Gość: JasiuK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 08:45 Musze wykonać pomiar powykonawczy domu. Zna ktos geodete szybkiego i taniego - może zna ktoś ceny? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lusi Re: geodeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 14:57 z góry współczuję! Znalezienie dobrego geodety w Tarnowskich Górach to jak szukanie igły w stogu siana!!! Wiem coś na ten temat, gdyż od ponad roku staram się o pomiar działki. Horror. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: geodeta 07.01.08, 18:29 Chyba słabo szukasz albo trafiasz na nieodpowiednich. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: geodeta 07.01.08, 18:36 Madrex-Andrzej Karch. Pracownie ma w Reptach i w Bytomiu. Tel. do pracowni w Bytomiu 7876410. Firma solidna (pracowałem u nich jakiś czas), nie wiem jak cenowo ale pewnie będzie mozna sie dogadać. Jeżeli bedziesz zainteresowany to odezwij sie na maila gazetowego, podam Ci numer bezpośredni do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: geodeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 21:07 Firma geodezyjna jest na ulStaropolskiej obok sklepu zaopatrzenia medycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał z pniowca Re: geodeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 20:46 Na karłuszowcu w budynku ZBK geodezja24 Odpowiedz Link Zgłoś