Gość: kasica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 01:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasica Re: broneknotgeld - zjawisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 01:12 broneknotgeld to niesamowite zjawisko - jest czyms w rodzaju nauczyciela. Czy ktos przeczytal CALY slownik slaski? a historie o pieniadzach zastepczych? facet ma misje i nie jest przy tym upierdliwy. Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... IP: *.it-net.pl 29.12.03, 12:39 Drugiego takiego nawet ze świyckom nie nońdziycie! Dlo mnie swoisty geniusz, a jesce mu kruca dokucajom. A moze to wyzwolo w nim jesce więksom fraszke? He? Kie by tak było , to moze go i casami trza uscypnąć, hej! Powiym Wom, ze kie wleze w jego twórcość, to mie ni ma , zabacujem o Bozym swiecie i o robocie. Dobrze, ze tacy jesce som na tym świecie. Dzięki mu za to co ostawio nom i inksym. Zyce Mu coby jakiygo sponsora naloz i wydoł fraszki drukiem. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:58 niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... 29.12.03, 19:37 A!!! To ło mie leci tymat! Ale mie niy zdusi tryma W Internecie - niy mo prawa Przeca piykno to zabawa Jak chca to se fraszka wsuja Choćbych nawet groł za zbója Dyć dziynkuja wom za wsparcie Bronek niy jest na pożarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jake tam zjawisko? 29.12.03, 19:40 Jo rechtora grać niy musza Styknie że mom ślonsko dusza Te dwie rynce do roboty No i nosza tyż galoty. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... 29.12.03, 21:02 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Drugiego takiego nawet ze świyckom nie nońdziycie! Dlo mnie swoisty geniusz, > a jesce mu kruca dokucajom. A moze to wyzwolo w nim jesce więksom fraszke? > He? Kie by tak było , to moze go i casami trza uscypnąć, hej! Powiym Wom, > ze kie wleze w jego twórcość, to mie ni ma , zabacujem o Bozym swiecie i o > robocie. Dobrze, ze tacy jesce som na tym świecie. Dzięki mu za to co > ostawio nom i inksym. Zyce Mu coby jakiygo sponsora naloz i wydoł fraszki > drukiem. > Telo.Pozdr. Dziwię się że w Rudzie są tacy co na Bronka krytycznie patrzą.A niech go zostawią w spokoju i sami chwycą za pióro.Nie sztuka czytać i krytykować. A podobno w lokalnym(papierowym) wydaniu GW już drukowali fraszki Bronka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 21:10 ależ ktoś mnie źle zrozumiał! ja nie krytykuję! ja podziwiam! i serdecznie polecam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... 29.12.03, 21:23 Gość portalu: kasica napisał(a): > ależ ktoś mnie źle zrozumiał! ja nie krytykuję! ja podziwiam! i serdecznie > polecam! :-) Ależ nie do Ciebie to pisałem ! Wskocz na forum Ruda i zobaczysz jak nieprzychylni są Bronkowi niektórzy rudzcy forumowicze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: broneknotgeld - cłek niesamowity... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:23 widziałam i w forum "Prasa i media" też. Cóż, trudno być prorokiem we własnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: broneknotgeld - zjawisko 24.02.04, 08:35 Gość portalu: kasica napisał(a): > broneknotgeld to niesamowite zjawisko - jest czyms w rodzaju nauczyciela. Czy > ktos przeczytal CALY slownik slaski? a historie o pieniadzach zastepczych? > facet ma misje i nie jest przy tym upierdliwy. Co sadzicie? mysle ze reprezentuje jakis poziom. jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: broneknotgeld - zjawisko 29.12.03, 21:54 Widzę wśród nas Noblistę :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: broneknotgeld - zjawisko 29.12.03, 23:02 sto lot! a nobla tysz mu dejcie! ;) zreszta po co mu nobel jak przeca on som by mogl te noble wreczac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld 29.12.03, 23:07 Zaś tu ło mie coś klachocie Mom jo ze tym trocha pociech Szkryfnońć przido sie do rymu Licznik klupie dziynki tymu Myślołch - jutro sie nasłepia I do zer wom rownych wklepia Dyć niy bydzie tego trza Sami docie rada - pra? Choć ło gowa żech sie boł Kaca jo niy byda mioł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld 29.12.03, 23:13 Notgeld - cosik we tym jest Choćby NOBEL - dźwiynczy fest Szłoby coś wykombinować I tako nagroda dować. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 08:28 W Rudzie trwa zmasowany atak na Bronka. A ja ciągle powtarzam że forum jest otwarte dla wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 10:11 Odpowiadasz na : forman5 napisał: > W Rudzie trwa zmasowany atak na Bronka. > A ja ciągle powtarzam że forum jest otwarte dla wszystkich ! Tak jest.Już i mnie się oberwało na FORUM RUDA ŚL., za to że stanęłam po stronie Bronka. A Bronka wciąż podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 22:59 przeca brpnek to je gryfny synek! co łoni wcom??? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 23:00 Tako w Rudzie A dyć - spoko Forum - skoko Mie za wiela to niy dziwo Tako w Internecie bywo Jedni cosik durś budujom A zaś inksi czynsto psujom Przeca w Polsce durś miyszkocie Wy to wszysko sami znocie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 23:09 nie przejmuj sie! jak cie wyciepnom z rudy to zawsze bedziesz mogl pisac u nos ;D Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 23:14 Bronek my są z Tobą, ny łostawiymy Cię Nigdy Cię niy zdradzymy, bo my podziywiomy Cię ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 23:17 artektg napisał: > Bronek my są z Tobą, ny łostawiymy Cię > Nigdy Cię niy zdradzymy, bo my podziywiomy Cię ! > > > :) tys jes nasz poeta, niedoceniany! .......a swoi go nie przyjeli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 23:34 Hehehe - dziynki. Po prowdzie to pora pozytywnych wpisom by mi sie tam przidało, ale bez włażynio w ta zwada. Idzie mi niy ło ta moja "opozycjo" ale ło adminow. Dobranoc. broneknotgeld Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Naagonka na Bronka. 24.02.04, 23:39 broneknotgeld napisał: > Hehehe - dziynki. > Po prowdzie to pora pozytywnych wpisom by mi sie tam przidało, ale bez włażynio > > w ta zwada. Idzie mi niy ło ta moja "opozycjo" ale ło adminow. > Dobranoc. broneknotgeld bronek! a w jaki sposob ci łoni, te adminy Ci zawodzajom??? moze bedzie szlo z nimi pogadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Naagonka na Bronka. 25.02.04, 18:21 To niy jest tak jak myślisz. Adminy tolerujom to co robia, ale tyż wprost mie niy poprom. Te forum to niy jest przeca standard. Jo som wiym że mie jest tam za wiela, ale przeca zależy mi na forum swojego miasta - coby rosło. Poł roku tymu postow było 400. Jak łodliczyć moje, to idzie pedzieć że teroz jest 20 razy wiyncyj. No i som my na głownyj stronie regionalny. To jest sukces tego forum, a i moj. Jednak ta "wojynka" niczego dobrego niy niesie. Niy idzie tu ło mie, ale ło forum. Poru internautow już sie źdzybko wystraszyło, choć piyrwyj łod czasu do czasu cosik szkryfnyli do rymu. Aktywno jest yno moja "opozycjo". No a co do adminow, a właściwie adminki toch dostoł take sugestie: - myni szkryflać - dogodać sie z inkszymi - łograniczyć tymaty do Rudy Śl Dwa piyrsze jeszcze rozumia, ale tym czecim mie zaszczelyła. No ja - po prowdzie to myśla se yno że przidałoby sie na FRŚl pora abo poranoście pozytywnych postow łod inkszych internautow. Proponuja tymaty: "Recynzje" i "7000". Pozdrowiom broneknotgeld. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Naagonka na Bronka. 25.02.04, 19:02 7000 "Kosa" blyszczy se wesoło Choćby me "wysoke czoło". Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Naagonka na Bronka. 25.02.04, 19:38 zaro obadom co to tam na tym forum sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Naagonka na Bronka. 27.02.04, 23:07 Zaproszom zainteresowanych na forum RŚl. Myśla że terozki już bydzie trocha spokojni. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Naagonka na Bronka. 29.02.04, 17:24 Ale tympo mocie! Durś łostro szkryflocie! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Naagonka na Bronka. 29.03.04, 21:03 forman5 napisał: > W Rudzie trwa zmasowany atak na Bronka. > A ja ciągle powtarzam że forum jest otwarte dla wszystkich ! I stało się. Bronka wyciepli z admina Rudy,zakazując mu otwierania nowych tematów. Zawsze jestem ostrożny w ocenach ,ale zrozumiałem nareszcie, że "świnię" mu w Rudzie podłożyli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 12.03.04, 08:38 10 000 postow na forach "GW" Teroz moga sie poasić Ciynżko przeca mie "ugasić" Mom tych postow richtig wiela Ślonskom godkom blysko sztela. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: broneknotgeld - zjawisko 13.03.04, 23:04 Czim sie bronek, czim sie luftu Mosz jusz dość darymnego futru? Uostow Ruda, to pierony do nos cie sam zaproszomy! Szkryflej siła, szkryflej wiela Jak siendziesz kole kompiutyra, Fraszki twoje nie zginom Szpasu kupa nom uczyniom... L. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 14.03.04, 08:58 Możno ktosik doł ta rola Że durś szkryflać rymy wola Dyć ze Rudy fort niy póda Pryndzyj bydzie tam łostuda. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 14.03.04, 17:28 7500 w Rudzie Czi ćwierci łod dychy Take nasze "grzychy". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 28.03.04, 12:01 "Kożdy kij dwa końce mo" To niy yno mie sie zdo Forum teroz na tym leci Fraszki źle sie jednak kleci Przyńdzie jednak cołko burza Szczimia wszysko - dyć niy stchórza Ze minusa bydzie plus Ale ździybko wsparcio - mus. No i za to dziynkuja wszyskim kerym niy wadzi to co robia i cosik na tyn tymat szkryfnyli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 29.03.04, 20:28 Skiż Rudy Skiż Rudy teroz larmo sie dzieje A w tle sie Ślonzek cichutko śmieje Bo choć ktoś szkryfnie "Bronek spamuje" Ślonsk wiy że cosik sie z tego kluje. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 03.04.04, 11:54 No i już po "wojnie" Forum Ruda? - Jest spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 02.05.04, 22:05 Jo niy położa rymow "na tarczy" Jak yno czasu i siył mi starczy Tela łod siebie zrobić tu moga Reszta już bydzie we rynkach Boga Możno łon natchnie tyż internautow Co ślonske - zechcom bronić łod autu Godka we kożdy wspiyrać postaci Bo łona przeca ludzi bogaci. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld - zjawisko 08.05.04, 14:40 Dziyń Zwyciynstwa Witom wos w dzionek z keregoch rod Sztyrdziści piyńć już klupło mi lot Wiosyn mom tyla co Ślonsko Ruda Chocioż skiż tego stamtond niy póda. Odpowiedz Link Zgłoś