woman-in-love 22.11.07, 18:06 parę razy złapałam za klamkę - myśląc, że jeśli kabina jest zajęta, to klamka nie puści. A tu - otwieram drzwi - i słyszę wściekły krzyk "zajęte"!!!, no i głupio mi. Pukać??? też jakoś głupio. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubster Re: w publicznej toalecie: czy pukać? 22.11.07, 18:45 dlaczego głupio pukać? w publicznej toalecie mogą być zamknięcia/zatrzaski drzwi popsute Odpowiedz Link
dirgone Re: w publicznej toalecie: czy pukać? 23.11.07, 10:29 Nie cierpię "niepukaczy". nawet jeśli zamek działa, to nie lubię, jak ktoś mi za klamkę chwyta i powoduje skurcze zwieraczy lub sikanie prostatowe. W pracy mam toaletę jedną na 4 biura. I tylko jedna pani nie puka, przez co straszliwie jej nie lubię. Ja pukam zawsze, jak widzę drzwi zamknięte. Odpowiedz Link
azazela Re: w publicznej toalecie: czy pukać? 25.11.07, 17:23 wszedzie, na dworcu tez. pukam zeby nie narazac innych na stres a siebie na niemile widoki btw w ktorej sytuacji bedzie ci glupio zapukasz a nikogo nie bedzie czy nie zpukasz otworzysz a tam juz ktos jest i nerwowo probuje zamknac drzwi od kabiny Odpowiedz Link
mallard Re: w publicznej toalecie: czy pukać? 26.11.07, 07:43 azazela napisała: > wszedzie, na dworcu tez. A w pociągu? > pukam zeby nie narazac innych na stres a siebie na niemile widoki > btw w ktorej sytuacji bedzie ci glupio zapukasz a nikogo nie > bedzie czy nie zpu > kasz otworzysz a tam juz ktos jest i nerwowo probuje zamknac drzwi > od kabiny W wojsku to się wieszało pas na drzwiach - to była bardzo dobra "sygnalizacja" Poza "konkursem": "btw" - co to za zwierzątko? Pozdr. Odpowiedz Link
abush mallard - odpowiedź 26.11.07, 13:34 btw - to skrót od by the way - czyli: tak przy okazji... ładne zwierzątko się okazało? miłego dnia Odpowiedz Link
azazela women-in-love 04.12.07, 18:31 moze sie troszenke czepiam ale skoro to forum sv to imho* wypadaloby "zwrocic honor" *ang. in my humble/honest opinion - moim skromnym zdaniem/szczerze mowiac Odpowiedz Link
woman-in-love Re: women-in-love 04.12.07, 18:34 jestem tylko jedna "woman", a nie rozumiem: komu i jak zwrócić? Odpowiedz Link
mallard Abuszu! 26.11.07, 17:54 abush napisała: > btw - to skrót od by the way - czyli: tak przy okazji... > ładne zwierzątko się okazało? > miłego dnia Ja znam te zwierzątka, tylko podpuszczam. One należą do tej samej rodziny, co imho i rotfl. Cóż, -niechaj narodowie wżdy postronne znają... Miłego wieczoru! Odpowiedz Link
remez2 Re: Abuszu! 26.11.07, 19:35 mallard napisał: > Cóż, -niechaj narodowie wżdy postronne znają... A dokładnie: A niechaj narodowie wżdy <postronni> znają ... Pozdro Odpowiedz Link
mallard Re: Abuszu! 27.11.07, 13:59 remez2 napisał: > mallard napisał: > > > Cóż, -niechaj narodowie wżdy postronne znają... > A dokładnie: > A niechaj narodowie wżdy <postronni> znają ... > Pozdro Ok, dzięki - to dawno było... Odpowiedz Link
hiacynta.bukiet.58 Re: w publicznej toalecie: czy pukać? 12.12.07, 13:36 1. W publicznych toaletach przy zamkach jest najczęściej kolorowy plastik: biały - wolne, czerwony- zajęte. 2. Jeśli nie ma - pukać. Odpowiedz Link