Dodaj do ulubionych

W czym na plażę ?

05.06.03, 16:23
Czy akceptujecie opalanie się w bieliźnie? To taki wspaniały widok.Matrony w
koronkowych biustonoszach...........
Obserwuj wątek
    • millefiori Re: W czym na plażę ? 05.06.03, 17:36
      w odcieniu szarej bieli lub rozu majtkowego... i z obowiazkowym listkiem na
      nosie... w grajdolku... na glowie kapelusz slomkowy... Orlowo, lata 60. Czy to
      jeszcze gdzies mozna zobaczyc, ze tak powiem, na zywo?
      • myszka77 Re: W czym na plażę ? 05.06.03, 19:02
        obrzydlistwo, szczególnie bielizna, oględnie mówiąc, "nienajświeższa". a jak
        juz na osobach, którym się tłuszcz wylewa, bleee...
      • isis! Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 18:19
        millefiori napisała:

> jeszcze gdzies mozna zobaczyc, ze tak powiem, na zywo?

Ależ oczywiście. W Dusznikach w Parku Zdrojowym na przykład! O polskich plażach
        nie wiem, bo daaaawno nie byłam... sad
      • aankaa a można, można 13.06.03, 17:35
        millefiori napisała:

> w odcieniu szarej bieli lub rozu majtkowego... i z obowiazkowym listkiem na
        > nosie... w grajdolku... na glowie kapelusz slomkowy... Orlowo, lata 60. Czy
        to
        > jeszcze gdzies mozna zobaczyc, ze tak powiem, na zywo?

w Warszawie, na skwerku obok pomnika Powstańców Getta
    • o__o Re: W czym na plażę ? 05.06.03, 19:39
      Kulturalna osoba nigdy nie pokazuje się publicznie w bieliżnie!
      W dobie strachu przed słońcem należy pokazywać się na plaży wyłącznie ubranym
      od stóp do głowy, z kapeluszem zasłaniającym twarz i w okularach
      przeciwslonecznych. A te skrawki skóry, ktore sa odslonięte należy pokryć grubą
      warstwą kremu z filtrem co najmniej 60 UVA/UVB smile))
      • irre Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 10:24
        eee tam, bielizna jest oki
    • inika Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 15:16
      A co to znaczy "czy akceptujecie"??? Sama bym nigdy tego nie zrobiła, ale jesli
      ktoś obok mnie na plaży w ten sposób zechce się opalać to przecież nie zwrócę
      mu uwagi.
      Bielizna jest od tego by była ukryta i wiekszość ludzi na szczęście o tym wie.
      Wydaje mi się to rzeczą tak oczywistą, że nie trzeba pytać o akceptację.
    • lastka Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 15:24
      do-las napisał:

> Czy akceptujecie opalanie się w bieliźnie? To taki wspaniały widok.Matrony w
      > koronkowych biustonoszach...........

He he he równie wspaniałym widokiem są te matrony siedzące w oknie w samej
      bieliżnie i krytykujące przechodzących ludzi, kiedy zaszłam do sąsiadów i
      sasiadka otworzyła mi drzwi stojąc w szortach i samych biustonoszu. Poczułam
      się straszliwie skrępowana, bo ona tak chodziła po mieszkaniu tłumacząc tym, że
      jest gorąco.
      • isis! Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 18:18
        lastka napisała:

> sasiadka otworzyła mi drzwi stojąc w szortach i samych biustonoszu.

Oj, ja miałam gorszą sytuację - w czasach licealnych poszłam do koleżanki oddać
        zeszyt i otworzyła mi jej mama w samej męskij koszuli, przykrótkiej nieco, spod
        której wystawała włochata "mufka". Zaprosiła mnie do środka i usiadła "szeroko"
        na łózku. Dodam, że z zawodu była... p... policjantką!

Ale - na temat. Byłam kiedyś z kimś, kto po rozstaniu stwierdził, że i tak by
        nam nie wyszło, bo nie jestem prawdziwą damą, gdyż... pokazałam się pokojówce
        (a właściwie sprzataczce w Domu Wczasowym) w dwóch wałkach na czubku głowy. Od
        tego czasu mam uraz na punkcie wałków i przez pierwsze lata małżeństwa kręciłam
        je na osobności smile
        Co myślicie o lokówkach?
    • free79 TOPLESS 06.06.03, 23:54
      A co powiedzielibyście na widok 70-letniej niewiasty opalającej się na plaży
      topless i w stringach , dodajmy że niewiasta waży jakieś 95 kg....??

Miałam wątpliwą przyjemność oglądac wiele takich pań przez dwa lata z rzędu,
      wszakże na zagranicznych plażach.... ale, jak zdołałam zaobserwować, polskie
      turystki chętnie przejmują zagraniczne zwyczaje, pozują na nowoczesne... wink)

Szkoda tylko, że kiedy robiłam zdjęcia na plaży, wszystkie
      panie "topless&string" uciekały w popłochu, żeby przypatkiem nie zmieścić się w
      kadrze... Nowoczesne... smile)))
      • inika Re: TOPLESS 09.06.03, 09:33
        Ale może to wynikało z tego, że one od młodych lat tak się opalały? No, może
        nie w stringach, ale przynajmniej bez góry. No i nadal nie widzą w tym nic
        zdrożnego. Bo gdyby one widziały to tym samym moglibyśmy żądać od rodaczek,
        które górę zawsze miały osłoniętą, by zakrywały brzuchy i uda...
        Po prostu nie patrzmy na to i już. Wygląda to mało estetycznie, ale wydaje mi
        się, że powinniśmy dbać o to by same wyglądać estetycznie, a co inni robią to
        już ich sprawa.
        Po co te całe wielkie dyskusje nt. biustonoszy na plaży czy skarpetek do
        sandałów... Grunt to nie zwracać na to uwagi i dbać o swój wizerunek.
    • magdusia8 Re: W czym na plażę ? 09.06.03, 14:42
      Moja sąsiadka (około 50 lat) wychodzi tak na balkon. W samych majtkach
      (bieliźnianych) i w bluzeczce, która jej tych majteczek nie zakrywa. Przeważnie
      szybciutko wybiega, coś tam majstruje przy kwiatkach i ucieka spłoszona, gdy
      ktoś z sąsiadów ją zobaczy. Wynika z tego, że wie, iż coś jest nie tak.
    • melila Re: W czym na plażę ? 12.06.03, 23:09
      tylko np. na działce albo na własnym tarasie gdzie nikt mnie nie zobaczy

a na obcych plażach najśmieszniejsze są matrony ok. 50 topless i dziewczynki
      dziesiecioletnie w staniczkach. Wygląda jakby zabrały te staniki swoim
      babciom wink
      • quba Re: W czym na plażę ? 13.06.03, 18:08
        melila napisała:

> tylko np. na działce albo na własnym tarasie gdzie nikt mnie nie zobaczy
        >
        > a na obcych plażach najśmieszniejsze są matrony ok. 50 topless i dziewczynki
        > dziesiecioletnie w staniczkach. Wygląda jakby zabrały te staniki swoim
        > babciom wink

pięćdziesięcioletnie matrony ?
        coś Ci się chyba pokiełbaskowało !
        • melila Re: W czym na plażę ? 05.07.03, 02:06
          > ja :
          > > > tylko np. na działce albo na własnym tarasie gdzie nikt mnie nie zobaczy
          > >
          > > a na obcych plażach najśmieszniejsze są matrony ok. 50 topless i dziewczyn
          > ki
          > > dziesiecioletnie w staniczkach. Wygląda jakby zabrały te staniki swoim
          > > babciom wink

quba napisał:
          > pięćdziesięcioletnie matrony ?
          > coś Ci się chyba pokiełbaskowało !
          widziałam je w większej ilosci nad Morzem Śródziemnym, i w Grecji i w Hiszpanii.
          Lubię ciepłe morza i dawno nie byłam nad Bałtykiem
    • mka16 Re: W czym na plażę ? 16.06.03, 22:46
      Na plaze to bym w bieliznie nie wyszla, ale na wlasnym balkonie to moge nawet i
      bez. A jak ktos podglada to widocznie mu to odpowiada, w konc wolny kraj, nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka