dr_scott 12.08.03, 17:42 cos konkretnego czy moze ;) bezalkoholowe?? ps. wiem ze podobny temat kiedys juz byl, ale nie chce mi sie szukac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_scott Jednym slowem Żywiec 12.08.03, 17:44 TAK: - Żywiec - Kelt - Zlaty Bazant - EB - Tyskie NIE: - Lech - Warka - Okocim - TESCO :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Jednym slowem Żywiec IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 20:13 TAK: -ŻYWIEC -LECH -WARKA STRONG NIE: -TYSKIE -ZLATY BAŻANT oraz inne piwa czeskie i słowackie które piłem( zraziłem sie podczas ostatniego pobytu w Pradze) Jerry dr_scott napisał: > TAK: > - Żywiec > - Kelt > - Zlaty Bazant > - EB > - Tyskie > > NIE: > - Lech > - Warka > - Okocim > - TESCO :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jednym slowem Żywiec 12.08.03, 20:25 Gość portalu: Jerry napisał(a): > TAK: > -ŻYWIEC > -LECH > -WARKA STRONG > > NIE: > -TYSKIE > -ZLATY BAŻANT oraz inne piwa czeskie i słowackie które piłem( zraziłem sie > podczas ostatniego pobytu w Pradze) > > Jerry > na temat czeskich i slovackich piw juzesmy sie rozwodzili raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jednym slowem Żywiec 12.08.03, 22:02 TAK: Zywiec mamy podobne zainteresowania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jakie piwo? 12.08.03, 23:09 Żywiec rządzi... a pil ktos krolewskie?? bo ja sie raz odwazylem. tylko raz. i to w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Jakie piwo? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 23:58 Piłem, też w W-wie:-) Takie sobie... J. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jakie piwo? 24.08.03, 22:12 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Piłem, też w W-wie:-) Takie sobie... > > J. takie siuśki... nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Jakie piwo? IP: proxy / 192.168.3.* 24.08.03, 22:00 TAK Żywiec Tyskie Warka Strong E B NIE Brok królewskie Lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peters Re: Jakie piwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 23:15 a ja lubię Tyskie !! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Jakie piwo? 24.08.03, 23:49 kolejnosc alfabetyczna carlsberg niebieski okocim zywiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: Jakie piwo? IP: *.lerid.com.pl 25.08.03, 17:04 Hmm :) Warka Strong , Żywiec , Tyskie , Harnaś :] , Lech , Karmi ;) , Kelt <słowackie> :) to by była czołówka ;] A najgorsze :> .. hmm .. chyba BraX :\ smakuje jak szampon ;> , tanie i <niepewne> ;] .. i wiele wiele innych :) .. które kosztują zazwyczaj < 2zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Żywiec RULES IP: proxy / 192.168.3.* 25.08.03, 18:45 Jednym słowem Żywiec-- Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: Jakie piwo? 25.08.03, 19:53 Tak: wino ( słodkie- fuj! ) Nie: piwo ( każde ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Jakie piwo? IP: proxy / 192.168.3.* 26.08.03, 15:49 Jeżeli ktoś w życiu pił inne piwo( z mniej znanych i małych browarów) poza wyżej wymienionymi to może je ocenic. Piłem kiedyś Leżajsk--niezłe jak na swoją cenę. Głubczyce kiedyś słynęły z dobrego piwa--kiedyś w młodości piłem a czy smakowało to niepamiętam. Był kiedyś Rybnik ale to żur w porównaniu z okresem swietności piwa Zabrzańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Jakie piwo? 02.04.04, 15:40 Jutro spróbuję Pilsnera,sąsiad był w Czechach i dal 2 butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jakie piwo? 02.04.04, 17:31 forman5 napisał: > Jutro spróbuję Pilsnera,sąsiad był w Czechach i dal 2 butelki. to dobry pomysł :) ja mam Kelta ktorego mi siostra przywiozła :)) A moze bysmy sie tak gdzies umowili na piwo? jest troche do pogadania... Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Jakie piwo? 02.04.04, 18:19 Ja też chcę Kelta :(( .. ten dźwięk otwierania butelki ;) .. pssss plum [; :DD Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jakie piwo? 02.04.04, 22:55 artektg napisał: > Ja też chcę Kelta :(( .. ten dźwięk otwierania butelki ;) .. pssss plum [; :DD do Czech lub na Słowacje miły bracie!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 02.04.04, 23:00 niedawno mialem okazje sprobowac warke strong czy co to tam bylo.... wchodzi jak woda... nie czuc smaku piwa... no moze troche, ale moznaby to pic litrami.... Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Jakie piwo? 03.04.04, 19:58 Żywiec oczywiscie:) schlodzony:) Warka Strong:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Jakie piwo? 03.04.04, 22:56 ja się właśnie raczę bialutkim tańcowanym żywcem :) należy sie po pracowitym dzionku :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 03.04.04, 23:05 iwusia2 napisała: > ja się właśnie raczę bialutkim tańcowanym żywcem :) należy sie po pracowitym > dzionku :P ;) :D dla mnie niestety zabrakło żywca dzisiej wiec musiołech zadowolić sie tyskaczem..... na szczescie byl zimniutki jak trza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Żywiec rulezz 05.04.04, 22:45 z tego co widze wiekszosc tutaj Żywczyka preferuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Żywiec rulezz 05.04.04, 23:09 no a jak :) .. A wczoraj piłem Tyskie :) bo od września jakoś nie piłem ;) .. I powiem wam że mi bardziej niż Żywiec smakowało ! Może to z powodu 375 lat Browaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Żywiec rulezz 05.04.04, 23:14 artektg napisał: > no a jak :) .. A wczoraj piłem Tyskie :) bo od września jakoś nie piłem ;) .. I > powiem wam że mi bardziej niż Żywiec smakowało ! Może to z powodu 375 lat > Browaru :) ja tez je pilem niedawno, ale tylko dla tego ze zywca nie mieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Moje piwa... | KTO PIŁ NACHENBURGERA??? 07.04.04, 23:46 polskie to : Wara strong, Żywiec, Redds dla odmiany jako soczek, polskie NIE: Lech (zepsul sie,siki takie),wszystkie tanie za 1,99zl etc. ZDECYDOWANE TAK pragnę oddać niektórym niemieckim trunkom, niekoniecznie bardzo znanym. Piłem tego dużo, zazwyczaj oceny nie schodziły poniżej 4 (skala szkolne), ale na CEL'a zasługiwał NACHENBURGER. Cud, miód i orzeszki. Pił ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Jakie piwo? IP: *.i / *.i-bud.pl 16.05.04, 23:23 jednym słowem "żywiec" :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 16.05.04, 23:51 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > jednym słowem "żywiec" :) hehehe ;D ciekawe jak oni to robią..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 06.07.04, 23:13 iwusia2 napisała: > z braku laku i "Karmi" może być :) hmmmmm...... kto was karmi!? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Jakie piwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:09 hmmm pyfffko :P nio i browar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Jakie piwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 01:03 ino niy strzelej :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 10.07.04, 00:12 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ino niy strzelej :P jo i szaleć ;P i tak żech go nie obaloł wtedy... nie wim czymu :P Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Jakie piwo? 10.07.04, 11:32 mi tam każde smakuje tak samo :/ no może poza Vikingiem jakie to niedobre było ale na takie tylko starczyło:D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 10.07.04, 19:49 lancer7 napisał: > mi tam każde smakuje tak samo :/ no może poza Vikingiem jakie to niedobre > było ale na takie tylko starczyło:D hehehe :) kryzys finansowy na wywczasach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Żywiec oczywiście! 14.07.04, 23:39 eksperymenty nie zawsze sie oplacają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Żywiec oczywiście! IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:32 w takim razie ja napije się Żywca :D No to PROST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Żywiec oczywiście! 15.07.04, 23:52 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > w takim razie ja napije się Żywca :D No to PROST!!! tysz bych sie napioł.... mmmmmmmm..................... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Żywiec oczywiście! 19.07.04, 23:04 iwusia2 napisała: > a fto Ci broni ?:> nikt.... ino nie mom żodnego żywca pod rynkom :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Żywiec oczywiście! 19.07.04, 23:08 aaaaaa no to sie innego napij :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Żywiec oczywiście! 20.07.04, 09:33 iwusia2 napisała: > aaaaaa no to sie innego napij :P ;) a innego nie mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Jakie piwo? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:19 aaa od czego mosz lodówka?:> :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Jakie piwo? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:38 kurcze weekend ide poszukac moze znajde jake pyfffko w lodówce :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Jakie piwo? 23.07.04, 23:33 poszukiwania spełzły na niczym hehe keine beer ino woda mineralno dzisioj w domciu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 23.07.04, 23:37 iwusia2 napisała: > poszukiwania spełzły na niczym hehe keine beer ino woda mineralno dzisioj w > domciu ;/ u mnie to samo...... ino wasser i pare innych rzeczy, ale ni ma beera.. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 25.07.04, 12:22 nie wim czymu, ale nojlepij pije mi sie piwo w szkle, w kuflu, z puszki jest jakby inne... a z buteli sie źle pije bo sie pieni.... a o tym że powinno być zimno to nie wspomne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 25.07.04, 22:44 iwusia2 napisała: > zimne i dobre :) a po jednym chce sie spać.... to też ide ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Jakie piwo? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:20 hihi jo wypiyła ino pół to pewnie przez to mi sie spać nie kce :P Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Harnaś. 25.07.04, 14:13 Mam nadzieję, że szybko się nie pogorszy jak dzieje się to w przypadku większości nowych piw butelkowych wprowadzanych na rynek (np. carlsberg mocno spuścił z tonu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Jakie piwo? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 19:53 Wypiłem przed chwilą Warkę, a chłodzi się Harnaś. W lodówce mam jeszcze wódkę bezalkoholową, czyli... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jakie piwo? 11.08.04, 23:11 Gość portalu: tatuś napisał(a): > Wypiłem przed chwilą Warkę, a chłodzi się Harnaś. W lodówce mam jeszcze wódkę > bezalkoholową, czyli... czyli?? :> Odpowiedz Link Zgłoś