drcarlos 05.08.03, 21:29 jakie sa wasze ulubione seriale w telewizji?? moj ulubiony to: scrapheap challenge na discovery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: i jak?? IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 22:50 Albo sie tak zestarzałem że nic ciekawego nie widzę w TV (pakietów cyfrowych nie mam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: i jak?? IP: proxy / 192.168.3.* 08.08.03, 07:54 drcarlos napisał: > a discowery masz?? NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: i jak?? 08.08.03, 15:57 niemusisz tak krzyczec! dobrze cie slychac ;) a moze satelite?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: i jak?? IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 14:09 drcarlos napisał: > i jak?? nic nie ogladacie?? Nie. No, czasami teatr tv albo jakis film wybrany. Raz na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: ciekawe programy w telewizji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 15:11 Tylko Animal Planet i Discovery w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe programy w telewizji... 08.08.03, 22:16 a inni co ogladaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiekd Re: ciekawe programy w telewizji... 08.08.03, 23:09 Tez oglądam scrapheap challeng i tez w sobote lecą podobne zawody tylko nie wiem jak się nazywają w których są trzy drużyny i składają ze starych aut wyścigówki terenowe :-) Właściwie to wole oglądać discavery niz jakiś film na innym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ciekawe programy w telewizji... 09.08.03, 13:11 thunder races ale juz chyba to nie leci... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: ciekawe programy w telewizji... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 20:26 rysiekd napisał: > Tez oglądam scrapheap challeng i tez w sobote lecą podobne zawody tylko nie > wiem jak się nazywają w których są trzy drużyny i składają ze starych aut > wyścigówki terenowe :-) > Właściwie to wole oglądać discavery niz jakiś film na innym programie. scrapheap i tundery sa wypasione!! super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: ciekawe programy w telewizji... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 20:24 ja osobiscie lubie wszelkie pozycje ktore sa na discovery channel. mam w chacie 4 kanaly discovery - zwykly, science, civilization i travel. wszystkie sa debesciackie i mozna je ogladac o dowolnej porze, zawsze cos ciekawskiego i wartosciowego leci :D Odpowiedz Link Zgłoś