Dodaj do ulubionych

karta motorowerowa

IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 10:49
Hej może ktoś z was wie gdzie u nas w tarnowskich górach mozna zdac na karte
motorowerową oprócz szkoły
Obserwuj wątek
    • forman5 Re: karta motorowerowa 21.08.07, 21:29
      Zapytaj w LOK.Kiedyś,było to możliwie w tej "firmie"
    • Gość: egzaminator Re: karta motorowerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:32
      Nigdzie ,bo tylko dyrektorzy szkół mają uprawnienia do wydawania
      karty motorowerowej...
    • Gość: guc Re: karta motorowerowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:22
      Ja XX lat temu karte motorowerową wyrabiałem w PZM na gliwickiej,
      normalnie był wykład potem egzamin dot. przepisów ruchu a potem
      praktyczny... jak jest teraz - nie mam pojęcia
    • Gość: In Re: karta motorowerowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:19
      Obecnie przepisy sa takie, jak jesteś pełnoletni, to karty nie
      potrzebujesz.
      • Gość: guc Re: karta motorowerowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 19:51
        Gość portalu: In napisał(a):

> Obecnie przepisy sa takie, jak jesteś pełnoletni, to karty nie
        > potrzebujesz.

To wiadomo, ale twórcy tematu chodzi o to jak jest teraz z
        wyrobieniem karty motorowerowej, bo chodzi mu chyba o osobe
        niepełnoletnią (zresztą sam chętnie sie dowiem)
        Pozdrawiam
        • Gość: twórca watku Re: karta motorowerowa IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.07, 22:02
          tak jestem osoba niepełnoletnia i chce zrobić ta karte nawet juz dzwoniłem do
          wydziału ruchu drogowego tam powiedziano mi ze mam czekać sobie az w szkole
          zorganizuja a jak powiedziałem ze to jest dopiero w czerwcu to pan odpowiedział
          "i co z tego" wiec chyba tej karty nie wyrobie licze jeszcze na wasze informacje
          • Gość: guc Re: karta motorowerowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:28
            Pytałeś w PZM na ul. Gliwickiej ??
            • Gość: kieras Re: karta motorowerowa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.07, 23:58
              Z tego co mi wiadomo to nie ma mozliwosci zrobienia karty w TG
              (oczywiscie oprocz szkoly)!zostaja ci Katowice-Komenda Wojewodzka
              Policji!egzaminy sa chyba we wtorki,srody i czwartki!
          • Gość: egzaminator Re: karta motorowerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:59
            W ubiegłym roku można było zdawać egzamin w w Wojewódzkim Ośrodku
            Ruchu Drogowego w Katowicach i tak samo jest w tym roku ale musisz
            się spieszyć bo ostatni termin 31 sierpnia!!!
            Więcej informacji na www.word.katowice.pl/index.php?
            inc=3&idn=11821661588420&PHPSESSID=880253fca839db7c353b2fa8244c20b3
            Pozdrawiam!
            • Gość: dawidos33 Re: karta motorowerowa IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.07, 22:38
              w pzm byłem to nie mozna a jak co to bede musiał jechać do tego wordu w
              katowicach bo nasze miasto to wieksza wies gdzie nic nie da sie załatwić bo
              kazdy ma problemu i robi łaske
              • Gość: Królik Re: karta motorowerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:00
                słyszałem że od niedawna karte motorowerową można zdać w komendzie
                Straży Miejskiej
    • Gość: alex Re: karta motorowerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:06
      ja też o tym słyszałem i podobno bez żadnego problemu
    • Gość: dawidos33 Re: karta motorowerowa IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 21:31
      Już zrobiłem kartę motorowerowa lecz nie w tarnowskich górach bo ani pzm ani lok
      ani policja ani straż miejska nie chciały nic takiego zrobić ani w najbliższym
      czasie zorganizować to zostałem zmuszony aby jechać przez te wielkie korki do
      Katowic do wordu bo tylko 31 sierpnie robili tam za darmo karty rowerowe i
      motorowerowe a jeśli bym tam nie pojechał to zostało mi jedynie jechać do
      szczecina bo tam word organizuje w każdy pierwszy poniedziałek miesiąca takie
      kursy czy to jest normalne aby wymagać a nie dawać możliwości zdania na to i
      jeszcze żeby nie było do tego chętnych to rozumiem ale chętnych jest cała kupa a
      każdy z naszych władz tarnogórskich i innych organizacji ma ich po prostu GDZIEŚ
      Dzięki wszystkim za pomoc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka