Gość: odkrywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:39 www.miss.strzybnica.com/index.php Dzisiaj zobaczyłem taki plakat.Strzybnica będzie znowu w centrum uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odkrywca Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:44 I jak tam?Będą zgłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgooon Re: Miss Strzybnicy. IP: *.ticom.pl 12.05.08, 21:11 a co ci to przeszkadza? zaal, zaaal ci czlowieku, ze nie bierzesz udzialu. powinni zrobic mistera strzybnicy. poza tym do dupy odkrywca, plakaty na dworcu juz wisialy w piatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrywca Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:12 Wyobraź sobie,że niektórzy ludzie mają samochody i nie odwiedzają dworców autobusowych,ani przystanków. Odpowiedz Link Zgłoś
projektant001 Re: Miss Strzybnicy. 16.05.08, 08:41 Tak, właśnie ruszyła druga edycja konkursu Miss Strzybnica.com. Stowarzyszenie Projekt Strzybnica zaprasza wszystkie dziewczyny do udziału. Super zabawa i ciekawe nagrody czekają. Zgłoszenia można przesyłać na adres miss.strzybnica@interia.pl do 23.05.08r. Wiecej informacji o konkursie, nagrodach i regulaminie znajdziecie na www.miss.strzybnica.com Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 17.05.08, 17:46 Kolejna idiotyczna propozycja spędzania czasu dla głupich dziewczątek.Projekt umacniania tępactwa i prtmitywu w dzielnicy Strzybnica.Może najpierw sprawdzić czy one potrafią pisać i czytać. Wyczuwam misję dziejową projektu Strzybnica. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-miss Re: Miss Strzybnicy. IP: *.ticom.pl 24.05.08, 08:13 Na przekór jak zwykle ciętej i trafnej ripoście forumowego guru zachęcam wszystkich do głosowania na Miss.Strzybnica.com o tu: www.miss.strzybnica.com/index.php?option=com_expose&Itemid=28 Liczy się sport i dobra zabawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 10:49 orginal23 widzę że są tu i tacy którym żal dupsko ściska że nie maja tak trafnych pomysłów na rozkręcenie i tak juz nudnego zycia w naszym mieście. a może nie udało Ci sie dostać do konkursu i teraz sie awanturujesz i tupiesz nogami w domu. powiedz mamie niech Cie przytuli to będzie ci zaraz lepiej a moze i jakiegos lizaka mama da. a może jestes jakims pierd... dilerem i tracisz klientów co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredibezkury Re: Miss Strzybnicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:24 A kto wygra? Bo w zeszłym roku już było wiadomo przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowartościowana Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 15:06 Cóż za pytanie?jak to kto wygra prototyp Miss 2007,blondi z pięknym szerokim uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 24.05.08, 20:54 To jedyne wybory,których wygrać nie jestem w stanie. Nie będę startował,bo: 1.Nie jestem zidiociałom nastolatką. 2.Wszelkie ocenianie kobiecego piękna przez jakiekolwiek zespoły ludzi(komisje,jury itp)uważam za idiotycne,albowiem każdy powinien mieć(ma)swój własny ideał piękna,który jest jego prywatną sprawą. Czyli jak już wiele razy mówiono i pisano"nie to ładne co ładne, ale to co się komu podoba. Projektowi strzybnickiemu radzę aby lepiej zorganizował wystawę gwoździ lub miejscowych rowerów(przepiękne są strzybnickie rowery) W razie problemów służę radą. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inlove Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 22:39 oryginal 23 czy Ty jesteś oryginal?"zidiociałom"?.W pozostałych kwestiach zupełnie się z Tobą zgadzam.Ja też wiem kto wygra zafarbowana blondi ,albo przefarbowana czarna.Jedno jest pewne będzie miała dwie ręce,dwie pary nóg i włosy na głowie.Zgadzacie się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 24.05.08, 22:52 W rzeczy samej zidiociałem.Brak podzielności uwagi i powolna destrukcja mózgu spowodowana brakiem tlenu. Teraz ja jestem baranem. Sprawdza się przysłowie."Nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka" Wstyd! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:53 Orginal23 a co ty zrobiles dobrego dla swojej dzielnicy? Krytykujesz dzialania Stowarzyszenia Projekt Strzybnica nie znajac wszystkich dzialan. Zapraszam na www.projekt.strzybnica.com/index.php?option=com_content&task=section&id=10&Itemid=78 Tam sie dowiesz wiecej na temat dzialan Stowarzyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 25.05.08, 22:08 Nic nie zrobiłem,nie mam"swojej"dzielnicy,mam swoje miasto. Czy coś dla niego zrobiłem?Na pewno jak większość zbyt mało. Zapoznam się z projektem,przemyślę i napiszę co sądzę. Pozdrawiam 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Miss Strzybnicy. IP: *.ticom.pl 26.05.08, 21:07 Inlove, na Boga! Niech nie czyta książek, niech jej hobby to HipHop, ale niech ma 2 nogi. Cztery, nawet najpiękniejsze, to za dużo dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 26.05.08, 22:07 Zapoznałem się.Nie zmieniam zdania na temat wyborów miss. Do tego wciąganie do tej głupawej zabawy 16 latek uważam za obrzydliwe i szkodliwe. Niech się dzieciaki pobawią jeszcze normalnymi klockami. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inlove Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:55 Pytek dzięki za bysrość umysłu!czekałam na to,cztery to faktycznie dyćko za dużo jak na jej intelekt...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Miss Strzybnicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:12 Mam nadzieję,że miasto nie daje na to ani grosza.Za swoje niech sobie robią co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznitloch Re: Miss Strzybnicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:52 Popieram fajne to. A po co im umieć pisać i czytać orginal23,- ty nie umiesz pisać a wszyscy Cię zrozumieli. A ta destrukcja mózgu to nie taka znowu powolna. Uważam ze jest "idiotycne" krytykowanie kogoś, kto cokolwiek robi ciekawego, podoba się innym, i odrywa na chwilę od szarej rzeczywistości. Orginal23 może np."Wielką Grę" zorganizujesz? (kretynów, co wkuwają parę miesięcy jeden temat, żeby raz zabłysnąć) To pewno nie jest głupawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-miss Re: Miss Strzybnicy. IP: *.ticom.pl 28.05.08, 14:23 Wszechwiedzacy oryginale23 (ironia), kiedy Twoim zdaniem jest czas na zidiocenie jesli nie wlasnie w wieku nastu lat? Z moich osobistych doswiadczen wynika, ze z robienia w tym wieku rzeczy zupelnie niemadrych i srednio uzytecznych tez mozna wyciagnac wnioski i wykorzystac zdobyte doswiadczenia w doroslym i powaznym juz zyciu. Zaszalej od czasu do czasu a Ci sie swiatopoglad rozjasni. Rozumiem, ze Ty od kolyski mowiles wierszem? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 28.05.08, 17:34 Zdobywanie życiowego doświadczenia poprzez udział w konkursie dla idiotek to wielce oryginalna metoda. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznitloch Re: Miss Strzybnicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 00:29 Oczywiście, że jest to dobra metoda na zdobywanie życiowego doświadczenia. Poprzez zabawę nabywa się umiejętności wysławiania, pokonywanie tremy przed występem przed większą publiką, przebojowości , wiary w siebie. Wszystkiego tego, czego nie uczą zgrzybiali i gnuśni jak Ty orginal23 belfrowie - niedouczeni, bez umiejętności sprzedania swojej skąpej wiedzy, tłamszący wszelkie objawy przebojowości i dyskusji na różne tematy z powodu braku wiedzy i właśnie takich doświadczeń jak udział w miss strzybnica. A zresztą idź lepiej na wystawę gwoździ , albo pooglądaj lepiej w tym czasie prześliczne rowery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-miss Re: Miss Strzybnicy. IP: *.ticom.pl 29.05.08, 16:36 23. Nie bierz wszystkiego tak doslownie. Chociaz gdyby sie zastanowic kandydatki na miss Strzybnica wykazaly sie spora odwaga stajac w szranki z boska Miyuki.Czegos sie naucza po drodze. Etykietka "glupich idiotek" jaka im przykleiles jest wielce dla nich krzywdzaca. No bo gdzie najbezpieczniej i najradosniej pluc jadem jak nie siedzac na tylku przed komputerem:) Pozdrawiam mimo wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 29.05.08, 17:58 Nie biorę dosłownie,więc: 1.Źle zrozumiałem,to nie konkurs piękności kobietek tylko wystawa owiec. 2.Odwaga to nie odwaga a jedynie pewność,że jest się pięknym. 3.Panienki są skrzywdzone,bo 23 napisał,że konkursik jest be. 4.Plucie na siedząco jest radosne. 5.Siedzenie na tyłku jest bezpieczne. Zastanawiam się tylko,na czym jeszcze poza tyłkiem można siedzieć? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-miss Re: Miss Strzybnicy. IP: *.ticom.pl 29.05.08, 18:38 Siedzenie na tylku kojarzy mi sie z nicnierobieniem. W Twoim przypadku jest to nicnierobienie przy jednoczesnym krytykowaniu wszystkiego wokol. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Miss Strzybnicy. 29.05.08, 18:46 Nie wszystkiego! Nic nie mam na przykład przeciwko mongolskim Spiewakom. 23. Odpowiedz Link Zgłoś