Gość: gosc IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.08, 18:57 Witam,moze mi ktos powiedziec coś wiecej o tym lokalu i czy organizuje on np.komunie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: restauracja sobieski IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 19:42 Organizje, ale odradzam. Ja byłam na urodzinach i zabawa była przednia, ale jedzenie okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: restauracja sobieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 20:57 Właściciel pan Z ma też inne knajpy i tam jedzenie jest całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: restauracja sobieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 22:10 Właściciela ja go często widzę w TESCO kupuje produkty z przeceny: mięso i ważywa których normalny człowiek by nie kupił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: restauracja sobieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 22:20 Nie bronię tego pana,lecz nie sądzę by właściciele innych tarnogórskich knajp kupowali najlepsze i najdroższe gatunki mięs i warzyw.Wszyscy starają się kupić produkty jak najtaniej i sprzedać dania swoich kuchni drogo. Tu nie Paryż,nikt trufli i kawioru nie zamawia,nikt nie odróżni kotleta z karczku od schabowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: restauracja sobieski IP: 83.1.78.* 17.02.08, 01:06 Oj chyba 23 zna sie z Panem "Z" Pierszy post na temat knajp gdzie 23 broni wlasciciela. Buhahahahha To wszystko w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: restauracja sobieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 12:35 Owszem,znam tego pana z widzenia i dlatego też sądzę,że jak wszyscy wlaściciele knajp chce zarobić jak najwięcej najniższym nakładem kosztów.Nadmieniam,że moim zdaniem knajpiarze są o wiele uczciwsi w stosunku do klienta w porownaniu z tzw kupcami,których pazerność nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś