marta19751 31.01.06, 01:32 mam takie pytanie: czy alkohol dodaje mezczyznom odwagi? Czy traktowac zwierzenia po paru piwach na powaznie? W moim przypadku dodaje mi odwagi i jest mi latwiej podejsc do faceta i zaczac rozmowe. A jak to jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_malkovitch Re: alkohol 31.01.06, 01:46 To jest tak, że zawsze potem mozna powiedzieć: 1. Fakt, byłem pijany, ale gdy jestem pijany, zawsze mówię prawdę 2. No co ty..? Pijany byłem.. Nie bierz tego serio.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Dodaje, np 31.01.06, 10:47 -przed powazna rozmowa z zona -przed podejsciem do dziewczyny i poderwanie jej Pare piw rozwiazuje jezyk, jesli jednak ktos jest mocno pijany, to nalezy uwazac, chociaz, jesli wierzyc filmom, czasami tak wydobywano jakies tajne informacje np. o tym, ze pascal jest kobieta... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Dodaje, np 31.01.06, 11:20 > -przed powazna rozmowa z zona > -przed podejsciem do dziewczyny i poderwanie jej Chyba między.. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Dodaje, np 31.01.06, 11:27 Szybkie przed: -jeden przed rozmowa z szefem; -dwa przed poderwaniem laseczki; -trzy przed rozmowa z zona, ktora ma wscieklizne; -cztery przed otworzeniem drzwi tesciowej, ktora przyjechala na pare dni; -piec przed przespaniem sie z jakim kaszalotem; -szesc przed wlasna stypa; -siedem i wiecej w zaswiatach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dodaje, np 31.01.06, 11:53 voker, Ty masz żonę? że tak tym przykładem cały czas rzucasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Dodaje, np 31.01.06, 13:21 skoro jeszcze nie odpowiedzial, to musial juz z 13 szybkich strzelic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Dodaje, np 31.01.06, 14:03 myslisz, ze go znalazla w tej knajpie? no to ma pecha (i to nie 5,5) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dodaje, np 31.01.06, 14:07 ciekawe czy bliżej mu do zasad, czy do kwasu totalnego :) ale chyba sie ostro zaprawił skoro tak zniknął bez śladu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Dodaje, np 31.01.06, 14:13 kiedys taka teorie wykoncypowalem (i sadze, ze nie ja jeden), ze wraz ze wzrostem ilosci promili, maleje predkosc przesylu danych Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Dodaje, np 31.01.06, 15:20 Bylem u lekarza i jestem wolny jak dzika swinia, czyli nie mam lancucha :-)P Odpowiedz Link Zgłoś