Dodaj do ulubionych

Dobre przedszkole

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 21:31
Do jakiego przedszkola powinnam posłać dziecko? Które w Górach jest najlepsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Domel Re: Dobre przedszkole IP: *.protonet.pl 02.03.03, 15:10
      ja chodziłem do 2 na gruzełki i jedyne co pamietam to kluski na parze w sosie
      truskawkowym:))))))
      • Gość: Mirzaw Re: Dobre przedszkole IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 20:51
        Oj pamiętam te kluski na parze - tyle że ja chodziłem na Sienkiewicza i tam
        kluski były z truskawkami i bitą śmietaną - palce lizać.
        A co do przedszkola to moja latorośl chodzi nr 11 na ulicy Mickiewicza. Jestem
        zadowolony - ale tak naprawdę to wszystko zależy od Pani opiekunki - moja córka
        trafiła na fantastyczną panią Basię i naprawde widać efekty jej pracy. Starszy
        syn nie miał takiego szczęścia - ale jakoś w szkole sopbie radzi więc podstawy
        miał O'K
        Mirzaw
    • aagusia666 Re: Dobre przedszkole 05.05.15, 11:09
      Bardzo dobre jest językowe przedszkole na Sienkiewicza :) Tu więcej info: przedszkole.future.edu.pl
      • anetkamiller Re: Dobre przedszkole 14.05.15, 12:01
        też mogę z całego serca polecić!
      • adaameek Re: Dobre przedszkole 19.05.15, 09:59
        Jak przedszkole, to tylko Future! Będę wszędzie o nim pisał, bo jest o czym. Szkoda, że sam do takiego nie chodziłem :) Uniwersytecka kadra, j.angielski, SMACZNE posiłki (wyobrazcie sobie, że Moja narzeka, że mama nie gotuje takiej zupy, jak podają w przedszkolu... :) ) no i przede wszystkim nauka poprzez zabawę. POLECAM! przedszkole.future.edu.pl/przedszkole.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka