d_aga5 17.07.07, 14:20 Temat powracający jak bumerang każdego lata. Jak znieść, co robić, było lżej? Ja u siebie nawet do ogrodu nie wychodzę, bo tam gorzej niż w mieszkaniu. Przy zaciągniętych roletach ledwo zyję. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anrietta Re: Upał 17.07.07, 22:06 d_aga5 z racji, że ja jestem zimnolubna, taka pogoda jest dla mnie katorgą. Wyjść nie idzie, w domu siedzieć też się nie da, bo nudno. Kasy na basen brak. Nic tylko sie pochlastać ;) Ale mam nadzieję, że w następnym tygodniu będzie normalnie. Temperaturom powyżej 25st. C mówię stanowczo NIE! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Upał IP: *.strong-pc.com 18.07.07, 09:50 jutro ma być słonecznie ale bez DUCHOTY. Ja ratuję się wentylatorem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro... Re: Upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:08 A ja was zapraszam do siebie. Jako że moja praca jest wykonywana na wysokościach na których to nie urzekniecie żadnego cienia, dostarczy wam niesamowitej opalenizny bez konieczności wyjazdu np. do Grecji. Napoje mogę polecić gratis bo ..służbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: Upał 19.07.07, 22:34 Jaro ale ja nie napisałam, że lubię sie opalać. wręcz przeciwnie, nie przepadam za słońcem w takich ilościach. Co do Twojej pracy... łącze sie z Tobą w bólach. Wypij za mnie ze dwie buteleczki mineralki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga5 Re: Upał 21.07.07, 08:56 Tu znalazłam nieco ochłody www.tg.net.pl/blog/stotko.php Dzieki Ci Kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teak 5 Re: Upał IP: *.scom.za.digi.pl 21.07.07, 09:19 upał, upałem....ale ma swoje plusy. W temperaturach powyżej 30 stopni warto skoncentrować sie na ćwiczeniach fizycznych(ale muszą one być wykonywane w cieniu!).cWIECZENIA takie powodują bardzo duże spadki wagi, gdyż ciało poci sie niemiłosiernie.W trakcie cwiczeń prócz tego ze należy wykonywac je w cieniu , trzeba tez pić mnóstwo wody.KRótko..to jest katorga,ale efekty sa piorunujące: ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Upał IP: *.strong-pc.com 23.07.07, 10:04 najgosze, że w taki upał nie chce się :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Upał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:26 to niech ci sie zachce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Upał IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 13:20 przydałaby się klimatyzacja w pracy:-( a tu tylko wentylatorek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:01 Miło sobie powspominać cipłe lato.Gdzie są ci narzekający na upały? Teraz powinni tarzać się w sniegu.Wspomnienie lata zamienia się w ciepło,o które można ogrzać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: Upał IP: 83.1.64.* 15.11.07, 22:41 "Wspomnienie lata zamienia się w ciepło,o które można ogrzać ręce" - u nas to się nazywa po prostu: grzejnik;] PZDR Odpowiedz Link Zgłoś