Gość: MikoS IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 23:43 Czy jestescie od czegos uzaleznieni ? Ja niestety juz tak... KOMP I INET :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: Nalogi... IP: *.wbp.zabrze.pl 18.01.02, 09:17 Nie pije! Nie pale! Nie cpam! Ale nalog mam. Pisze na forum! I chce zeby postow bylo duzo duzo duzo duzo!!!! DUZO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Nalogi... IP: 195.136.60.* 18.01.02, 10:20 dziś mija czwarty miesiąc bez papierosa!! jestem dumny z siebie i czuję się bardzo dobrze. Wszystkim palaczom polecam choćby próbę, może się uda. Wszystko smakuje lepiej, wyraziście, w domku ładnie pachnie no i w aucie, pływa się bez zadyszki. same ++++++++++++++!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra4 Re: Nalogi... IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 15:22 no ja oczywsiscie tez... cygara, finladnia, net, szalencza jazda samochodem... i cos jeszcze ale otym tylko nieliczni wiedza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Nalogi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 16:06 Gość portalu: MikoS napisał(a): > Czy jestescie od czegos uzaleznieni ? Ja niestety juz tak... KOMP I INET :) ja jestem wolny od nalogow... tak mi sie przynajmniej wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikoS Re: Nalogi... IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 12:41 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: MikoS napisał(a): > > > Czy jestescie od czegos uzaleznieni ? Ja niestety juz tak... KOMP I INET : > ) > > ja jestem wolny od nalogow... tak mi sie przynajmniej wydaje... No wlasnie... wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Nalogi... IP: proxy 06.12.02, 22:52 Oj papierosy,rysunki Andrzeja Mleczki no i forum.Alkoholu prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Nalogi... 06.12.02, 23:45 wlasciwie to nie ... tylko dlaczego jak wejde do domu, to zanim zdejme kurtke i buty musze wlaczyc komputer ?? Odpowiedz Link Zgłoś