do-las 05.06.03, 16:23 Czy akceptujecie opalanie się w bieliźnie? To taki wspaniały widok.Matrony w koronkowych biustonoszach........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: W czym na plażę ? 05.06.03, 17:36 w odcieniu szarej bieli lub rozu majtkowego... i z obowiazkowym listkiem na nosie... w grajdolku... na glowie kapelusz slomkowy... Orlowo, lata 60. Czy to jeszcze gdzies mozna zobaczyc, ze tak powiem, na zywo? Odpowiedz Link
myszka77 Re: W czym na plażę ? 05.06.03, 19:02 obrzydlistwo, szczególnie bielizna, oględnie mówiąc, "nienajświeższa". a jak juz na osobach, którym się tłuszcz wylewa, bleee... Odpowiedz Link
isis! Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 18:19 millefiori napisała: > jeszcze gdzies mozna zobaczyc, ze tak powiem, na zywo? Ależ oczywiście. W Dusznikach w Parku Zdrojowym na przykład! O polskich plażach nie wiem, bo daaaawno nie byłam... Odpowiedz Link
aankaa a można, można 13.06.03, 17:35 millefiori napisała: > w odcieniu szarej bieli lub rozu majtkowego... i z obowiazkowym listkiem na > nosie... w grajdolku... na glowie kapelusz slomkowy... Orlowo, lata 60. Czy to > jeszcze gdzies mozna zobaczyc, ze tak powiem, na zywo? w Warszawie, na skwerku obok pomnika Powstańców Getta Odpowiedz Link
o__o Re: W czym na plażę ? 05.06.03, 19:39 Kulturalna osoba nigdy nie pokazuje się publicznie w bieliżnie! W dobie strachu przed słońcem należy pokazywać się na plaży wyłącznie ubranym od stóp do głowy, z kapeluszem zasłaniającym twarz i w okularach przeciwslonecznych. A te skrawki skóry, ktore sa odslonięte należy pokryć grubą warstwą kremu z filtrem co najmniej 60 UVA/UVB )) Odpowiedz Link
inika Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 15:16 A co to znaczy "czy akceptujecie"??? Sama bym nigdy tego nie zrobiła, ale jesli ktoś obok mnie na plaży w ten sposób zechce się opalać to przecież nie zwrócę mu uwagi. Bielizna jest od tego by była ukryta i wiekszość ludzi na szczęście o tym wie. Wydaje mi się to rzeczą tak oczywistą, że nie trzeba pytać o akceptację. Odpowiedz Link
lastka Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 15:24 do-las napisał: > Czy akceptujecie opalanie się w bieliźnie? To taki wspaniały widok.Matrony w > koronkowych biustonoszach........... He he he równie wspaniałym widokiem są te matrony siedzące w oknie w samej bieliżnie i krytykujące przechodzących ludzi, kiedy zaszłam do sąsiadów i sasiadka otworzyła mi drzwi stojąc w szortach i samych biustonoszu. Poczułam się straszliwie skrępowana, bo ona tak chodziła po mieszkaniu tłumacząc tym, że jest gorąco. Odpowiedz Link
isis! Re: W czym na plażę ? 06.06.03, 18:18 lastka napisała: > sasiadka otworzyła mi drzwi stojąc w szortach i samych biustonoszu. Oj, ja miałam gorszą sytuację - w czasach licealnych poszłam do koleżanki oddać zeszyt i otworzyła mi jej mama w samej męskij koszuli, przykrótkiej nieco, spod której wystawała włochata "mufka". Zaprosiła mnie do środka i usiadła "szeroko" na łózku. Dodam, że z zawodu była... p... policjantką! Ale - na temat. Byłam kiedyś z kimś, kto po rozstaniu stwierdził, że i tak by nam nie wyszło, bo nie jestem prawdziwą damą, gdyż... pokazałam się pokojówce (a właściwie sprzataczce w Domu Wczasowym) w dwóch wałkach na czubku głowy. Od tego czasu mam uraz na punkcie wałków i przez pierwsze lata małżeństwa kręciłam je na osobności Co myślicie o lokówkach? Odpowiedz Link
free79 TOPLESS 06.06.03, 23:54 A co powiedzielibyście na widok 70-letniej niewiasty opalającej się na plaży topless i w stringach , dodajmy że niewiasta waży jakieś 95 kg....?? Miałam wątpliwą przyjemność oglądac wiele takich pań przez dwa lata z rzędu, wszakże na zagranicznych plażach.... ale, jak zdołałam zaobserwować, polskie turystki chętnie przejmują zagraniczne zwyczaje, pozują na nowoczesne... ) Szkoda tylko, że kiedy robiłam zdjęcia na plaży, wszystkie panie "topless&string" uciekały w popłochu, żeby przypatkiem nie zmieścić się w kadrze... Nowoczesne... ))) Odpowiedz Link
inika Re: TOPLESS 09.06.03, 09:33 Ale może to wynikało z tego, że one od młodych lat tak się opalały? No, może nie w stringach, ale przynajmniej bez góry. No i nadal nie widzą w tym nic zdrożnego. Bo gdyby one widziały to tym samym moglibyśmy żądać od rodaczek, które górę zawsze miały osłoniętą, by zakrywały brzuchy i uda... Po prostu nie patrzmy na to i już. Wygląda to mało estetycznie, ale wydaje mi się, że powinniśmy dbać o to by same wyglądać estetycznie, a co inni robią to już ich sprawa. Po co te całe wielkie dyskusje nt. biustonoszy na plaży czy skarpetek do sandałów... Grunt to nie zwracać na to uwagi i dbać o swój wizerunek. Odpowiedz Link
magdusia8 Re: W czym na plażę ? 09.06.03, 14:42 Moja sąsiadka (około 50 lat) wychodzi tak na balkon. W samych majtkach (bieliźnianych) i w bluzeczce, która jej tych majteczek nie zakrywa. Przeważnie szybciutko wybiega, coś tam majstruje przy kwiatkach i ucieka spłoszona, gdy ktoś z sąsiadów ją zobaczy. Wynika z tego, że wie, iż coś jest nie tak. Odpowiedz Link
melila Re: W czym na plażę ? 12.06.03, 23:09 tylko np. na działce albo na własnym tarasie gdzie nikt mnie nie zobaczy a na obcych plażach najśmieszniejsze są matrony ok. 50 topless i dziewczynki dziesiecioletnie w staniczkach. Wygląda jakby zabrały te staniki swoim babciom Odpowiedz Link
quba Re: W czym na plażę ? 13.06.03, 18:08 melila napisała: > tylko np. na działce albo na własnym tarasie gdzie nikt mnie nie zobaczy > > a na obcych plażach najśmieszniejsze są matrony ok. 50 topless i dziewczynki > dziesiecioletnie w staniczkach. Wygląda jakby zabrały te staniki swoim > babciom pięćdziesięcioletnie matrony ? coś Ci się chyba pokiełbaskowało ! Odpowiedz Link
melila Re: W czym na plażę ? 05.07.03, 02:06 > ja : > > > tylko np. na działce albo na własnym tarasie gdzie nikt mnie nie zobaczy > > > > a na obcych plażach najśmieszniejsze są matrony ok. 50 topless i dziewczyn > ki > > dziesiecioletnie w staniczkach. Wygląda jakby zabrały te staniki swoim > > babciom quba napisał: > pięćdziesięcioletnie matrony ? > coś Ci się chyba pokiełbaskowało ! widziałam je w większej ilosci nad Morzem Śródziemnym, i w Grecji i w Hiszpanii. Lubię ciepłe morza i dawno nie byłam nad Bałtykiem Odpowiedz Link
mka16 Re: W czym na plażę ? 16.06.03, 22:46 Na plaze to bym w bieliznie nie wyszla, ale na wlasnym balkonie to moge nawet i bez. A jak ktos podglada to widocznie mu to odpowiada, w konc wolny kraj, nie? Odpowiedz Link