Gość: kawaler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 18:25 Zastanawiam się do czego?Jestem kawalerem i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moi Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.08, 18:40 a mąż??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:22 otóż to... jestem tego samego zdania, mężowie są zupełnie zbędni. Jestem panną i nie narzekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jono Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:24 Pewnie starą panną.Nie narzekasz,bo nie masz wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:46 hahahaha, wiedziałam, że w takim tonie będzie utrzymana riposta. No tak wkońcu kawalerem można być i nikt nie zastanawia się ile ów Pan ma lat, ale jesli tylko kobieta jest adwersarzem danych poglądów to od razu jest stara. Wyczuwam u Pana zaściankowe podejscie do sprawy, no ale cóż, dla mnie ważne jest to, że to nie mnie Pan unieszczęśliwia swoją osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:22 Czy to stara panna czy stary kawaler oboje mają narypane w mózgownicach (chodzi mi o ich specyficzne zachowania) i to widać gołym okiem, można takich od razu rozpoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 21:03 do: - towarzystwa, udzielania wsparcia, dzielenia obowiązków domowych, prokreacji, budowania poczucia mwskiej wartości itd itp.... ( praniu, sprzątaniu, gotowaniu nie wspomne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka taka Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.static.akk.net.pl 11.06.08, 21:26 mi żeby rano było z kim zjeść śniadanie żeby można wieczorem się do kogośrzytulić żeby mieć dom a w nim wspaniałe dzieci żeby te wspaniałedzieci miały mame i tate żeby w święta bożego narodzenia niespędzać samotnie tylko w bajkowym gronie aaaaaa dużo by pisać tych powodówwspułczuje samotnym żal mi was niewiecie co tracicie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swxbomba Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.static.akk.net.pl 11.06.08, 21:34 do darmowego bzzzzzzzzz kania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimmm Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:37 AAAAA swxbomba to rozumiem i ten argument mnie przekonuje, jest realny i rzeczowy, a nie tam jakieś dyrdymały na temat przytulania, wspólnych świąt i śniadań... Czy do tego naprawdę potrzebny jest mąż??? Odnoszę wrażenie, że spozywac posiłki można z każdym, no ale darmowe bzykanie z mężem w świecie zbyt emocjonalnie nastawionych mężczyzn jest bezcenne :)) No proszę jak to czasy się zmieniły - kiedyś szukano sobie męża dla kasy teraz dla bzykania. Pieknieee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do czego potrzebna jest żona? 11.06.08, 23:13 Jednemu potrzebna,drugiemu nie.Jednemu do tego,drugiemu do czegoś innego.Podobnie z mężami w przypadku kobiet,mogą być zbędni lub niezbędni.Wszystko zależy od człowieka. Ja lubię wszystkie żony świata,mężowie mnie nie interesują. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 00:43 ...i tu masz rację można się darmowo bzykać ....ale nie tylko z żoną.Sex to jest to .Bardzo potrzebny w życiu.Uwielbiam, coś wspaniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:11 To dlaczego się nad tym zastanawiasz,jeżeli ci w stanie kawalerskim jest dobrze,a może się mylę.Powiem ci, żona jest potrzebna do wszystkiego do radości,do smutku,do kochania,do życia i bycia razem,ale myślę że jeszcze tego nie doświadczyłeś więc spróbuj że życie z żoną może byc piękne,cudowne.Jestem juz parę lat żonaty i to jest najpiękniejszy okres w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiedziona Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:44 Poczekaj do rozwodu,wtedy poznasz prawdziwe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swxbomba Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.static.akk.net.pl 12.06.08, 19:25 rozwiedziona a co miałaś na myśli poprawe czy pogorszenie swojej sytuacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwiedziona Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:01 Oczywiście,że poprawę.Trzeba to było zrobić wcześniej,a nie utrzymywać drania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 18:28 Dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga2702 Re: Do czego potrzebna jest żona? 12.06.08, 15:30 No proszę i z poważnego pytania zrobiły sie chamskie i prostackie odpowiedzi.Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiedziony Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.08, 06:16 Jestem zadowolony że się rozwiodłem,nikt mi nie gdera nad głową.A żona w tych czasach ??? To słowo nie powinno istnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.ticom.pl 15.06.08, 09:09 Do prania skarpetek, na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 10:43 Głównymi krytykami małżeństwa są ludzie,którym się nie udało stworzyć takiego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż tłustej Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:48 Tłusta żona nie jest potrzebna do niczego,tylko żre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anorektyczka Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:07 chciałabym być tłusta!!a mążż do czego mi jest potrzebny??.......miłość ,się wypaliła a teraz tylko wspólne dzieci i ogólne życie..,seks dla niego jest świąteczną niespodzianką!..nie chce sie kochać bo wie..że już nie jest taki jurny...i po co mi on?...pozdrawiam żony beznadziejnych mężów w łóżku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obudzony Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 01:19 A co zrobić jak żona tłusta i jeszcze do tego chrapie? Ma dopiero 28lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.stk.vectranet.pl 16.06.08, 01:57 Kupić żonie (i sobie) roleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 16:18 Jak tłusta żona i jeszcze w dodatku chrapie...załóż kaptur na głowę idz na targ sprzedać i kup sobie nowa też z kapturem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunon Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:27 Na targu wybór on niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 09:16 mysle ze najbardziej docenisz ja na strosc...gdy bedziesz potrzebował opieki zdrowotnej...Troszke pomniejsz swoj cynizm... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do czego potrzebna jest żona? 25.07.08, 12:15 Wniosek. Żona jest niepotrzebna,należy szukać pielęgniarki. Troszkę powiększ swój rozum. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.scooter.com.pl 25.07.08, 15:08 Moja Kochana anorektyczko, jakbym siebie słyszała, z tym, że my po dwóch latach już mamy z seksem problem, bo jemu się nie chce, więc nawet dzieci nie zdążyliśmy "zrobić", ale rozumiem Cię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do czego potrzebna jest żona? 25.07.08, 17:48 Zastanawiam się,czy wy jesteście dziwne,czy wasi mężowie. (zdanie wielokrotnie złożone,jak wasz problem) 23. Odpowiedz Link Zgłoś
z_zk Re: Do czego potrzebna jest żona? 25.07.08, 19:46 Gość portalu: kawaler napisał(a): > Zastanawiam się do czego?Jestem kawalerem i nie narzekam. Do Kuchni, Kruchty i Kołyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 23 Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 23:48 Na starość moze cie nie będzie stać na pielęgniarkę...A kawaler i to stary-żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do czego potrzebna jest żona? 27.07.08, 10:23 Niech każdy sam martwi się o swoją szczęśliwą starość. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
east1983 Re: Do czego potrzebna jest żona? 27.07.08, 17:32 a ja jestem w pełni sprawny a nie mam z kim :D:D:D co fajniejsza to mężatka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:37 Pewnie jeseś piramidalnie głupi,bo nawet bardzo brzydki mężczyzna potrafi kogoś zainteresować.Niestety głupota wyklucza nawet piękne okazy samców. Odpowiedz Link Zgłoś
east1983 Re: Do czego potrzebna jest żona? 28.07.08, 00:12 użyłbym słowa "wybredny" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 00:46 ...widzę Kasiu,że jesteś na topie.Sex,Sex,i jeszcze raz Sex.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 09:27 Po pewnym czasie nie to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
east1983 Re: Do czego potrzebna jest żona? 28.07.08, 10:25 szanowna kasiu czy chciałaś nam przez to powiedzieć że stara baba już z ciebie?? czyżby Twoja pierwsza wypowiedź to nic innego jak leczenie kompleksów?? ps. może tego niedostrzegasz ale ja wyczuwam lekką nutkę ironii w wypowiedzi kawalera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Do czego potrzebna jest żona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:16 Nie mam kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś