broneknotgeld 01.01.04, 16:14 Taki pomysł w gowa wloz Dać na forum piykny post We gyburstag piyńć tysiyncy Licznik klupnie - to niy zmynczy Kto chce niych nom w tym pomoże Jo już godom wom - Szczyńść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: 45-lecie Rudy Ślonski 01.01.04, 18:20 Może to mało, ale Ruda Śl powstała w 1959 r z połączenia Rudy i N.Bytomia. A te miasteczka przecież wczesniej miały prawa miejskie.Szmat życia zostawiłem w Rudzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: 45-lecie Rudy Ślonski 02.01.04, 21:22 Wirek no i Kochłowice, to najbliższe mi dzielnice. Familija tam mieszkała, tera cołko wyjachała, By rozjechać sie po GOPie, Chorzów, Góry, Bytom, chopie! Bo trza to po prowdzie pedzieć, że do Rudy - to trza wiedzieć, tyż sie ino przykludzili, kajś spod Gogolina byli, trocha tyż spode Uozimka, tako boła to "rodzinka". Ale Rudzie gratuluja! Fajne miasto, ni ma .......* L. * - brakło mi rymu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: 45-lecie Rudy Ślonski IP: *.karo.punkt.pl / 213.199.219.* 02.01.04, 21:45 Ooo, nie wiedziałem,że to takie młode miasto:-) Byłem tam razu pewnego, mnie się osobiście nie podobało,ale nie chcę nikogo z tamtych terenów urazić. Pozdrawiam i życzę doczekania co najmniej 100-lecia:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 45-lecie Rudy Ślonski 02.01.04, 21:53 Znom jo rym do "gratuluja" Ale tu go niy wysuja. Odpowiedz Link Zgłoś