Gość: zainteresowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:57 Witam, czy ma ktoś opinie dotyczące Zespołu Muzycznego Paradise ? Czy ktoś bawił się na weselu przy ich muzyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulczanka Re: Zespół muzyczny Paradise 30.07.09, 17:49 Talizman, Paradise. Czytając o tych "zespołach" mam przed oczami pełen goryczy obraz polskiej prowincji - film "Wesele". Polecam. Ale to tylko moje zdanie. Inne rzecz jasna także szanuję wszak o gustach się nie dyskutuje. Ooo... i nawet się rymuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
malamii_1 Re: Zespół muzyczny Paradise 12.08.09, 23:16 Witam Zespół Paradise z Tarnowskich Gór ,bo nie wiem czy ten Pana interesuje? Grał na moim weselu i wszyscy byli zadowoleni.Od samego początku potrafili rozbawić gości dobrą muzyką i fajnymi zabawami.Zresztą nie będę sie tu rozpisywała i robiła im tu jakieś super reklamy bo nie za to mi płacą :)) jeśli będzie pan zainteresowany tym zespołem to podam panu ich namiary.Naprawdę warto.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
reservoir_dog Re: Zespół muzyczny Paradise 13.08.09, 01:46 fajnie ze polecasz...a płacą ci za co? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Zespół muzyczny Paradise 13.08.09, 12:21 Pewnie nie płacą,po prostu jest głucha. 23. Odpowiedz Link Zgłoś