Gość: zezol IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.07, 22:17 hej wie ktoś moze co bedzie na sobieskiego tam kolo jedynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:34 może zakład pogrzebowy dla pacjentów zagrożonego szpitala nr3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neg Re: nowe cośna sobieskiego IP: 83.1.78.* 21.10.07, 00:30 mysle ze bedzie tam mcDonald Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maoo Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.07, 22:32 Prawdopodobnie będzie tam sklep z chińską tandetą i spożywczy całodobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xexe Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.wieszowa.pl 29.10.07, 23:36 Ale w którym dokładnie miejscu? Gdzie tam jest miejsce na cokolwiek? Tam już palca nie da się wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.tpnet.pl 30.10.07, 17:22 Gość portalu: zezol napisał(a): > hej wie ktoś moze co bedzie na sobieskiego tam kolo jedynki Jakiej "jedynki"? jeśli chodzi o były szpital nr 1 to ulica jest Opolska, a jeśli chodzi o Sobieskiego i remontowany pawilon naprzeciw ING to stawiam że tam sie sklep Bodzio przeniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 18:30 Tam sie przeniesie sąsiedni całodobowy, co oprócz tego nie wiem. A "jedynka", to gimnazjum z naprzeciwka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.tpnet.pl 30.10.07, 19:44 Gość portalu: Marg napisał(a): >A "jedynka", to gimnazjum z naprzeciwka :) No faktycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 15:16 1. nie nowe, tylko remontowane 2. "obok jedynki" = "naprzeciw jedynki" - gratuluje, obok, naprzeciw... nie ma roznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:03 już od kilku dni otwarte.myślę o sklepie spoż.obok instalują się towarzysze z azji i będą sprzedawać wyroby z ich obozów koncentracyjnych.proponuję bojkot.kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: nowe cośna sobieskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 14:51 No i gdzie współczucie dla bliźnich.Jestem zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś