Gość: Wilhelm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 12:32 Pytam bo zastanawiam się ile jest prawdy w opiniach o wielkim zadłużeniu Polaków.Sam spłacam tylko telewizor kupiony na raty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal23 Re: Macie długi? 28.02.09, 12:37 Obecnie nie mam żadnych długów.No,może kilka moralnych. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynkaonline Re: Macie długi? 28.02.09, 12:38 nie mam długów, nie kupuje niczego na raty, wychodzę z założenia ze skoro mnie nie stać na coś to tego nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniatg Re: Macie długi? 28.02.09, 13:26 Za dużo kredytów, zakupionych rzeczy na raty... To oczywiste, że zadłużenie jest duże w momencie, kiedy większość ludzi się kredytowała na własne mieszkania, domy samochody itd. a teraz albo stracili pracę i nie mają jak spłacać albo obniżono im pensje i mają zaległości w płaceniu rat. Osobiście mam paru znajomych mających drobne opóźnienia w płaceniu właśnie z powodu obniżenia płac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Macie długi? IP: *.strong-pc.com 28.02.09, 13:33 Tak mam dwa kredyty narazie daje rade ale mam tez opooznienia zalezne od tego kid=edy dostsnie wyplate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyrant Re: Macie długi? IP: *.ticom.pl 28.02.09, 13:37 Osobiście nie mam długów. Na raty też nie kupuję. Jeżeli mnie nie stać to rezygnuje z tego i czekam aż będzie mnie stać (oszczędzam w miarę możliwości). Jeżeli chodzi o zadłużenie polaków to najwięcej dłużników jest... na Śląsku i Mazowszu. Wczoraj mówili o tym w radiu. Przeciętny dłużnik to mężczyzna po 30-tce. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Macie długi? 28.02.09, 18:17 Z wpisów wynika,ze wszyscy(prawie)jesteśmy oszczędni,racjonalni i poukładani. Gdzie więc ci zadłużeni? 23. PS.Pewnie nie mają internetu,odcięli im bo nie płacą rachunków. Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: Macie długi? 02.03.09, 12:14 Jakoś sobie żyję z kilkoma kredytami.Takich jak ja jest wielu, ale nieliczni przyznają się do tego,że biorą kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Macie długi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 01:17 Nikt nie ma długów,a idąc Krakowską widać we wszystkich bankach ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Macie długi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 11:20 Długi to kwestia przyzwyczajenia.Ja juz przywykłem do porannej wódki i długów. Odpowiedz Link Zgłoś