Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Tarn. Górach. Pytanie

IP: *.range86-153.btcentralplus.com 25.08.08, 11:38
Niestety moja fryzjerka jest na wakacjach a ja potrzebuje dobrego
strzyżenia, farbowania no i wreszcie ładnej fryzurki ( ważna,
rodzinna uroczystość w sobotę). Tarnogórzanki poradzcie mi jaki
salon wybrac, gdzie zarezerwowac wczesniej termin, z jakich uslug
jestescie zadowolone i z czystym sumieniem polecicie go innym?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: dlm Re: Fryzjer w Tarn. Górach. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 06:34
      Wątek fryzjerski był wcześniej .Poszukaj.
      • Gość: kolop Re: Fryzjer w Tarn. Górach. Pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 15:33
        dml ale jakos takich usług mogą ulegac zmianie, przez zmiany personalne albo
        uszkodze jakie powstaly w jakim kolwiek salonie, sprzetowe czy tez budowlane itp.
        • Gość: aśka Re: Fryzjer w Tarn. Górach. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 15:52
          ja proponuje salon Karina jest to koło bramy wjazdowej do
          Tarmilo,albo nowy salon w Miasteczku Śląskim obok sklepu mięsnego i
          lotto pani Basia jest świetna ,polecam ale nie wiem jak z terminami
          u niej
    • Gość: ollla Re: Fryzjer w Tarn. Górach. Pytanie IP: *.piekary.net 27.08.08, 18:04
      Gabriel na tylnej - zawsze wychodze zadowolona,dobre kosmetyki maja i fajnie obcinaja:)a zepsuc wlosy lorealem to sztuka ;)
      • Gość: miodek Re: Fryzjer w Tarn. Górach. Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 22:40
        kolop napisał/ła:
        dml ale jakos takich usług mogą ulegac zmianie, przez zmiany personalne albo
        uszkodze jakie powstaly w jakim kolwiek salonie, sprzetowe czy tez budowlane itp.

Możesz to napisać raz jeszcze ale po polsku,bo ni jak nie wiem o co chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka