bombadil 30.01.02, 13:02 A to tak przy okazji rozmów o piwie w TG. W miejscu gdzie dzisiaj jest chyba Kursk pub była kiedyś herbaciarnia - Tea bar. I była tam i szafa grająca i ekstra herbata z sokiem brzoskwiniowym. Czy to jeszcze pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagna Re: Tea Bar IP: *.dialup.medianet.pl 30.01.02, 14:10 Pamiętam i to bardzo dobrze, ale to było lata temu. Potem w tym miejscu powstawały różne podejrzane spelunki. A pamiętacie knajpę w parku - w muszli koncertowej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Tea Bar IP: *.scooter.com.pl 30.01.02, 15:36 Ino że Baca się ożarł zawsze jako pierwszy, więc to nie była zbyt dochodowa knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Tea Bar IP: 195.136.60.* 06.02.02, 15:10 Gość portalu: db napisał(a): > Ino że Baca się ożarł zawsze jako pierwszy, więc to nie była zbyt dochodowa > knajpa. ale, jako że lokal zwał się BacBol, zawsze pozostał w obwodzie Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Tea Bar i inne IP: 195.136.60.* 06.02.02, 15:08 Gość portalu: jagna napisał(a): > Pamiętam i to bardzo dobrze, ale to było lata temu. Potem w tym miejscu > powstawały różne podejrzane spelunki. A pamiętacie knajpę w parku - w muszli > koncertowej???? tak, były nawet co najmniej dwie! imprezki były tam niezłe, np niezapomniany bal przebierańców, albo koncert francuskiej grupy Sysigambis! to była jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Tea Bar IP: *.waw.cdp.pl 30.01.02, 17:45 a jak ja siegam pamiecia to byl w tym miejscu jakis tajemniczy, budzacy strach lokal. zawsze chcialam zobaczyc jak tam jest w srodku, ale niestety braklo mi odwagi zeby tam wejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
bombadil Re: Tea Bar 31.01.02, 08:53 Gość portalu: jolek napisał(a): > a jak ja siegam pamiecia to byl w tym miejscu jakis tajemniczy, budzacy strach > lokal. Tajemniczy to on nie był a strach wzbudzały pewnie osobniki wchodzące i przebywające w nim i muzyka jaką chciałeś od the Cure kończąc np na Slayerze > zawsze chcialam zobaczyc jak tam jest w srodku, ale niestety braklo mi odwagi > zeby tam wejsc... Trzeba było wejść czasem fajni ludzie tam bywali i fajne rzeczy się działy Odpowiedz Link Zgłoś