Gość: dr scott IP: *.tg.akk.net.pl 22.05.03, 12:36 dzis (22 maja) na rynku jest autobus do zbierania krwi. idzcie jak mozecie. to nic wielkiego... ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggy_ Re: Oddaj krew! 26.05.03, 09:56 Raz oddalem zeby sie dowiedziec jaka mam grupe krwi ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Oddaj krew! IP: proxy / 192.168.3.* 26.05.03, 10:35 Idea jest szlachetna, tylko akurat wtedy gdy był ten bus ze Stacji Krwiodawstwa nie miałem czasu by się pofatygować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Oddaj krew! IP: *.tg.akk.net.pl 27.05.03, 09:31 Gość portalu: Forman napisał(a): > Idea jest szlachetna, tylko akurat wtedy gdy był ten bus ze Stacji > Krwiodawstwa nie miałem czasu by się pofatygować. w sumie ja tez sie za pozno dowiedzialem. takie akcje sa za slabo naglasniane chyba. oddawalem krew zawsze w gliwicach i tam tez nigdy nie bylo wiadomo kiedy bedzie ambulans. czasem wisial plakat, ale to za malo. dopiero jak widzielismy ten charakterystyczny autobus pod hala sportowa to wiedzielismy ze zbieraja krew. nastepnym raze mogliby napisac np na forum ;DDD albo Gazeta Wyborcza mogla by to jakos naglosnic w formie drukowanej i elektronicznej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott jakiś rozkład jazdy?? IP: *.tg.akk.net.pl 30.05.03, 23:48 jest gdzies dostepny wykaz miejsc w jakich pojawial sie bedzie ten ambulans?? ja bym chcial sie dowiedziec troche wczesniej o takich akcjach... szukalem w necie ale nie znalazlem, moze ktos ma jakies namiary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Oddaj krew! IP: proxy / 192.168.3.* 31.05.03, 07:51 Może poszukaj strony Wojewódzkie Stacji Krwiodawstwa Katowice ul.Raciborska Bynajmniej kiedyś ta "firma"tak się nazywała(jak moja żona tam pracowała).Być może teraz to Regionalne Centrum Krwiodawstwa--adres j/wyżej ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Oddaj krew! 02.06.03, 09:13 Mam nowe haslo - sam wymyslilem: "Oddaj krew zeby cie nie zalala!" L. Odpowiedz Link Zgłoś