usia.t 16.11.03, 16:43 Jakie wrażenia po? Trudny tekst,czy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Dyktando 2003 16.11.03, 17:02 Jo niy byda sie tu asioł Bych bykami ich wystraszoł Dyć moj synek tyż sztartowoł W młodzieżowy lidze stowoł. Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Dyktando 2003 16.11.03, 21:30 dziwne to dyktando bo takie ornitologiczne, z nazwami ptaków, terminami muzycznymi...dla mnie to takie udziwnianie na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia.t Re: Dyktando 2003 IP: *.protonet.pl 16.11.03, 22:16 Mnie to dało popalić.....".Nie wolno o śreżodze łowić mrzeżą cietrzewi." zupełnie nie wiem co to jest "śreżodze, mrzeżą"? Terminy muzyczne?Kilka napisałam poprawnie, ale tak na wyczucie. Natomiast nazwy takie jak uhla,nur,białorzytka i inne napisałam poprawnie. Rozwiązuję krzyżówki. Ta pasja mi się przydała przy dyktandzie. Oczywiście pisałam w domu przed telewizorem, więc bez tremy! Pozdrawiam wszystkich ,którzy też pisali dyktando. Odpowiedz Link Zgłoś