaczacym "wydarzeniem" na ktore niedlugo nawet ludziom ze stroszka nie bedzie sie chcialo przyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa jaś Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:53 masz racje gorzej już nie mogło być:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: GWARKI - program imprezy IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.06, 23:04 A kogo sie spodziewaliscie.Moze " Metalliki"?.Jaki poziom imprezy,tacy wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:13 Trochę przesadziłeś z tą Metalliką . Naprawdę program jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa jaś Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:03 Co do Metalliki to przesadził ale moze by warto sie znastanowić nad tym czy dalej ciagnąc cos takiego jak GWARKI skoro z roku na rok jest gorzej? cieżko sobie nawet wyobrazic co bedzie za rok:)Jeśli miasta niestac na zaproszenie dobrych zespołów (nie muszą być od razu gwiazdy typu Metallica)to niech przestanie takie imprezy organizowac bo niemozna tak robic czegos na siłe a dla masy ludzi to i tak niewazn e kto bedzie tam występował, wazne ze bedzie piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: GWARKI - program imprezy IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.06, 15:57 Oczywiscie ze przesadzilem,Zrobilem to celowo.Poza tym zgadzam sie z Twoimi pogladami w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: GWARKI - program imprezy 01.08.06, 12:49 A ja nie widzę tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
pointowski Re: GWARKI - program imprezy 01.08.06, 19:41 w sumie to nie ma nawet na co isc...no bo chyba nie na "druga maryle rodowicz"... albo Goya... zgadzam sie ze swieto TG ostro doluje. Ze wspomne tylko wspaniale imprezy z Myslovitz i jakos te gwiazdy przyjezdzaly a teraz ? czy firma organizujaca chce po najnizszej linii oporu zgarnac kase za stragany i budki z jedzeniem i innymi badziewiami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: GWARKI - program imprezy IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.06, 20:25 A moze poprostu powrocic do "zrodel", i przekazac organizacje Gwarkow SMZT.Przeciez od nich to sie zaczelo. Odpowiedz Link Zgłoś
pointowski Re: GWARKI - program imprezy 01.08.06, 22:15 swoja droga to dziwne - taki slaby program a tu wybory ida po Gwarkach... cos sie samorzadowcy nie staraja :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re: GWARKI - program imprezy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.06, 11:19 Powiedzmy, że raczej mooożna coś z tego programu wybrać dla siebie. No bo na całej imprezie to chyba nikt by nie wysiedział?? Zdumiony jestem tylko "wielkością" tzw. gwiazd każdego wieczoru - no bo Tacjana (ta przynajmniej to jest nasza), Goya (troche znam) czy Rico Sanchez (kto to jest???), to nie są supergwiazdy! Takie miasto jak Tarnowskie Góry to mogło się postarać o coś więcej!! Mam nadzieje, że przynajmniej kumpli spotkam i będzie wesoło - a wtedy to mi tak jakby wisi, kto mi przygrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
pointowski Re: GWARKI - program imprezy 03.08.06, 13:54 rozmawialem wczoraj z gosciem ktory w tym siedzi i problem jest we wladzach miasta. Mowil cos o terminach - a mianowicie ze przetarg na organizacje Gwarkow rozpisywany jest w okolicach maja czy kwietnia a bookowanie najwiekszych gwiazd odbywa sie w listopadzie czu grudniu wiec jaka firma zabookuje sobie gwiazde nie wiedzac nawet czy bedzie organizatorem Gwarkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJESTCIEKAWE Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:10 A kto na taki pomysł wpadł żeby zaprosić na Gwarki faceta który się przebiera za Marylę Rodowicz ? www.drugamaryla.pl/index.php?idn=info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: GWARKI - program imprezy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.06, 21:17 Program jest O.K.! wreszcie nie będzie tych tłumów ze stroszka , czy też tąpkowic. Wreszcie spokojnie będzie się można napić browara z kumplami i posłuchać byle czego . Pamiętam , jak spokojnie było lata temu . Po co mi Madonna , jak i tak nie wszedłbym na Rynek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: GWARKI - program imprezy IP: *.oka.pl / 83.17.133.* 08.08.06, 21:30 Ma ktoś kupony z gwarka (gazeta) chcę zagłosować na MISSS !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junak Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 00:05 szczerze mówiąc nie jestem zaskoczony planem gwarków, w sumie co roku mówie sobie-może za rok będą wreszcie zespoły godne dużej,trzydniowej,znanej i corocznej imprezy...niestety jest coraz gorzej.Jedynie cieszy mnie występ Gipsy King'a ich latynoskie klimaty powinny nas rozgrzać:),kawałki jak Bamboleo,Lambada czy Djobi djoba są znane i lubiane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:37 Program jak program, glosujmy nogami a na gwarki nikt nie zmusza chodzić. Nie podoba sie to nie ide i czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: GWARKI - program imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:42 free4web.pl/PollResults?24595 czy tego nikt nie widzi ? Odpowiedz Link Zgłoś