Gość: gosiaczek104 IP: 77.252.182.* 10.07.08, 18:54 czy zna ktos jakies sale na wesele do 100 osob godne polecenia w okolicy??oraz zespol?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tg wesele Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:44 zespoły: DAM, MIKSED a sale: w HOTELU NEO lub SALA W OPATOWICACH KOŁO KOŚCIOŁĄ ponoć ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: 83.1.69.* 11.07.08, 08:11 W nowej restauracji w Kopalni Zabytkowej jest ładnie, sama rezerwowałam. A zespół mam sprawdzony.. Talizman z Radzionkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 16:17 tylko hotel Olimpijski piekna sala KLIMATYZOWANA I BARDZO DOBRA MUZYKA Odpowiedz Link Zgłoś
jaaxs Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 11.07.08, 21:33 Sala na reptach (jak wjeżdza sie do centrum rehablitacji, skręt w prawo, budynek graniczy visa vi z działkami), świetna lokalizacja, fachowy właściciel, duży wybrukowany parking i świetnej jakości kuta brama. Wnętrze klimatyzowane w stylu wiktoriańskim. Catering niestety trzeba sobie wynająć, ale rekompensuję to wspaniała architektura budynku oraz przepływający niedaleko krystalicznie czysty potok. Zaprojektowane specjalnie dla maluchów (oczywiście w trosce o ich bezpieczeństwo) karuzele i huśtawki zapewniają im godziny wspaniałej zabawy. Córka robiła tam wesele na 250 osób i wszyscy ocieniają to miejsce w samych superlatywach. PS Z zewnątrz sala niewydaje sie zbyt duża, lecz wnętrze jest bardzo ergonimicznie zabudowane, co daje bardzo dużo przestrzeni :) Pozdrawiam, Sławomir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek104 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: 77.252.182.* 11.07.08, 22:33 oo..dziekuje bardzo za cenne informacje!w niektorych salach juz bylam ale duzo ma pozajmowane terminy juz na przyszly rok!!a do kilku musimy jeszcze jechac!!co do zespolu to Mixed jest super ale jest zajety a ten DAM to slyszalam ze jest fajny ale ma ktos do nich moze numer tel albo maja oni strone internetowa zeby ich posluchac?a slyszal ktos moze o zespole The Tempest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:21 sala belford Bytom ładne wnętrze sama miałam tam ślub bardzo polecam orkiestrę miłowit milowit.wizytowka.pl/ to ich strona naprawde byli świetni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:28 W cywilizowanym świecie nikt normalny już się nie wygłupia i nie wydaje fortuny na takie imprezy.Po prostu zaprasza się kilku dobrych znajomych na kolację do miłej knajpki.Nie ma szaleństwa prezentowego,biegających po sali dzieciaków i tandetnej muzyki. Może u nas też powinno się przyjąć ten model weselnej imprezy. A za oszczędzone pieniądze jechać na fajne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka taka Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.static.akk.net.pl 16.08.08, 21:08 WAKACJE TO JA MAM CO ROKU A WESELE MIAŁAM JAK NARAZIE RAZ 14 LAT TEMU i naprawde wakacji z przed np.7 lat już nie pamiętam a moje wesele TAK I TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 05.08.08, 12:04 jaaxs napisał: > Sala na reptach (jak wjeżdza sie do centrum rehablitacji, skręt w prawo, budyne > k graniczy visa vi z działkami), świetna lokalizacja, fachowy właściciel, duży > wybrukowany parking i świetnej jakości kuta brama. Wnętrze klimatyzowane w styl > u wiktoriańskim. Catering niestety trzeba sobie wynająć, ale rekompensuję to ws > paniała architektura budynku oraz przepływający niedaleko krystalicznie czysty > potok. Zaprojektowane specjalnie dla maluchów (oczywiście w trosce o ich bezpie > czeństwo) karuzele i huśtawki zapewniają im godziny wspaniałej zabawy. Córka ro > biła tam wesele na 250 osób i wszyscy ocieniają to miejsce w samych superlatywa > ch. > > PS Z zewnątrz sala niewydaje sie zbyt duża, lecz wnętrze jest bardzo ergonimicz > nie zabudowane, co daje bardzo dużo przestrzeni :) > > Pozdrawiam, Sławomir. A jak nazywa się ta sala? Mogę prosić o adres i dokładne namiary albo stronę www? Ile kosztuje wynajęcie tej sali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 21:17 Ta sala to "sala krasnala tralala"Doskonałe miejsce nawet na stypę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.09, 19:49 Poproszę o szczegóły!! Gdzie dokładnie znajduje się ta sala??? Bo w tamtejszych okolicach kojarzę tylko Salezjański Ośrodek Szkolno Wychowawczy, ale bramy tam nie ma i 250 osób sala nie pomieści. W Ośrodku Rehabilitacyjnym..? Poproszę o namiary!!! najlepiej na maila: a.gencja@interia.pl PS. Bardzo mi zależy, wiec będę wdźięczna za szybką odpowiedź. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadus27 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 21:31 Sale polecam Imperium w Piekarach. Zresztą zobaczcie sami: www.imperium.waw.pl/ A zespól jeśli Ci się uda załatwić to polecam New Transformation: newtransformation.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 23:03 Sama kaszana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek104 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: 77.252.182.* 13.08.08, 20:58 a byl ktos moze w Hawannie w Strzebiniu??albo w Koszecinie??bardzo prosze o opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 23:08 Strzebiń i Koszęcin to prawdziwe pobliże Bytomia i Radzionkowa. Lepiej niech ktoś napisze,czy jest jakaś sala odpowiednia na wesele w Moskwie lub Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 15.08.08, 12:25 A jeszcze mam pytanko o salę "Lawendowy ogród" w Swierklańcu? Był tam ktoś? Jeśli tak to jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:56 Prosimy o kolejne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sala na wesele-Lubsza IP: 77.252.182.* 22.08.08, 18:43 czy slyszal ktos moze o sali "Pod kasztanami" w Lubszy??troche dalej od TG ale moze ktos cos wie na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: sala na wesele-Lubsza 24.08.08, 18:40 ja mialam w Lubszy wesele prawie rok temu. Mopge z czystym sumieniem polecic. Do dzis goscie wspominaja jak tam bylo. Nie bylo z niczym problemow. Jedzenie bardzo dobre. Wszyscy zadowoleni. Polecilam sale kolezance i 2 tyg temu znow tam sie bawilam an weselu. Kolezanka jak i jej goscie super zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: sala na wesele-Lubsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 20:01 Wiadomo,najlepiej uchlać się na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak dla mnie Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 20:16 Swietna sala weselna-Salezjanie w parku repeckim.A zespół- Baj.Polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKG Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: 83.18.244.* 07.01.09, 22:18 Witam, mamy do odstąpienia salę na dzień 14 i 15 lipca 2009 lub na jeden z tych dni na wesele lub inną imprezę w Piotrówce. Dokładny adres sali to: Neuman Urszula - Restauracja Neuman 47-133 Piotrówka ul. Kościuszki 111 kom. bezpośrednio do Pani Neuman: 606 653 027 lub w przypadku wszelkich pytań proszę o kontakt ze mną tj. Klaudia: 888 566 625 Niezależna opinia na temat sali na stronie www: babiniec-cafe.pl/viewtopic.php?t=2575 pozdrawiam serdecznie, KG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnsam Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.ticom.pl 05.02.09, 12:56 Witam a ma ktoś może jakieś zdjęcia z sali w piotrówce bo byłabym zainteresowana ponieważ słyszałam same pozytywy ale nie mam pojęcia jak ta sala wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania b Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:25 Rusz głową i sobie wyobraź. Tandeta i kicz jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:37 a ja polecam Nad aniołem w kopalni zabytkowej- maja stronę ze zdjeciami- byłam tam na chrzcinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:30 A ja polecam salę "A DONG" NAD CHECHłEM ,a zespół uwazam ze najlepszy to MARK 2 U MNIE GRALI BYłO SUPER POLECAM a co najwazniejsze nie grają z mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszecin Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 14:40 Nam sie podobało wesele kumpeli w Koszecinie-sala -siedziba zes. Śląsk-Grał zespół Baj z Tarn.Gór. Na zywo,dobre wokale,fajne zabawy,ogólnie-udało sie wesele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 23:54 Poszukuję informacji na temat domu bankietowego A- Dong nad zalewem Nakło- Chechło. Planujemy tam wesele. Będę wdzięczna za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiołek Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 23:51 Witam,byłam tam na weselu,poprostu żenada,nie było co jeść, obsługa na poziomie wsi,odradzam każdemu to poprostu pomyłka że tam organizuje się wesela. Ludzie wszędzie ale nie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:21 Z sal to można polecić Pałac Wiśniewskich w Piekarach Śl.a zespół to Paradise z Tarnowskich Gór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.interpc.pl 26.03.09, 20:11 CZy może ktoś coś więcej powiedzieć na temat zespołu PARADISE z TARNOWSKICH GÓR?? Zastanawiamy sie czy nie wybrać tego zespołu na nasze wesele i z chęcią posłuchali byśmy opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:41 Polecam sale w miasteczku slaskim "u stefana" nazwa taka sobie ale sala wypasiona, wesele moje bylo na ponad 100 osob i wszyscy byli zadowoleni, sala duza, kuchnia duza, ogrodek i ... mile wspomnienia! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.stk.vectranet.pl 11.03.09, 22:58 Wypasione to może być bydło,nie jakaś tam sala. Nie wiedziałeś kmiotku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziakl@o2.pl Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.04.09, 14:58 szukam namiarow " u stefana" miasteczko slaskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 23:09 Sala duza,ale akustyka tragiczna.nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gancek1 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 15.01.14, 12:08 ! Polecam nową sale Zacisze w Bytom Stroszek ! Idealna na wesele 18 urodziny, jubileusze, rocznice ślubu , chrzty, komunie, stypy. Najniższe ceny, najwyższa jakość www.wesele-bytom.pl 512-358-794 Odpowiedz Link Zgłoś
niuniatg Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 26.03.09, 20:42 W Posmyku na Kokotku jest jak dla mnie najlepiej. Cisza, spokój, goście mają gdzie wyjść, dzieciaki mają mini zoo, jest molo, gdzie można zrobić parę zdjęć, są miejsca do spania i duża sala. Moja siostra wyprawiała tam wesele parę lat temu, było udane. Trafiła z tą salą. Kierownik to swojski człowiek, z którym można się dogadać w kwestii jedzenia czy noclegów dla gości. Wiem, że Ci, którzy tam byli a są bardzo wymagający napiszą, że jest parę uwag odnośnie stanu motelu czy domków ale ja i tam będę obstawała za tym ośrodkiem. Po ślubie mojej siostry bywałam tam regularnie: wpadałam by wypić kawę czy zjeść obiad, popływać kajakiem czy opalać się od strony Oś. Silesiana. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 26.03.09, 22:22 Opalam się na brzuchu lub plecach,opalam twarz,ręce,nogi itd,ale nie mam pojęcia,jak opalać się"od strony Oś Silesiana. Gdzie masz tę stronę? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniatg Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 26.03.09, 22:37 Pojedziesz ze mną w lublinieckie rejony to Ci pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 26.03.09, 22:49 Czuję się zaproszony. W zamian też Tobie coś pokażę. Pozdrowionka. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_tg Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 29.03.09, 13:40 ja szukam sali na wesele ok. 100 osób, chciałabym wynająć tylko salę, ponieważ chce mieć swojego kucharza i obsługę. Znacie jakieś miejsca godne polecenia z okolic Tarnowskich gór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.strong-pc.com 18.04.09, 09:50 olimpijska piekny wystruj tanio super kluski i rolady klimatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 00:46 orzech -nowa knajpa Odpowiedz Link Zgłoś
gancek1 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 15.01.14, 12:03 Polecam Nową sale weselną Zacisze w Bytom Stroszek ! www.wesele-bytom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gancek1 Re: sala na wesele-okolice TG,Bytom,Radzionkow?? 15.01.14, 12:13 Polecam nową sale Zacisze w Bytom Stroszek ! Idealna na wesele 18 urodziny, jubileusze, rocznice ślubu , chrzty, komunie, stypy. Najniższe ceny, najwyższa jakość www.wesele-bytom.pl 512-358-794 Odpowiedz Link Zgłoś