Dodaj do ulubionych

Dmuchana Krowa :)))

IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 01:03
Szukam jakiegoś odjechanego prezentu. Byłam dzisiaj z koleżankami w sex-shopie
i widziałam tam parę śmiesznych rzeczy, między innymi dmuchane lalki- krowę i
osła. Nie mogłyśmy wytrzymać ze śmiechu :))) Może to głupie ale mam zamiar
kupić bratu na osiemnastkę krówkę. Co o tym myślicie, bo my wymiękłyśmy:) Może
macie jakiś śmieszniejszy pomysł? Doradźcie proszę, bo mam jeszcze tydzień czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek nocą Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 01:25
      Dmuchana panienka była by wulgarna,ale krowa to fajny pomysł.
      • Gość: kaka Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.stk.vectranet.pl 09.01.09, 14:47
        ja kupiłam taki śmieszny termofor z biustem ale krówka też mi się podobała.
        Trudno coś polecić, ja zawsze kupuję to, co mi wpadnie w oko.
        • non_kaaa Re: Dmuchana Krowa :))) 09.01.09, 16:37
          krowa super pomysł na ALEGRO są te krowy i jeszcze przy bzzz
          bzzzykaniu podobną robią muuuuuuu
          • oryginal23 Re: Dmuchana Krowa :))) 09.01.09, 18:14
            To krowy do bzykania?
            Świat jest naprawdę piękny!
            23.
          • non_kaaa ...23... 09.01.09, 21:35
            A ty myślałeś że co ??? że dale mleko krowa z sex szopu????
            • oryginal23 Re: ...23... 09.01.09, 21:43
              Domyślam się,że daje co innego :)
              23.
              • Gość: kosiu Re: ...23... IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 01:12
                Bierz krasulę !!! Dzięki Wam już mam pomysł na następny prezent.
                Pozdrawiam
                • Gość: tg Re: ...23... IP: *.stk.vectranet.pl 12.01.09, 10:46
                  a są jakieś inne zwierzątka ???
                  • Gość: ania b Dlaczego pytasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:52
                    Idź i zobacz.Nie wstydź się,to wszystko jest dla ludzi.
    • Gość: hellyspring Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.strong-pc.com 14.01.09, 16:56
      Miałam znajomego, który w swoim czasie pracował w sex shopie (mało jest zreszta miejsc, gdzie nie pracował, wyjątkowy oryginał) i opowiadał, że krowy oraz owce bardzo dobrze się sprzedawały. Ale wiesz co? Szczerze mówiąc taka krowa to dosc spory wydatek, ja na miejscu Twojego brata bardziej ucieszyłabym się z odjechanego gadżetu w stylu koszulki, kufla z biustem czy czegos takiego, a za kase wolałabym dobry alkohol lub perfum. Bo krowa jest owszem, smieszna, ale cóz, raz się posmiejesz, a potem przez lata kurz zbiera. No chyba, że ktos naprawde uzywa jej w celu, do którego została stworzona...
      • oryginal23 Re: Dmuchana Krowa :))) 14.01.09, 21:53
        Kufel z biustem jako prezent to przejaw beznadziejnego gustu
        darczyńcy.Mało oryginalny,plebejski i zbyteczny przedmiot.
        23.
        • Gość: hellyspring Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.strong-pc.com 15.01.09, 22:13
          Oczywiście, że tak. Podobnie jak dmuchane lalki, gzabawki z seks-shopów, kieliszki z bzdurnymi napisami, erotyczne fartuszki, krawaty, popielniczki i setki innych nikomu niepotrzebnych gadżetów, od których roi się w sklepach z pamiątkami i które sa hitem osiemnastek oraz wieczorów kawalerskich. Ale jesli już wybrac cos z tej listy, to lepiej kubek z biustem za 10zł, z którego mozna faktycznie pic i który w pierwszym momencie bawi, a resztę kwoty przeznaczyc na jakiś konkretny prezent, niz dmuchany gadżet erotyczny za 110zł,który bawi moze nieco bardziej, ale też tylko przez moment prawda? chyba, że Ty wolałbys byc obdarowany bardziej oryginalną lecz równie zbędną dmuchana krową, aczkolwiek o gustach się nie dyskutuje.
          • oryginal23 Re: Dmuchana Krowa :))) 15.01.09, 22:57
            Pełnoletniość osiągnąłem sporo lat temu i nie otrzymałem żadnego
            idiotycznego prezentu z tej okazji.Nie rozumiem co może bawić
            w kubku z biustem.Dmuchana krowa też jest idiotyczna,ale bardziej
            oryginalna.
            23.
            • Gość: hellyspring Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.strong-pc.com 15.01.09, 23:13
              Ja osiągnęłam nie tak znowu wiele lat temu, ale zaznaczyłam, żeby ofiarodawcy wystrzegali się wszelakich głupich prezentów, jak już nie mają co kupic, niech mi dadzą doładowania do telefonu, stąd też nie zostałam uszczęśliwiona żadnym badziewiem.
              Nie pytaj mnie proszę, co jest zabawnego w kubku z buistem, bo nie wiem. Pewnie to samo co w bombonierce czekoladowych penisów bądź koszulce z napisem "Pier..., nie robię".
              A jesli za chęc bycia bardziej oryginalnym warto dopłacic 100zł, to prosze bardzo, dmuchane krowy górą.
              • Gość: BenedyktXVII Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:18
                Wstydźcie się grzesznego podejścia do uroczystości.Zaprawdę
                powiadam wam,że jedynym pięknym prezentem jest różaniec
                z drzewa sandałowego.
                Amen.
                • oryginal23 Re: Dmuchana Krowa :))) 15.01.09, 23:32
                  W dzisiejszych czasach to niezwykle oryginalny prezent.
                  23.
                  • Gość: madzia Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.09, 01:41
                    Dzięki za wasze opinie. Kupiłam jednak krasulę, ponieważ pierwsza myśl jest
                    najlepsza i cały czas mi to chodziło po głowie, więc musiałam ją kupić :)) Cena
                    nie była wcale taka straszna, nawet doatałam rabat i zapłaciłam 35zł.
                    Hellyspring nie wiem gdzie widziałeś za 110zł, bo ja zapłaciłam mniej niż 1/3
                    tej ceny, więc nie jest to droga zabawka i chyba jednak nieco lepszy efekt niz
                    kubek, przynajmniej wg mnie. Podobał mi sie też osiołek ale był droższy, więc
                    zdecydowałam się na mućkę.
                    • Gość: hellyspring Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.strong-pc.com 16.01.09, 08:55
                      własnie ten kumpel, sprzedawca tego typu zabawek opowiadał, że ceny sa od 100zł w górę, stąd moja informacja. Z tym, że on trudnił się tym dobre kilka lat temu, może wówczas była to nowośc na rynku i sztucznie wywindowano cenę?
                      Nie wiem, w każdym razie nie gniewaj się Madziu, ale te 35 też lepiej wydac na jakaś dobrą ksiązkę (nawet o tręsci w jakis sposób nawiązującej to uroczystości ukończenia 18 lat, jesli wiesz, o co mi chodzi), bo z doswiadczenia wiem, że zabawki erotyczne i tego typu pierdółki rozśmiesza raz, a potem wędruja na długie lata do piwnicy. Ale to moje zdanie.
                      • Gość: guajazyl Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 09:41
                        Książka jest najlepszym prezentem,ale niestety niewielu młodych
                        ludzi potrafi czytać.
                        • hevotg Re: Dmuchana Krowa :))) 16.01.09, 21:54
                          a najlepsza telefoniczna... dużo bohaterów, mało akcji ;)
                          • oryginal23 Re: Dmuchana Krowa :))) 16.01.09, 23:15
                            To prawda.Sieciowy rozkład jazdy PKP też jest niezły.
                            23.
    • Gość: franchipe Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:44
      Tutaj mają te krowy w niewygórowanej cenie - jako dodatek do czegoś
      poważniejszego będzie idealna:)
      www.future-toys.pl/product-pol-33-Pat-seksowna-dmuchana-krowa.html
      • Gość: tg Re: Dmuchana Krowa :))) IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 00:35
        to przecież drożej, bo z tego co madzia pisała, to zapłaciła 35zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka